İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

IPhone Vs Samsung Savaşı 5G Telefonları Ucuza Satmaya Zorlayacak! - bannygo.com

iPhone vs Samsung Savaşı 5G Telefonları Ucuza Satmaya Zorlayacak!

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
558553 kişi okudu
5 1

Gelecek yıl içinde, 5G bağlantısına sahip yeni bir iPhone istemek iyi bir istek olabilir. Yada 5G bağlantısına sahip yeni bir Samsung Galaxy akıllı telefon yada bambaşka bir marka.

5G Teknolojisi

Akıllı telefon alanındaki bu iki şirketin marka hâkimiyeti göz önüne alındığında bu iki markanın birinden telefon seçmeniz sizin için daha iyi olabilir.

4G LTE'nin piyasaya sunulmasından birkaç yıl önce hızlı veri ağı, yaklaşık on yıl önce büyük bir şekilde başladı. 2011 yılında HTC Thunderbolt gibi cihazları gözden geçirirken, cihazın diğer tüm özelliklerinden önce veri hızı konusunda heyecanlanıyorduk. Bunlar farklı zamanlardı biliyorum ancak şuan ki telefon pazarı hız konusuna daha da odaklanmış durumda.

Genel olarak daha fazla rekabet, herhangi bir vahşi faktör yoksa ürünler için daha düşük fiyatlar anlamına gelir.

Burada 2020'de, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki akıllı telefonlar için, Apple ve Samsung akıllı telefon satışlarına hâkim - akıllı telefon operatörleri ve mağaza içi satışlarla, yani.

Bu, markaların yeterince çalışmadığı anlamına gelmiyor - varsayılanın her yerde bir gücü var - insanlar en sık gördükleri şeylere gitme eğilimindedir ve çoğu zaman bu bir Samsung Galaxy veya iPhone'dur.

Şansın (veya geç aşama kapitalizmin) sahip olacağı gibi, son birkaç yıl içinde en büyük iki marka olan Samsung ve Apple bazı duvarlara çarptı. Samsung'un durumuna bakarsanız, Huawei, Xiaomi, OPPO ve diğerleri gibi markalar olağanüstü oranlarda büyürken, nasıl büyümeye çalıştıklarını göreceksiniz. 2019'un üçüncü çeyreğinde Apple, iPhone XR ile listeye girdi, Samsung, Galaxy telefonlarla 2. ve 3. oldu ve dördüncü sırada da OPPO A9 oldu.

Bu nedenle, Samsung ve Apple, cihazlarını pazarlama şekillerinde bazı değişiklikler yaptılar. Bir akıllı telefon kahramanına odaklanmak yerine, her zaman iki veya daha fazla model sunmaya başladılar.

2020'de neredeyse bu iki marka en az üç veya daha fazla model sunacak. 5G'li birinci sınıf premium telefonlara ek olarak, standart modellere sahip ve “biraz daha ucuz” telefonlarda sunulan modeller arasında yer alabilir!

2020'de iPhone 5G koleksiyonu

5G Teknolojisi

2020 iPhone koleksiyonunun biraz daha ucuz bir iPhone 5G içereceği söylenenler arasında muhtemelen çok ucuz olmayacak, ama fikri anlıyorsunuz umarım

Şu anda daha düşük maliyetli bir iPhone'un en çok satan iPhone XR'nin (yukarıda belirtildiği gibi), daha standart fiyatlı bir iPhone'un ve en üst düzey bir premium iPhone'un yerini alması planlanıyor. Bu üst seviye iPhone tüm modellerden ve markalardan daha iyi özelliklere sahip olmayı deneyecek, hatta tüm yeni iPhone modelleri neredeyse 5G ile dönecek.

Samsung zaten 5G'ye sahip

5G Teknolojisi

2019'da Samsung'un ilk 5G akıllı telefonu gerçekten de premium bir donanımdı. Samsung Galaxy S10 5G idi ve hiçte ucuz değildi.

2020'de Samsung'un temelde 2020 iPhone için söylenenler ile aynı planlarını yapacağı düşünülüyor. Bu, Samsung için de en az üç model anlamına gelir, bunlardan en düşüğü uygun bir bütçeye sahip insanlara hitap edecek bir fiyatla gelebilir ve varsayılan olarak 5G'yi içerebilir.

OnePlus 5G de!

5G Teknolojisi

Bir diğer akıllı telefon canavarı marka OnePlus. Çin ve Hindistan'da göreceli olarak düşük fiyatlar için akıllı telefon üretimi yaparak 2019’da çok fazla büyüme kazandıklarını ifade ettiler böylece 2020’de ABD'de de üretime başlamış oldular!

Şimdiye kadar duyduğumuz şeyler doğruysa, OnePlus'ın 2020 yılında birden fazla 5G özellikli akıllı telefon çıkarması için iyi bir şans var. Samsung ve Apple'ın sunabileceğinden daha iyi bir anlaşma bile olabilir sadece görmeyi bekleyin!

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder