İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Son Zamanların Gündem İsmi Ebru Polat Bir Takipçisinin İğrenç Teklifini İfşaladı - bannygo.com

Son Zamanların Gündem İsmi Ebru Polat Bir Takipçisinin İğrenç Teklifini İfşaladı

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
623347 kişi okudu
5 1

Ünlülerin sosyal medya üzerinden kendilerine gelen mesajları ifşa etmelerini zaten biliyorduk, son zamanlarda gündemden düşmeyen Ebru Polat’ta kendisine gelen bir teklifi story üzerinden paylaşıp ifşa etti.

Şarkıcı olarak tanıdığımız Ebru Polat, birkaç gün önce bir teknede eğlenirken bu mutlu anlarını video çekerek sosyal medya üzerinde paylaşmıştı. Videonun açıklama kısmına

“Küçük şeylerle mutlu olabiliyorum ????????ama bundan almaya karar verdim, tam benlik ????

Yazarak paylaşan Ebru Polat’ın bu videosu yaklaşık 1 milyon kez izlendi. Yorumlara kapalı olarak paylaştığı bu videodan sonra DM üzerinden bir Mesaj aldığını ve bundan nefret ettiğini devamının gelmesi durumunda isimde yazacağını belirtti.

İşte Ebru polat'ın o tekne videosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Küçük şeylerle mutlu olabiliyorum ????????ama bundan almaya karar verdim, tam benlik ????

EBRU POLAT (@ebrupolatofficial)'in paylaştığı bir gönderi (4 Ağu, 2019, 7:57öö PDT)

Bu tarz mesajların gelmeye devam etmesi durumunda mesajı atan kişinin ismini de paylaşacağını belirten Polat mesajı da doğrudan yayınladı, mesajda net olarak şu ifadeler yer alıyordu.

“Müsait olduğunuzda benim teknemide kullanabilirsiniz”

“Hatta size tekne hediye edebilirim.”

“Tabiki isterseniz”

Ebru Polat, gelen mesajı doğrudan story üzerinden paylaşarak, aşağıdaki yorumuyla birlikte paylaştı.

“Bunu özellikle buraya koyuyorum, Bir daha bu tarz mesajlar alırsam, isim ile birlikte paylaşıcam ona göre… bir b.k bilmiyorlar bari hadlerini bilsinler…”

İşte Ebru Polat'ın o ifşa fotoğrafı

Ebru Polat İfşa Fotoğrafı

Ebru Polat’ı takip edenlerin iyi bildiği şeylerden bir tanesi de bir şekilde sürekli gündemde kalmasıdır.

Hatta katıldığı bir televizyon programında, sevgilisinin kendisine ekonomi sınıfından uçak bileti alması durumunda ayrılmaya kadar gidebileceğini söylemiş ve takipçileri arasında egosal bölünmelere sebebiyet vermişti. Hatta hatırlarsanız, “Business Class varsa Ekonomi sınıfından asla uçmam” demiş ve yine gündeme gelmişti.

Ebru Polat

Ayrıca son günlerde popüler olan Reynmen’in Ela şarkısına videolu bir paylaşım yaparak yine dikkatleri üzerine çekmişti.

Açıklama kısmına yazdığı “1 tanede benden gelsin… nede olsa bende yarı #İzmir, yarı #Sivas lıyım… demişti. Hatta eklediği #hadise etiketi ile de belli ki gönderme yapmıştı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 tanede benden gelsin... nede olsa bende yarı #İzmir, yarı #Sivas lıyım.... #hadise #reynmen

EBRU POLAT (@ebrupolatofficial)'in paylaştığı bir gönderi (29 Tem, 2019, 2:53öö PDT)

Yine konuya benzer şekilde Özge Borak’ta popüler sosyal medya platformu instagram üzerinden aldığı bir mesajı benzer şekilde paylaşmıştı.

Bir dönem Ata Demirer ile evli olan Özge Borak, neşeli karakteri ve esprili paylaşımlarıyla sosyal medya da bildiğimiz ve yakından tanıdığımız bir isim olmuştu. Fakat kendisine gelen ahlaksız teklifin bir iş adamına ait olduğunu belirterek “Çok fazla takipçi mesajı paylaşmam genelde. Ya çok komikse ya ilginçse paylaşırım. Kadın, erkek farketmez, herkese olamasa da bazılarına cevap vermeye çalışıyorum, bilen bilir ayrıca sevgi mesajları da çok oluyor, sağolun. Bence geneli dozunda ve saygısızlık içermiyor. Ama bu hadsizliğe artık ne desem bilemedim. Pis, hadsiz. En iyisi şunu diyelim; biz onun dizisini çektik cınım..”

Yorumuyla paylaşmıştı.

Özge Borak İfşa

Her ikisi içinde Ebru Polat ve Özge Borak, isim vermeden yapılan bu paylaşımlar ile gündeme gelmek isteyip istemediğini tabi ki bilemeyiz. Fakat çoğu ünlü bu ve benzeri yorumlarıyla bir şekilde yeniden trendlere girmeyi başarıyor. Sizce gelen bu mesajlar gerçek bir kişiye mi ait? Yoksa başka bir fake hesaptan gündeme çıkmak için paylaşılmaya hazır fake mesajlardan mı ibaret? Yorumlarınızı bekliyorum.

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 4 yıl önce

    Bu kadin yüz karası şişirme ve estetik ve teşhirci sanat sıfır orasını burasını gösterip gündemde kalmaya çalışan zavalli

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla