İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Youtube Premium İle Videolarınızı Çevrimdışı İzlemek İçin İndirebilirsiniz - bannygo.com

Youtube Premium İle Videolarınızı Çevrimdışı İzlemek İçin İndirebilirsiniz

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
636132 kişi okudu
5 1

YouTube'un daha fazla özelliğe erişmek isteyen kullanıcılar için sunduğu abonelik hizmeti olan YouTube Premium, artık favori kanallarınızdan videolar indirmenize izin verecek yeni bir özelliği sundu.

Çevrimdışı kullanım, birçok akış uygulamasının önemli bir yönüdür. İster seyahat ediyor olun, ister sivilceli bir resepsiyon görevlisinin olduğu bir alanda dakikalarca oturmak zorundu olun ya da aylık veri kullanımınızı yeteri kadar zorladıysanız, bir videonun harcayacağı internet boyutuna takılmadan içeriğinizin keyfini çıkarmanız gerekir. Bu özellik, YouTube'un ücretli Premium aboneliğinin temel taşlarından biridir ve şimdi otomatik indirmelerle daha da iyi bir hal almaktadır.

Bir Premium abonesiyseniz, en sevdiğiniz konuları indirmek için açılan yeni bir buton görebilirsiniz. Bununla birlikte indirme bölümünde de çevrimdışı görüntüleme için videoları kaydetmenize olanak sağlayacak yeni bir buton da eklenmiş olacak.

Youtube Premium Çevrimdışı İndirme

Bu bölümdeki her kart, telefonunuza ne kaydettiğiniz konusunda daha iyi bir fikir vermek için kaç videonun eklendiğini ve bunların toplam sürelerini gösterir.

Sadece abonelerin kullanımına sunulan yeni özellik, kullanıcıların kendilerini en çok ilgilendiren videolara her zaman erişebilmelerini sağlar.

YouTube Premium'un en büyük avantajlarından biri, kullanıcıların çevrimdışıyken izlemek için içerik indirebilmeleridir. Bu özellik, kullanıcıların bir WiFi ağından uzakta, sınırlı bir mobil geniş bant bağlantıda veya mobil servis alanı dışındayken görüntüleme için video kaydetmelerini sağlar.

Otomatik indirme, muhtemelen izlemekte olduğunuz belirli bir kanaldan veya video konularından en son yüklemeler gibi bir noktada izlemek isteyeceğiniz tüm video gruplarını kaydetmenize olanak tanır.

Ne işime yarayacak?

Örneğin, bir komedi kanalına abone olan biri, çevrimdışıyken görüntülemek üzere bir düzine veya daha yeni güncellenmiş videoları hızlı bir şekilde indirmek için bu özelliği kullanabilir.

YouTube Premium müşterileri için yeni özellik yavaşça yayılıyor.

Ne zaman kullanabilirim?

Youtube bu yeni özelliği şu an ABD için sunmaya başladı. Ve hala piyasaya çıkmasının ilk aşamalarından birinde olabilir. Bu yüzden eğer bir Youtube Premium abonesi iseniz ve bu özelliği henüz göremiyorsanız beklemeniz gerekebilir.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder