İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Bu Ünlüleri Tanıyabilecek Misiniz? Makyajsız Halleri İle Şaşırttılar - bannygo.com

Bu Ünlüleri Tanıyabilecek Misiniz? Makyajsız Halleri İle Şaşırttılar

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
620389 kişi okudu
5 1

O çok sevdiğiniz fanı olduğunuz ünlülerin makyajsız hallerini gördünüz mü? Hadise'den Yıldız Tilbe'ye kadar, bazıları doğal güzel olsa da diğerleri gerçekten makyajla bile zor kurtuluyor. İşte ünlülerin küçük biyografileri ve makyajsız halleri

Hadise

Hadise

Hadise

Son yıllarda TV8 Ekranlarında gördüğümüz güzel şarkıcı Hadise’nin tam adı Hadise Açıkgöz. 1985 yılında, Belçika’da doğan hadise çocukluğundan beri şarkı söylemeyi çok seviyordu.

Seren Serengil

Seren Serengil

Seren Serengil

1976 doğumlu Seren Serengil, Yeşilçam’ın en komik isimlerinden Öztürk Serengil’in kızıdır. Anne ve babasının ayrılması ile annesinin yanında kalmış ve büyümüştür. Nişantaşı’nda aldığı bale ve piyano eğitimleri ile sanat dünyasına giriş yapmıştır.

Yasemin Kaya Allen

Yasemin Kaya Allen

Yasemin Kaya Allen

1989’da Londra’da dünyaya gelen Yasemin Kaya Allen, Suna Yıldızoğlunun kızıdır. Geçtiğimiz yıl 23 Aralıkta vizyona giren “Dönerse Senindir” filminde Murat boz’un sevgili rolünde oynamış ve hayranlarını etkisi altında bırakmıştı.

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Ebru Şallı

1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ebru Şallı, pilates eğitmenliği ile ün salmış durumda. 1995 Yılında Queen of Turkey yarışmasında da birinciliği olan Ebru Şallı, bu yarışması sonrasında sanat dünyasında bilinir bir hale gelmiştir.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Şahsen tanımayan çok olsa da ismini bilmeyen dünya da yoktur. Jennifer Lopez, Latin müziğe hayat veren ve müzik sektöründe patlama yapan dünyaca ünlü bir şarkıcıdır. 1970 yılında New York’ta doğdu. Müzik hayatı dışında güzelliği ile de sürekli gündeme geldi.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

Merve Boluğur

1987 yılında dünyaya gelen ünlü isim, ilk olarak gençlik dizisi olan Acemi Cadı’da hayat verdiği Ayşegül karakteri ile tanındı. Sonrasında bir çok film ve dizi de oynayan ünlü yıldız, Murat Dalkılıç ile evlenmiş fakat bir süre sonra ayrılmıştı.

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy

1976 yılında İstanbul’da doğan güzel ünlü, 1997 yılında katıldığı bir güzellik yarışmasında “Miss International” seçildi. Bir süre CNN Türk’te spor departmanında çalışan Burcu Esmersoy, kendini hayat verdiği film ve diziler ile daha huzurlu hissettiğini söylüyor.

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır

1981 yılında İstanbul’da doğan ünlü dizi ve sinema aktörü, “Yaprak Dökümü” dizisi ile ünlenmiş bir isim. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Akademisi’nde aldıktan sonra Bazı radyo programları sundu. Show TV’de sunuculuk yapan, oyuncu sonralarında dizi ve filmler ile ününü arttırdı.

Ece Seçkin

Ece Seçkin

Ece Seçkin

1991 yılında İstanbul’da doğan Ece Seçkin, annesinin piyano öğretmeni olmasıyla müzik hayata önde başladı. 1998 Yılında konservatuvar bölümünü birinci olarak kazandı ve bunun yanında bale ve dans öğrenmeye de devam eden güzel şarkıcı “Adeyyo” “Şok Oldum” gibi şarkılarıyla hayranlarının sevgisini kazanmış gibi görünüyor.

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

1993 yılında hayata Bandırma’da gelen Hande Erçel, 2012’de Azerbaycan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. Asıl ününü kazanması Kanal D’de yayınlanan Güneşin kızları dizisinde canlandırdığı Selin karakteriyle olmuştur. ABD merkezli Top Beauty World Dergisinin yaptığı bir oylama ile 2019 yılının En güzel Kadın’ı seçilmiştir.

Demet Akalın

Demet Akalın

Demet Akalın

Kimilerine göre başarısız görünse de,  dinleyicilerinin beğenisini her daim kazanan bir sanatçı o. 1972 yılında Kocaeli’nde doğan Şarkıcı, Üniversite zamanında ne yapacağını bilememiş ve annesinin ısrarıyla, bir mankenlik kursuna katıldı. 1990 yılında Mayo Güzeli seçilen güzel şarkıcı, bir süre sonra şarkı söylemeye başladı ve ilk defa “Sebebim” isimli albümü ile ünlendi. Şimdilerde Okan Kurt ile bir ayrı bir barışık olsa da birbirlerini çok sevdikleri görünüyor.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

1986 yılında Almanya’da dünyaya gelen güzel oyuncu, ilk olarak “Yaprak Dökümü” ile canlandırdığı “Necla” karakteriyle ünlendi. Ardından Burak Özçivit ile başrollerini paylaştığı “Çalıkuşu” dizisi ile de başarının zirvesine ulaşan güzel sanatçı, yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile evlendi ve bir çocukları oldu. Birbirlerine çok yakışan çift, sevgilerini de aşklarını da harika yaşıyorlar.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

1991 yılında Ankara’da doğan güzel oyuncu, 15 yaşında bir güzellik yarışmasında kazandığı Jüri Özel Ödülü ile sanat dünyasına adımını atmış oldu. İlk oyunculuk tecrübesini 2006 yılında Şaşkın filmi ile yaşadı. Yıldızının parlaması önce “Adanalı” sonra başrollerini Çağatay Ulusoy ile paylaştığı “Medcezir” dizileriyle olmuştur.

İrem Derici

İrem Derici

İrem Derici

1987 İstanbul doğumlu olan şarkıcı, bir zamanlar Oses Türkiye yarışmasına katılmış fakat kimseyi döndürememişti. Sonrasında pes etmeyip müzik sevgisine daha çok tutunan İrem Derici, “Zorun ne sevgilim” ve “Kalbimin Tek Sahibine” gibi popüler şarkılarla ünlenmiş yakın zamanda Galatasarayın şampiyonluk kutlamalarında sahne almış ve Sarı kırmızılılar için yazdığı şarkıyı seslendirmiştir.

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Hülya Avşar

1982 yılında Kainat Güzellik yarışmasında birinci olmasıyla yıldız parlayan güzel sanatçı, 1963 Balıkesir doğumludur. 1983 yılında rol aldığı “Haram” adlı film ile oldukça ünlenmiş fakat şarkıcı yönüyle tanınmak isteyen Hülya Avşar 1995 yılında çıkardığı “Yarası Saklım” albümü ile bunu başarmış oldu. Birçok Yeşilçam filminde de oynayıp yıldızını parlatan ünlü sanatçı son zamanlarda jüri olarak rol aldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O ses Türkiye gibi yapımlarla gündeme gelmiştir.

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Diva lakaplı mükemmel ses Bülent Ersoy, sanat camiasında oldukça başarılı kabul edilen bir karaktere sahiptir. Bülent Hanım aslen Bursalıdır ve 1952 doğumludur. Gençliğinde usta isimlerden özel dersler almıştır. İstanbul Belediye Konservatuvarını bitirmesiyle o Muhteşem sesini de geliştirmiştir.

12 Eylül 1980 darbesi ile birlikte Travesti ve Transseksüel sanatçılara sahne yasağı getirilmiş ve Bülent Hanım zorunluluktan dolayı kariyerine bir süre Almanya’da devam etmiştir. Bir süre Türk filmlerinde oynayan Ersoy, Yurtiçi ve dışı yüzlerce konser vermiş olup “Düşkünüm Sana” , “Yaşamak İstiyorum” , “Biz Ayrılamayız” ve “Ablan Kurban Olsun Sana” gibi satış rakamları oldukça yüksek olan albümler ile de ününü arttırmıştır.

Seda Sayan

Seda Sayan

Seda Sayan

1961 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Seda Sayan’ın Gerçek adının “Aysel Gürsaçer” olduğunu biliyor muydunuz? İlk olarak Müzik dünyasında rol alan Seda Sayan “Ah Geceler” , “Bebeğim” , “Ben Sana Demedim mi?” , “Sensizliğe Yanarım” gibi şarkılarıyla yıldızını parlatmış olup şimdilerde bir izdivaç programı ile gündemde kalmaktadır.

Sibel Can

Sibel Can

Sibel Can

1970 yılında İstanbul’da doğan güzel şarkıcı yine Seda Sayan gibi sahne adı kullanmaktadır. Gerçek ismi, Sibel Cangüre’dir.

Babası Yugoslav Göçmeni,  Annesi Mudanyalıdır. Babası bir çok ünlü ismin sahne arkasında kemancılık yaptığından kızı Sibelcan’ıda yurtiçi yurtdışı turnelerinde yanında götürüyordu. O zamanlar dans’a merak salan güzel şarkıcı babasının sahne aldığı konserlerde bazen solist olarak bazen de oryantal rolüyle ön plana geldi.

Şimdilerde O Ses Türkiye, ve benzeri yapımlarda Jüri olarak Rol alan şarkıcı konserlerine devam ediyor.

Aybüke Pusat

Aybüke Pusat

Aybüke Pusat

1995 doğumlu güzel oyuncu, Söz dizisinde canlandırdığı Bahar rolüyle öne çıkmıştı. Sonrasında oyunculuk hayatına Medcezir dizisiyle devam eden Aybüke Pusat Ankara Devlet Konservatuvarında okumuş ve Bale bölümünden mezun olmuştur.

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

1966 doğumlu ve özel bir ses tonuna sahip şarkıcı, Kürt ve Zaza kökenlidir. Orta okulu bir sebepten dolayı yarıda bırakan ve aile içinde kendisine “Yadigâr” ismiyle hitap edilen sanatçı 18 yaşından önce hamile kalmış ve “Sezen Burçin” adında bir kız çocuğu olmuştur. Sahneye ilk olarak 1990 yıllarında çıkmış ve kendisini dinleyeme gelen Sezen Aksu’nun Vokallik daveti ile İstanbul’a taşınmıştır. Bir süre Vokallik yaptıktan sonra Sezen Aksu’dan ayrılmış ve gece kulüplerinde şarkı söylemeye başlamıştır. “Laf Lafı Açıyor” isimli bir yapımda solistlik yapmış ve burada ünü arttıkça albüm teklifleri almış sonrasında “Delikanlım” albümünü çıkarmıştır.

Yorumlar (5 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Profil Resmi
    ismoloji - 5 yıl önce

    takibe takip yapılır bildirimi gördüğüm an takip ederim.

    0 Yanıtla
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    bu haller ne ağlar mısın güler misin :C

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Demet akalın diyorum ve sessizce aynaya bakıyorum :((:(

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Sanatçıların makyajsız halini yayınlamakta neymiş, güzellikleriyle para kazanan kimseler olmadığından neden güzelliğiyle ön plana gelsinler ki çok saçma gidin mankenlerin makyajsız hallerini paylaşın

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Yıldız Tilbe'nin yaşadığı şeylerden sonra bu hale gelmesi çok normal kıyamam canım ya <3

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla