İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Minecraft Creeper Crunch Mısır Gevreği İncelemesi - Kahvaltıda Oyun - bannygo.com

Minecraft Creeper Crunch Mısır Gevreği İncelemesi - Kahvaltıda Oyun

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
513778 kişi okudu
5 1

Bir şey ne sıklıkla kendi mısır gevreğini üretecek yada alacak kadar büyür? Sanırım bu sorunun cevabı “oldukça az”.. Ancak Minecraft bunu bir şekilde başardı ve kendi patlayan mısır gevreklerini üretti.

Minecraft Creeper Crunch Mısır Gevreği

Çok eski yılları bilmem ancak pop kültüre yeni yeni geçerken bazı film Showlarının kendi mısır gevreklerini ürettiğini görmüştük.. Özellikle “Disney”, “Marvel” gibi markaların sahip olduğu içeriklerin oldukça fazla olduğu bu sektörde mısır gevreği üretmenin karşılığı ne olursa olsun Minecraft bunu başarmış gibi görünüyor.

Kellogg's ve Microsoft, Minecraft'ın yıllarca süren popülerliği sayesinde kazandığı imajı mısır gevreğini yaratmak ve piyasaya sürmek kullanmak adına bir araya geldi.

Bu incelemeyi yapmaya uygun muyum?

Kesinlikle hayır. Çok sık tahıl yemiyorum ve en son Minecraft oynadığımdan bu yana yıllar geçti ( ben daha çok bir Terraria adamıyım ).

İncelememi okumayı bitirdiğinizde bu ürünün satın almaya değer olup olmadığı konusunda daha iyi bir fikriniz olacak mı?

Söylemesi zor ama nihayetinde söz vermem; Bu incelemeyi bitirdiğinizde, bu ürünü satın almanız gerekip gerekmediğinden bile tamamen emin olamayacaksınız.

Minecraft Creeper Crunch Mısır Gevreği

Başka nitelikler olmadan sadece "evet, bu satın almaya değer" demekten hoşlanıyorum çünkü kutu başına dört dolara mal oluyor (Ed. - Minecraft Creeper Crunch, 8 onsluk bir kutu için 4 dolar ve 12.7 onsluk bir kutu için 5.69 dolar). Bu 60 dolarlık bir video oyunu ya da 1000 dolarlık bir akıllı telefon değil. Sadece bir mısır gevreği. Yeşilin değişen tonları olan şekerlemelerle hazırlanan şekerli, gevrek tahıl. Sanırım çocuklar, kutuda Minecraft sarmaşık olduğu için onu isteyecek ve yemekten keyif alacaklar. Minecraft süper hayranları onu satın alacak ve bir gün bir değere sahip olacağı umuduyla bir rafa koyacak (ama olmayacak). Her iki durumda da tat asla denkleme girmez.

Ne olursa olsun, Minecraft Creeper Crunch'ın tadı fena değil. Bizim yediğimiz Nesquik gibi de değil, aynı zamanda mağazada yer alan basit markalı buğday kareleri de değil. Gerçek tahıl kısmı tarçın aromalıdır, ancak çok güçlü bir tarçın değildir. İyi bir kase de yerseniz sütte ıslaklık olmaz, ancak tahıllarının tadını çıkarmayı seven bir tipseniz (bu insanların gerçekten var olduğunu varsayarsak), ulaştığınız zaman soğuk olmasını beklerim. En azından kâsenin dibinin.

Minecraft Creeper Crunch Mısır Gevreği

Benim için şekerlemelerin tadı Lucky Charms'daki şekerlemelerle tamamen aynı. Rafine edilmemiş damağımın alamadığı bazı ince notlar var mı bilmiyorum, ancak Lucky Charms'ın şekerlemelerini seviyorsanız, bunları da beğeneceğinizi düşünüyorum.

Görsel olarak, Creeper Crunch harika değil, ancak yine de, bunun hedef demografi için gerçekten önemli olduğunu düşünmüyorum. Mavi ketçap çağında büyüdüm, bu yüzden neon yeşili şekerlemelerin bana bir kaşımı kaldırmaya yetmediğini söylemek yeterli. Tıpkı çocukların bir şekilde mavi ketçabın o günlerde çekici göründüğünü düşünmesi gibi, onlar da bu mısır gevreğine çekilecekler.

Her kutu içinden çıkan ek kuponlar ile bir karakterin kilidini açabilir veya oyunda çeşitli item’lara sahip olabilirsiniz. Toplamda 10 kod vardır ve kutunun önü size bu kodlardan elde etme şansınız olan bir öğeyi gösterirken, kodu kendiniz kullanana kadar sonuçta ne elde edeceğinizi bilemezsiniz.

Minecraft Creeper Crunch Mısır Gevreği

Yani, bu hem bir mısır gevreği hem de bir taneye sarılmış kupon içeren bir torba. Oyuncak veya başka bir şey satmanın büyük bir hayranı değilim, ancak tahıl üreticileri çok eski zamanlardan beri kutularında rastgele oyuncaklar paketliyorlar, bu yüzden bu teknik olarak yeni bir şey değil. Creeper Crunch'ın yeşil kutusu çocuğunuzun dikkatini çekmezse, bir kozmetik ürün için bir kod vaadi olabilir- sadece kozmetik kod için mısır gevreği satın alan Minecraft oyuncularının olduğunu öğrenince de aslında hiç şaşırmayacağım.

Sonuçta Minecraft'tan hoşlanan bir çocuğunuz varsa, bu neredeyse kesinlikle güvenli bir satın alımdır. Minecraft'ı seven bir yetişkinseniz, muhtemelen bunu atlamalı ve kahvaltıda biraz daha sağlıklı bir şeyler yemelisiniz. Minecraft'ı o kadar çok seven bir yetişkinseniz, bundan 10 kutu satın alacak ve 20 yıl içinde yeniden satmaya çalışacaksınız, bunu yapmamayı düşünün.

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 2 yıl önce

    Vayyy Be Bide Ben Arda Adil İlk Benim Xd:D

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla