İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

UBER, Telefonla Taksi Çağırmak İçin Yeni Bir Şey Deniyor! - bannygo.com

UBER, Telefonla Taksi Çağırmak İçin Yeni Bir Şey Deniyor!

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
552229 kişi okudu
5 1

Geçtiğimiz dönemde Türkiye’de yasaklanan Uber yurtdışında onlarca ülkede geliştirmelerine devam ediyor. Uber ve Lyft gibi uygulama tabanlı Rideshare şirketleri bizi telefonda bir taksi dağıtıcısıyla konuşmak zorunda kalmanın kabusundan da kurtarmaya çalışıyor.

Uber Telefonla Randevu Alacak

Uber'in bugünkü büyük haberinden bahsetmemiz gerekirse bir arabayı sadece sesimizle çağırabilmenin ne kadar ironik olduğunu düşünün. Şirket, iyi (kötü) eski günlerde olduğu gibi bir insan operatörle Uber'i sesli olarak rezerve etmek için yeni bir seçeneği test ediyor.

Şimdilik, hizmet sadece Arizona'da sunulacak.

Uber bunu deniyor ve binicilerin tepkisinin nasıl olduğunu görmeye çalışıyor. Kendi akıllı telefonuna sahip olmayan bir kişi ( belki de bir dedeniz veya diğer ebeveynlerinizden biri için zaten rezervasyon yaptıysanız, süreç oldukça tanıdık olacaktır.

Uber bu yeni teknoloji için özel bir numaraya da sahip gibi görünüyor +1-833-USE-UBER ve bu hattaki operatör uygulamayı sizin için etkili bir şekilde kullanacaktır. Adınızı ve adresinizi verirsiniz ve size en yakın aracın ne kadar yakın olduğu ve ne tür bir ücret ödeyeceğinizi önerebilirler. Zaten bir Uber hesabı oluşturduysanız, bu ücret doğrudan mevcut bir ödeme yönteminden de alınabilir.

Bu arada hesabı olmayanlar, aradıklarında bir tane kurabilirler. Her iki durumda da, yolculuğunuzun rezerve edildiğini onaylayan bir kısa mesaj ve sürücü yakındayken başka bir mesaj alırsınız. Son mesaj, seyahat için bir makbuz görevi görür.

Teknoloji dünyasının nasıl sık sık çember içerdiği ve eski teknolojiden yeni lansmanlar yapma konusunda gülmek kolaydır.

Teknoloji dünyasının ne sıklıkla eski teknolojilerden yeni lansmanlar yaptığını bildiğinizde komik olabilir ancak bunun yararlı olmasının meşru nedenleri vardır. Başlangıç ​​olarak, Uber için diğer benzer hizmetler gibi geleneksel olarak uygulamayı yüklemek için bir akıllı telefona sahip olmanız gerekiyordu. Ayrıca, gezinmek için bir miktar internet de gerektiriyordu.

Bu, yaş, erişilebilirlik kaygıları veya diğer sorunlar nedeniyle de yolculuğu güvence altına almak için, en iyi sürüş selamlama hizmeti bulabilecek bazı gruplar için dikkate alınabilir. Ayrıca, daha düşük teknolojili bir şey tercih ederek akıllı telefonlarından kaçan insan sayısının arttığını görüyoruz. Süreçte Uber gibi hizmetlerden vazgeçmek, böyle bir karar için önemli bir engel olabilir.

Uber Telefonla Randevu Alacak

Yine de, sadece zaman, Uber'in daha geniş bir şekilde genişleyip genişlemediğini ve bunun kaç kişi tarafından kullanıldığını söyleyecektir.

Ancak şirketin popülaritesi, son zamanlarda oldukça artış gösterdi, çünkü eski taksi hizmetlerinin öngörülemeyen bazı hatalarını geliştirmeyi başardı.

Bu, bir yolculuk için bir numarayı aramak kadar ilkel olsa da, hala Uber hakkında tipik olarak insanların sevdiği birşeyi yaptığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte, retro geri dönüşü olarak sayılan bu hamle başarısız ve tamamen anlamsız da olabilir. Ya da en azından şimdilik bana öyle gibi geliyor.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder