İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Reynmen (Yusuf Aktaş) Bundan Böyle 'Reynmen' Adını Kullanamayacak - bannygo.com

Reynmen (Yusuf Aktaş) Bundan Böyle 'Reynmen' adını kullanamayacak

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
607685 kişi okudu
5 1

Şimdilerde Sosyal Medya üzerinde Fenomen olarak tanınan Yusuf Aktaş isimli Reynmen yaptığı başarılı işler sonrasında yeni bir sorunla karşılaştı. Bundan böyle Reynmen ismini kullanması resmi olarak yasak.

Onu ilk olarak Scorp üzerinde tanımış olabilirsiniz, tabi bazı dönemlerde Vine platformuna da geçiş yapmıştı. Çektiği eğlenceli videolar ve resimler ile birden üne kavuşan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş’ın ismini şimdiye kadar çok yerde duymadık. Bu şekilde Sahne adı ve lakap kullanan tek kişi kendisi değil taktir edersiniz. Yıllardan beri gelen oldukça fazla sanatçı ve ünlü, bu şekilde benzer isimler takmıştı kendilerine örneğin Yıldız Tilbe’nin gerçek adı “Yadigar”dır. Yâda Seda Sayan’ın gerçek adı “Aysel Gürsaçer”dir. Bu ve benzeri birçok ünlü mevcut yine tanınan ve sevilen ünlülerden Sibel Can’ın gerçek adı “Deniz Engüzel”dir. Neyse biz konumuza dönelim J

Reynmen - Yusuf Aktaş

Bu ve benzeri takma isimler oldukça popülerken Yusuf Aktaş ben neden bu tarz bir isim kullanmıyorum diyerek o nadir isim olan “Reynmeni” bulmuş ve yıldızının parlaması boyunca da bunu kullanmıştır. J Yahu belki de sadece seçmiştir adam “O zamanlar İngilizce seviyesi yeterli olmadığından Rainman yazmak isterken Reynmen yazmış olması daha büyük bir ihtimal tabi.

Hatta İngilizce’de “Men” çoğul yani birden fazla erkek için kabul edilirken “Man” tekil kabul edilirdi. Fakat Reynmen’imiz böyle bir username seçmiş, sorun yok devam J

Ben biraz geyikliyorum tabi, yoksa yaptığı işlerle adından çok söz ettirdiği oldukça açık.

Her sektörden bir pasta payı almak isteyen Reynmen hatırlarsanız, ilk olarak “Derdim Olsun” ile müzik piyasasını sallamıştı. Sonrasında Enes Batur’un bir filmi olan “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” filminde oyuncu olarak rol almıştı. Yine oyunculuğun devamında “Cumali Ceber: Allah Seni Alsın” gibi yapımlarla devam etmeye çalıştı. Son olarak Müzik piyasasında ünlüler arasında en çok konuşulan “Ela” isimli parçasıyla sert rüzgârlar estirdi.

Reynmen - Yusuf Aktaş

Kazandığı büyük paralarla birlikte bu konuda konuşmaya pekte yakın olmayan Yusuf Aktaş, bazen anlık duygularla maddi açıklamalarda yapıyor. Mesela “Ela” şarkısı 52 milyon civarında izlenmişken yaptığı bir açıklama ile yaklaşık 100.000TL kazandığını söylemişti. Şarkının bugün itibariyle 133 milyon izlenme seviyesinde olduğunu da belirtelim. Tabi burdan gelecek parayı da belirli hayır kurumlarına bağışlayacağını açıklayan bonkör oyuncu ve şarkıcı Reynmen, insanlara da resmen hayırseverlik dersi veriyor.

Allah daha çok versin diyerek, asıl konuya dönüyorum.

Ortaya atılan son bir iddia ’ya göre “Reynmen” takma ismi bir şekilde 12 Kasım 2018 tarihinde Ömer Duvaklı tarafından Tescillendi. Reynmen bu tarz hukuki konuları bilmediğinden oldukça olağan görünüyor. Kendisini yadırgamıyorum, çünkü bu tarz şeyler yapanların asıl amacının geçmiş örnekler üzerinden para kazanmak olduğu bilinen bir gerçek. Neyse bu tescil sonrası Ömer Duvaklı Reynmen isminin kendisine ait olduğunu ve başka kullanan olması dolayısıyla bir dava açtı. Reynmen davayı kabul etti, ve itiraz etti. Fakat hakim kararıyla bu itiraz reddedildi.

Reynmen - Yusuf Aktaş

Peki, Reynmen şimdi kendi isimi olan Yusuf Aktaş’ı mı kullanacak?

Reynmen takma adı oldukça ünlenen bir isim olduğundan birden kendi ismine dönmesi takipçi kaybetmesine ve ününün azalmasına sebebiyet verecektir. Bunu tahmin eden Yusuf Aktaş bir B planı devreye sokarak, takma isminin başına R harfi ekledi. Bununla birlikte yeni takma adı artık “R Reynmen” olmuş oldu. Henüz hiçbir sosyal medya üzerinde bu isime geçiş yapmayan Aktaş, yakın zamanda bu isimleri teker teker değiştirmek zorunda kalacak.

Tabi bu olay sosyal medyada eğlence konusu oldu ve kendisine bazı öneriler ve yorumlar yapıldı işte o yorumlar;

  • Öz Reynmen daha mantıklı gibi aSD:asd
  • R Reynmen yani geri vites olmuş reynmen galiba.
  • Öz hakiki Reynmen niye denememiş yav asdjashdajs
  • Çok saçma bence ha Reynmen ha R Reymen bir fark yok ki para vermemiş kısaca
  • Eynmen yapsaymış keşke malum bizde R yok

Kendisine yeni yapacağı işlerde başarılar diliyorum. Sizde yorumlarda önerilerinizi  yazabilirsiniz.

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    gayet güzel olmuş zaten sevmezdim kendisini uğraşsın davalarla

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla