İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Minecraft Dungeons, 45 Dakikalık Yeni Bir Oynanış Videosu İle Yayınlandı! - bannygo.com

Minecraft Dungeons, 45 Dakikalık Yeni Bir Oynanış Videosu İle Yayınlandı!

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
528878 kişi okudu
5 1

Mojang'ın yaklaşmakta olan Minecraft Dungeons oyunu devam eden koronavirüs pandemisi tarafından ertelendi, ancak oyun hala gelecek ve artık ne bekleyeceğimiz hakkında iyi bir fikrimiz var.

Minecraft Dungeons

Mojang tarafından paylaşılan yeni bir oyun videosu, gelecek oyunun ilk 45 dakikasını gösteriyor ve hayranlara dungeons versiyonunun grafiklerine, arayüzüne, düşmanlarına, dövüş tarzına, karmaşıklığa ve daha fazlasına bir göz atması için imkân verdi.

Minecraft Dungeons, aksiyon-macera oyunuyla eşleştirilmiş Minecraft'tan beklediğimiz genel stili getiren zindan temelli bir oyun. Şirket 17 Mart'ta, birçok çalışanın evden çalıştığı için devam eden koronavirüs pandemisinden 'maalesef iş akışlarının etkileneceğini' söyledi.

Mojang, takımın oyunun zaman çizelgesini 'yeniden değerlendirdiğini', yani Nisan ayında başlangıçta planlandığı gibi gelemeyebileceğini söyledi. Buna rağmen, oyun hala devam ediyor ve bir şekilde sunulacak. Bunun öncesinde, Windows Beta'dan, oyunun beta sürümünden ilk 45 dakikalık oynanış şeklini gösteren yeni bir video geldi.

Neyse ki, video tamamen yorumdan yoksun- sadece oyun ve başka bir şey değil. Oyuncular, sürüngenleri ve iskeletleri yok etmek için basit bir kılıç ve yayla oyuna başlarlar. Bir düşmanı yok etmek, bir mücevher düşmesine neden olur; tamamlandığında, daha fazla ganimeti olan sandıkların kilidini açan görevler de vardır.

Beklendiği gibi, oyuncular büyüleri ve diğer yöntemleri ekleyerek silahlarının yeteneklerini artırabilirler. Oyuncular Dünya Haritasında yeni görevleri kabul edebilecek, patronlara karşı savaşabilecekler ve daha fazlasını yapacaklar.

Oyunun kapalı beta sürümü hala kullanıma açık değil ancak güncellemeleri takip etmek ve haberdar olmak için Minecraft Dungeons Web sitesinden Microsoft hesabı ile kaydolabilirsiniz.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder