İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Melania Trump Ile Kanada Başbakanı Justin Trudeau Arasında İlginç Selamlaşma - bannygo.com

Melania Trump ile Kanada Başbakanı Justin Trudeau Arasında İlginç Selamlaşma

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
612744 kişi okudu
5 1

Dünyanın en büyük yedi ekonomisinin bir araya geldiği G7 zirvesi için toplanan ülkeler 45.buluşmada Fransa'nın en ünlü tatil kasabalarından Biarritz'de bir araya geldi.

Cumartesi günü başlayan G7 zirvesi pazar günü akşamına kadar devam ederken devlet başkanları ve eşleri toplu aile fotoğrafı çektirdi. Fakat Reuters görevlendirdiği fotoğrafçıları tarafından ABD'nin First Lady'si Donald Trump'un eşi Melania Trump ile Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun selamlaşmanın ardından öpüşürken çekilen fotoğrafı sosyal medya kullanıcıları tarafından ve çeşitli sosyal medya sitelerinde (Twitter ve İnstagram)etiket, espri ve tuhaf yorumlarla trend olmayı başardı. İran olayları bile bu durumun gölgesinde kalmayı başardı ardından Trump'un Merkel ve Macron'un eşi Brigitte Macron ile selamlaşması bu durumu gölgede bırakmadı.

Justin Trudeau ile Melania Trump Aşk mı Yaşıyor.

Amerikalı komedyen ve televizyon sunucusu olan Loni Love, Twitter hesabından paylaştığı gönderide, Justin Trudeau'yu da etiketleyerek şunları kaydetti "Melania, her şeyi riske atmaya hazır". Aile fotoğrafı için tercih edilen ve arka planda deniz fenerinin olduğu sahilde toplanan liderler diğer devlet başkanlarının eşleri ile ayaküstü sohbet etti.

trump merkel, trump brigitte macron

Melania Trump'un elinden tutan ve düşünceli olduğu görülen Donald Trump ise somurtmuş bir halde yere doğru bakarken fark edildi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron eşi Brigitte Macron ile birlikte dikkatli bir biçimde Donald Trump'a ve Melania Trump'a doğru bakıyor. Oldukça tartışılan bu anlar dünya gündemini sarsmış durumda ve acaba Donald Trump aldatılıyor mu Amerikan haber kanallarının yorum için sürekli görüşüne başvurduğu ABD'nin en ünlü şovmenlerinden The Dean Obeidallah Show'un da sunucusu olan Dean Obeidallah da sosyal medya hesabından durum ile ilgili gönderi paylaşarak "Görünüşe göre Melania Kanada'ya kaçış planı düşünüyor." yorumunda bulundu. Ayrıca Dean Obeidallah, Melina Trudeau'yu seviyor. #MelaniaLovesTrudeau etiketini gönderisine ekledi.

İvanka Trump İle Justin Trudeau

İvanka Trump ile justin trudeau

Bundan henüz iki yıl önce yine benzer bir olayda ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın bir programda Kanada'nın yakışıklı Başbakanı Justin Trudeau'ya sürekli bakarken çekilmiş olan fotoğrafı da dikkat çekmişti, daha sonra üzerine çokça yorum yapılmıştı. Ivanka Trump'ın Washington'da 13 Şubat 2017'de bir programda bir araya geldiği ve yanı başına oturduğu  Justin Trudeau'ya bakarken çekilen fotoğrafları Huffington Post'un birinci sayfa editörü Philip Lewis tarafından şu gönderi ile paylaşıldı.

"Kendine, Ivanka Trump'ın Justin Trudeau'ya bakışı ile bakan birini bul."

Ivanka Trump da aynı etkinliğin sona ermesinin ardından hemen kendi Twitter hesabından paylaştığı gönderide, babası Donald Trump ile Kanada Başbakanı Trudeau'nun tam ortasına oturmuş haldeki fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşmıştı.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder