İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Bitirim İkili 4 - Jackie Chan Ve Chris Tucker Ile Geri Dönüyor - bannygo.com

Bitirim İkili 4 - Jackie Chan ve Chris Tucker ile Geri Dönüyor

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
654097 kişi okudu
5 1

Bitirim İkili filmi en çok merak edilen filmlerin başında yer alıyor. Bitirim İkili 4 ne zaman çıkacak gibi sorulara şimdiden hazırlıklı olun fakat filmin ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.Müfettiş Lee karakterinde Jackie Chan ve Dedektif James Carter karakterince Chris Tucker'ın rol aldığı milyonlarca seveni olan yapımın 4. serisi çıkmak üzere konu ile ilgili 'Dedektif Carter' yani Chris Tucker bir televizyon programında bu konuya açıklık getirdi.

Çocukluk anıları ve yaşamlar 2000’li yıllara denk gelenler için Bitirim İkili ya da orijinal adı ile Rush Hour serisi unutulmaz filmlerin başında yer almaktadır. İlk çıkan bitirim ikili filmi 1998 yılında vizyona girip, serinin ikinci filmi ise 2001 yılında, ve  üçüncü film ise 2007 yılında ekranlarla buluşmuştu. Son filmin üzerinden tam 11 yılı aşkın bir süre geçti, ve devam filmi olarak serinin 4. filminin geleceği de kesinleşmiş oldu.

bitirim ikili 3

ABD'de yayın yapan dünyaca ünlü spor kanalı ESPN’nin ‘The Plug’ adlı podcast’ine konuk oyuncu olarak katılan ‘Dedektif Carter’ olarak bildiğimiz Chris Tucker, yaptığı açıklamada Bitirim İkili 4’ün çekilip çekilmeyeceği hakkında Jackie Chan ile yeniden bir araya gelecek misiniz? sorusuna olumlu yanıt vererek ardından en iyi filmi çekeceklerini söyledi.

bitirim ikili filmi

Bitirim İkili 4 için yönetmen koltuğuna Brett Ratner’ın oturması bekleniyor. Jeff Nathanson’ın yazacağı senaryo yani hikaye bir efsane haline gelen ‘dedektif Carter ve Lee’ karakterlerini yeniden bir araya getirecek. Gerçek bir polisiye filmine nazaran seride aksiyon ve komedi şu ana kadar hiç eksik olmadı hatta komedi sahneleri aksiyon sahnelerinden daha çekici diyebiliriz, 4. filmde de aksiyon ve komediyi bir arada görmeyi umuyoruz. Bir kaç yıl kadar önce The Cruz Show’a katılan Jackie Chan, Bitirim İkili 4 için çalışmalara başlayacaklarını doğrulamıştı. O zaman henüz senaryo aşamasında olduklarını belirten Jackie Chan, Chris Tucker’ın da senaryoyu kabul etmesi durumunda film için çalışmalara başlayacaklarını söylemişti. Bu Süper ikiliyi yeniden beyaz perdede bir arada görmek kesinlikle harika olacaktır.

Bitirim İkili 1,2 ve 3 Filmleri

bitirim ikili carter ve lee

Hong Kong polis departmanında gayet iyi bir Dedektif olan Lee(Jackie Chan), son yürüttüğü görevde Çin kültürü için büyük önem arz eden çok değerli bir hazineyi hırsızların elinden kurtarmış böylece polisler arasında üstleri tarafından milli bir kahraman olarak addedilmiştir. Kısa bir süre sonra gayet gizli ve tehlikeli bir göreve atanmış olan Lee, Amerika’ya gidecek, burada Çin konsolosu Han’ın kaçırılan kızı (Soo Yung)'u bulmakla görevlendirilir. Lee (Jackie Chan) için son derece önemli olan bu görev, kendisine göz kulak olması için gönderilmiş olan Amerikan polisi bir diğer adıyla Los Angeles polisi James Carter’ın gelişiyle çeşitli talihsizlikler ve komedi dolu eğlenceli bir maceraya dönüşecektir. O zamanların en sevilen komedi filmlerinden biri olan Bitirim İkili, ardından çekilen devam filmleriyle eğlenceli bir seri halini almıştır.

Serinin Devam Filmi Bitirim İkili 2

Oldukça ses getiren ve çok sevilen Bitirim İkili 1 filmi, bir önceki seride yakından tanıdığımız Lee ve Carter tekrar iş başındalar. Fakat bu sefer Carter bir süre tatil geçirmek için Hong Kong 'a gidiyor. Her zaman olduğu üzere başını herhangi bir belaya rastladığında rahat duramayan Carter,Lee sayesinde bu kez oldukça büyük bir felaketin haberini alıyor. Carter tatilini sürdürürken Lee azılı ve köklü bir çetenin peşine düşüyor ardından Carter'ı da tatilinden etmeyi başarıyor.

Eski bir ajan olarak faaliyet sürdüren Ricky bağlı bulunduğu mafyanın terör faaliyetleri doğrultusunda adreslerine paket göndererek çoğu kişiyi infaz eder. Lee ve Carter ise bu işe bir son vermek için bu mafyanın peşine düşüyor. Hong Kong'ta başlayıp Los Angeles'ta devam edecek olan bu serüven her zamanki gibi hem tehlikeli hem de eğlenceli bir maceraya dönüşüyor.

En Son Seri olan Bitirim İkili 3

Serinin bir önceki filminde Çin Büyükelçisi Han’a yapılan bir suikast girişiminin ardından Dedektif Lee ile Dedektif Carter, yeniden harekete geçerek Paris’e doğru yola çıkarlar. Bir Fransız kadınını korumaları gerekiyor. Müfettiş Lee, Birleşmiş Milletler ile gizli görüşmeler yapar. Ancak kendisinin bir yetimhanede beraber büyüdüğü Kenji adındaki Çinli bir suçlu ile de mücadelesi  ile Lee’nin bir süre konuşmadığı uzun zamandır kayıp olan erkek kardeşi de açığa çıkar kimdir o Dedektif Carter . Büyük Tehlike içeren bu suç örgütünü ortadan kaldırmak üzere Paris’e gelen bu ikili, aynı zamanda Büyükelçi Han’ın kızı Soo Yung’u da kurtarmaya çalışırlar. Elbette yabancı oldukları bu şehirde her şey, alıştıklarından biraz farklı ama eğlenceli bir biçimde gelişmektedir. Bu Filmi izlemenizi tavsiye ederim oldukça gülüp eğlenmeniz için müthiş bir fırsat.

Doğum günü Mesajı

bitirim ikili 4 çıkıyor

Twitter’da, Jackie Chan ile yan yana oldukları bir fotoğrafı paylaşan Chris Tucker, paylaşımında "Bugün Jackie’nin doğum günü. Jackie Chan’e mutlu yıllar diliyorum!" ifadelerine yer verdi. Chris Tucker, İnstagram ve Facebook'tan yaptığı paylaşımlarında ise daha fazla detay ve ipucu verdi. Ünlü aktör, Chan ile birlikte parmaklarıyla 4 işareti yaptıkları bir fotoğraf paylaştı.

Yorumlar (2 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    chris tucker ve jackie chan zaten olmalıydı tesadüf değil james carter ve müfettiş lee maceralarını sabırsızlıkla bekliyoruz

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    bitirim ikili 3 aslında süperdi ben baya gülmüştüm jackie yaşlandı baya merak ettim şimdiden

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla