İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Civilization VI Artık Epic Games Store'da Ücretsiz - bannygo.com

Civilization VI artık Epic Games Store'da Ücretsiz

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
517871 kişi okudu
5 1

Sid Meier’s Civilization VI, şuan da Epic Games Store’dan ücretsiz olarak alınabilir, yani artık ister hızlıca indirebilir yada sadece kütüphanenizde bu oyunu saklayabilirsiniz.

Civilization VI artık Epic Games Store'da ücretsiz

Bu ücretsiz teklif, 28 Mayıs saat 11:00’a kadar geçerlidir. Yani bu tekliften yararlanmanız için yaklaşık olarak bir hafta süre bulunuyor.

Hatırlarsanız, Epic Games sezona bomba bir giriş yapmış ve Grand Theft Auto V’in Premium versiyonunu ücretsiz olarak vermişti ve sekiz saatten fazla bir süre boyunca mağaza çökmüş ve girişlerde sorun yaşanmıştı. İşte bu mağazanın yeniden açılmasından sonra verilen bir diğer ücretsiz oyun oldu.

Tabii ki, GTA 5’in yıllar geçse de ne kadar popüler bir oyun olduğunu düşündüğümüzde bu tarz çökmelerin oluşacağını öngörmek çokta zor değil. Çünkü Gta 5 halihazırda Tüm zamanların en çok satan ücretli oyunlarından biri! İlk sırada ne yazık ki Minecraft mevcut :)

Epic Games bu ücretsiz oyun verme eğilimini sürdürmeye istekli gibi görünüyor dolayısıyla her Perşembe 18:00’da yeni bir ücretsiz oyun vereceğini söylüyor. İster inanın ister inanmayın ancak Yıllardır adını Steam’in arkasında gizleyen Epic Games sonunda tüm dünyaya adını emin adımlarla duyuruyor.

Birçok kişi bu şirketin Steam’in rakibi olduğundan bile bi haberdi, dolayısıyla ücretsiz oyun vermek şirket bilinirliğini neredeyse steam seviyesine çekmeyi başardı.

Bu hafta verilen oyun Civilization VI, 1991'e dayanan uzun soluklu strateji tabanlı oyun serisinin en son sürümüdür. Oyunun altıncı serisi 2016’da piyasaya sürülmesine rağmen hala oldukça iyi sayıda indirme alıyor. Sizde şuanda 219 TL olan bu oyunu ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder