İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

YouTube TV Sonunda PlayStation 4'e Geliyor - bannygo.com

YouTube TV Sonunda PlayStation 4'e Geliyor

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
549654 kişi okudu
5 1

YouTube'un akış hizmeti YouTube TV nihayet PlayStation 4'e geldi. Büyük kavuşma, Sony'nin kendi OTT hizmeti hakkındaki büyük 2019 duyurusu ışığında mutlulukla karşılandı.

YouTube TV ve PlayStation 4

Böylece YouTube TV ile PS4 sahipleri artık hesaplarında oturum açabilir ve doğrudan oyun konsolu aracılığıyla canlı olarak televizyon izleyebilir.

Bununla birlikte, diğer birçok OTT hizmetinin kalması planlanırken, Sony'nin kendi üst düzey yayın televizyon hizmeti olan PlayStation Vue’nin kapatılması planlandı. En azından şirket çabalarını başka bir yere odaklarken rakip düşünmüyor.

Ücret Tarifesi Nasıl Olacak?

YouTube TV, abonelere EPSN, AMC, Cartoon Network, Discovery, Food Channel, Disney Channel, FX, TBS, Bravo, ABD ve daha fazlası dahil olmak üzere 70'den fazla kanala erişim sunuyor. Hizmet, ABD'deki abonelere ayda 49,99 ABD doları karşılığında sunulmaktadır; bu, bazı PlayStation Vue abonelerinin ödediği ücretle aynıdır.

Nasıl Kuracağım?

Ayrıca hizmet, herhangi bir özel donanım gerektirmez, çünkü PS4 uygulama marketinden kolayca edinilebilir - PS4 için 142MB civarındadır ve PlayStation 4 aracılığıyla indirilebilir. İndirildikten sonra kullanıcılar oturum açabilecek ve bulut servisi üzerinden DVR içeriği, favori kanallar ve daha fazlasına erişebilecek. Tek bir YouTube TV aboneliğinde en fazla altı kişinin profili olabileceğini de belirteyim.

YouTube TV ve PlayStation 4

YouTube TV, akıllı telefonlar, tabletler, PC'ler ve Mac'ler ile birlikte Fire TV, Samsung, LG ve Vizio gibi akıllı TV'lerde de çalışır ayrıca Apple TV, Roku, Chromecast ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi başka platformda da mevcuttur.

Yeni abonelerin hizmet için şirketin web sitesi üzerinden kaydolmaları gerekir - şu anda PS4 aracılığıyla abonelik yapılamaz.

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 4 yıl önce

    Çok daha önce yapılması gerekiyordu, youtube ne yazık ki geç kaldı ancak sony hediye olarak vue'yi kapatarak sanırım youtube'a büyük bir şans vermek istedi.

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla