İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

CVS Ilk COVID-19 Test Sitesini Açtı! ( Ancak Sadece Bazı İnsanlar İçin ) - bannygo.com

CVS ilk COVID-19 Test Sitesini Açtı! ( Ancak Sadece Bazı İnsanlar İçin )

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
541391 kişi okudu
5 1

İlk duyurudan günler sonra CVS, Massachusetts eyaletindeki COVID-19 test sitelerini başlattığını açıkladı. Test alanları, 'sınırlı bir popülasyonun' gidip yeni bulaşıcı hastalık için test edilebileceği eyaletteki CVS tesislerinde bulunacaktır.

CVS ilk COVID-19

Test siteleri ABD Halk Sağlığı Servisi, ABD Sağlık ve İnsan Hizmetleri Departmanı ve daha fazlası ile 'yakın koordinasyonda' başlatılıyor.

COVID-19, dünya çapında salgınlara neden olan yeni koronavirüs ile temasa geçtikten sonra ortaya çıkabilecek solunum hastalığının adıdır. Birisinin bu hastalığa sahip olup olmadığını belirlemek için yapılan testler, hükümetin yavaş tepkisi nedeniyle ABD'de hala sınırlı olduğunu göstermişti, ancak işler yavaş yavaş değişiyor.

Eczaneleri ile en iyi bilinen bir şirket olan CVS, bazı mağazalarında bir dizi küçük sağlık kliniği de işletmektedir. Bu klinikler yerel sakinlere bazı reçetelerin yazılması ve basit sağlık testleri gibi bazı temel sağlık hizmetleri sunmaktadır. COVID-19 testi şimdi Massachusetts'teki belirli CVS varış noktalarında sunulan hizmetlerden biridir.

Perşembe günü yaptığı duyuruda CVS, Shrewsbury'de bulunan CVS Eczanesinde teste başlayacağını söyledi - özellikle test park yerinde yapılacak. İlk test sitesinden herhangi bir potansiyel sorunla ilgili bazı veriler toplandıktan sonra diğer CVS lokasyonlarında (park yerinde olduğu gibi) başka yerlerde de açılacaktır.

CVS başlangıçta hem onları hem de onlara güvenen halkı korumaya yardımcı olmak için testleri sağlık çalışanları ve ilk müdahale ekipleriyle sınırlandırmaktadır. Şirket, yerel sakinlerin teste girme umuduyla açılışta test alanına gitmemesi gerektiği konusunda uyarıyor - şirkete göre, genişletilmiş kullanılabilirlik hakkında daha fazla bilgi yerel medyaya önümüzdeki günlerde sunulacak.

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 4 yıl önce

    Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla