İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Facebook, Corona Virüs Korkuları Sebebiyle San Francisco Zirvesini İptal Etti - bannygo.com

Facebook, Corona Virüs Korkuları Sebebiyle San Francisco Zirvesini İptal Etti

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
549209 kişi okudu
5 5

Facebook, devam eden Corona virüs salgını nedeniyle San Francisco'da gerçekleşmesi planlanan büyük küresel pazarlama zirvesini iptal etmeye karar verdi. Bir Facebook sözcüsüne göre karar, o bölgedeki herhangi bir salgın nedeniyle değil, 'çok fazla dikkat' çekmeme nedeniyle verildi.

Facebook San Francisco Zirvesi İptali

İptal ilk olarak duyuru ile ortaya çıktı. Reuters, Cuma günü konferans nedeniyle çok sayıda ülkeden hatta Çin’den bile yaklaşık 4.000 kişinin konferansa katılacağını söyledi.

Böylece olası bulaşma senaryosu için 9 - 12 Mart arasında planlanan küresel pazarlama zirvesinin gerçekleşmesi iptal edilmiş oldu.

Karar Mobil Dünya Kongresi'nin iptali sonrasında geldi.

Wuhan salgınının arkasındaki yeni Corona virüsü, COVID-19 olarak adlandırılan bir hastalıkla sonuçlanıyor. Bu durum ateş, öksürük ve nefes darlığı ile de başlıyor ve şiddetli bir süreçten hafifliğe kadar hatta ölümcül sonuçları da olabiliyor. Bu virüs şimdiye kadar Çin'de on binlerce kişiye bulaştı ve 1000'den fazla kişi öldü.

Son birkaç hafta içinde, bazı büyük teknoloji şirketleri bu yıl Corona virüs salgını üzerine Mobil Dünya Kongresi'ni atlama kararını açıklamıştı. İlk iptalin açıklanmasından sonra, nihayet bu yılki diğer konferanslar da tamamen iptal ile sonuçlanacağını açıkladı.

Facebook, MWC 2020'yi çeken şirketlerden biriydi, diğer şirketler arasında LG Electronics, AT&T, Cisco ve daha fazlası vardı. Birçok şirket, virüsün ofislerine potansiyel olarak girmesini önleyerek çalışanlarını virüse maruz kalmaya karşı korumaya bununla birlikte ticari faaliyetlerini de korumaya yönelik bir istek gösterdi.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder