İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

YouTube Mobil Uygulaması Artık Size Uyku Zamanının Geldiğini Söyleyebilir - bannygo.com

YouTube Mobil Uygulaması Artık Size Uyku Zamanının Geldiğini Söyleyebilir

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
517498 kişi okudu
5 1

Youtube benzer videolar deliğine düştüyseniz, videodan videoya atlarken zamanın nasıl geçtiğini fark etmediğiniz olmuştur. Hatta uyku saatinizin ne kadar geçtiğini de fark etmeyebilirsiniz, Youtube bunun için önceden mola hatırlatıcısı kullanıyordu ancak şimdi yeni bir araçla geri döndü.

Youtube Sleep Timer

Şirket daha önce doyumsuz şekilde izlemeye engel olmak için bir mola hatırlatıcısı kullanıyordu ve şimdi buna benzer bir araçla yeni güncellemesini yayınladı, böylece artık yatmadan önce size yardımcı olmak için farklı bir uyarı daha göreceksiniz.

YouTube'un yeni yatma zamanı hatırlatma özelliği ile kullanıcılar, uyku zamanlarını girebilir ve bu da uygulamanın bir şeyleri kapatma zamanı geldiğinde onları uyarmasını sağlayabilir.

Kullanıcı, hatırlatıcı için başlangıç ​​ve bitiş zamanını uygulamanın Ayarlar menüsünden seçer; bildirimin ilki video sırasında gösterilir ve geçerli video bitene kadar bekleyen iki seçenekle birlikte de tekrar tekrar uyarılır.

Bir alarmda olduğu gibi, kullanıcı hatırlatıcıyı erteleme seçeneğine sahiptir, bu da birkaç dakika içinde tekrar görüneceği veya tamamen kapatıldığı anlamına gelir.

Özellik henüz herkese ulaşmış görünmüyor olsa da bugün iPhone ve Android'de güncellenmeye başlayacak.

Özelliği kullanmak için Google hesabınızla YouTube uygulamasında oturum açın, ardından hesap simgesine dokunun. Oradan, Ayarlar menüsünü seçin ve yatağın açılma veya kapanma zamanı geldiğinde bana hatırlat'a dokunun. Açıldığında, hatırlatıcı için başlangıç ​​ve bitiş zamanlarını seçebilirsiniz. Kullanıcılar bu özelliği “İzlenen Zaman” menüsünde de bulabilirler.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder