İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Minecraft Earth Erken Erişim Sürümü Gelecek Ay Bazı Ülkelere Gelecek - bannygo.com

Minecraft Earth Erken Erişim Sürümü Gelecek Ay Bazı Ülkelere Gelecek

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
599343 kişi okudu
5 1

Mojang, artırılmış gerçeklik oyunu Minecraft Earth’e önümüzdeki ayın başlarında erken erişim sağlanacağını açıkladı. Microsoft, AR oyununun erken erişim versiyonunu şimdilik 'seçili ülkeler' ile başlatmayı planlıyor, şirket Cumartesi günü yaptığı açıklamada, bazı hayranların yarattıklarını gerçek dünyaya getirmelerini sağladı. Bu, oyunun şu anki beta test süresinden bir ilerlemedir.

Minecraft Earth

Minecraft Earth’ün ne olduğunu yâda bu bilgiyi kaçırmış olanlar için, Minecraft Earth artırılmış bir gerçeklik oyunudur; ve cihazın arka kamerasını kullanarak gerçek zamanlı olarak yakalanan dijital / sanal nesneleri sunmak için oyuncunun telefonunu kullanır. Kullanıcılar oyunda küçük ölçekler ve tam boyutta olmak üzere tipik bloklu Minecraft kreasyonları oluşturabilirler.

Bir farklı modeli zamanında Pokemon GO olarak karşımıza çıkmıştı. Benzer nitelikte bir oyun gibi düşünebilirsiniz.

Minecraft Earth

Microsoft ve Mojang, Minecraft Earth’ün kapalı beta sürümünü son haftalarda Android ve iOS’ta piyasaya sürmüşlerdi, bu nedenle çoğu oyun sever henüz oyun oynama şansı hala bulamadı. Ancak Mojang, Ekim ayında belirli ülkelerde oyunun tam sürümünü kullanıma açacaklarını öne sürdü.

Erken erişim işleminin belirlenen tüm ülkelerde aynı anda gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, hangi cihazların destekleneceği ve hangi ülkelerin erken piyasaya alınacağının dâhil olduğu birkaç önemli ayrıntı hala eksik.

Tweet'teki dil, yalnızca 'seçili' ülkelerin bir kısmının, erken erişimin gelecek ay geldiğini göreceğini, diğerlerinin potansiyel olarak daha sonraki bir tarihte geldiğini göreceğini gösterir. Erken erişim sürümü geldiğinde Minecraft Earth web sitesinde daha fazla ayrıntı görünmesi bekleniyor.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder