İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Youtube Fenomeni 'Deli Mi Ne' UEFA Süper Kupa Finali Sonrası Takipçi Kaybetmeye Devam Ediyor - bannygo.com

Youtube Fenomeni 'Deli Mi Ne' UEFA Süper Kupa Finali Sonrası Takipçi Kaybetmeye Devam Ediyor

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
619443 kişi okudu
5 1

Dün gece İstanbul’da, Chelsea - Liverpool süper kupa finali oynanırken, dakikalar 14’ü gösterdiğinde sahaya birden Deli mi ne? Youtube kanalının sahibi olan Ali Abdülselam Yılmaz atladı.

Deli mi ne? Abdü Sahaya Atladı

Ülkemizin yurtdışında ve diğer organizasyonlar çerçevesinde ne kadar sevildiğini tahmin etmek o kadar da zor olmasa gerek, fakat UEFA ani bir karar ile İstanbul’un bu süper kupa finali için daha iyi bir fırsat olacağını söyleyerek maçın Beşiktaş’ın stadı olan Vodafone Park Arena’da oynanmasına izin veriyor.

Tabi ki bu karar birçok yönden önemli bir netice taşıyor.

  • İlk olarak tarihte ilk kez bir kadın hakem heyeti bir süper kupa finali yönetecek.
  • 2005 yılında Liverpool yine İstanbul’da bir süper kupa finali oynadığından ve ülkemizin vize sorunu bulunmadığından Turizm anlamında iyi bir gelir kapısı
  • Son olarak böyle büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan İstanbul’un imajının artması

Şimdi tüm bunlara büyük resimden bakıldığında iyi bir organizasyon gibi duruyor ve İstanbul içinde büyük bir fırsat. Fakat o da ne? Maçın 14. Dakikasında sahaya aniden bir genç atlıyor ve çılgınlarcasına koşmaya başlıyor.

UEFA’nın aldığı yeni karar ile birlikte sahaya atlayan genç başta TV olmak üzere hiçbir kameraya kaydedilmiyor ve gösterilmiyor. Peki, ama bu genç neden atlıyor? Yada bu olay tarihte ilk kez mi yaşanıyor bi onlara bakalım.

Geçtiğimiz haftalarda, tam tarih 1 Haziran 2019, mükemmel bir futbol eğlencesi başlamak üzere insanlar buna Şampiyonlar Ligi Finali diyor.

Karşılaşmanın adı: Tottenham – Liverpool

Liverpool mücadeleye hızlı başlıyor ve maçın henüz 2.dakikasında Mohammed Salah penaltıdan ilk golü buluyor.

Maçın detayını isteyenler şu konuya bakabilir.

İlk yarının sonlarına doğru güzel vücut hatlarına sahip bir kadın Wanda Metropolitano stadına aniden atlıyor ve 1 dakika boyunca koşmaya başlıyor. Güzel sarışın birde üzerinde reklam metni olan siyah bir bikiniyle yapıyor bunu.

Ertesi gün kadının ismi Kinsey Wolanski olarak medyaya yansıyor. Peki kim bu Kinsey?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did I distract #8 a little too much?

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue)'in paylaştığı bir gönderi (1 Haz, 2019, 4:51ös PDT)

Kinsey, eski bir porno kanalında çalışan ve şuanda youtuber olarak çalışan Vitaly Zdorovetskiy’nin kız arkadaşı ve oyuncu yardımcısı. Vitaly’i de zaten bilmeyen artık bu işleri çok merak etmesin zaten.

Şaka bi yana, Vitaly daha çok VitalyzdTV olarak bildiğimiz rus kökenli eğlence ve kamera şakalarıyla ünlenmiş gerçekten popüler bir youtuber. Tabi siyah mayolu kız arkadaşı kendi reklamını yapınca birden aktif takipçi sayıları 10 milyondan 32 milyon seviyesine çıkıyor. Bununla birlikte Kinsey Wolanski’de pastadan payını instagramda sahip olduğu 230 bin takipçisinin 2 milyonu geçmesiyle alıyor.

Bu ve benzeri olaylar tabi ki yurtdışında çoğu zaman denk geldiğimiz türden fakat gelelim dün akşam ki Abdü olarak tanınan Deli mi ne ? kanalının sahibine, 14 ağustos 2019 maç başlamış ve İstanbul’da herkes süper kupa finalini heyecanla izliyor. Maç aynı zamanda tempolu başlıyor ve seyir zevki de bir o kadar artıyor. Dakikalar 14’ü gösterdiğinde Türk Youtuber Abdü aniden sahaya atlıyor ve koşmaya başlıyor. Bir süre orta sahaya kadar koştuktan sonra gol şovu neticesinde kendini yere atıyor ve güvenlik görevlileri tarafından yakalanıyor.

Deli mi ne? Youtube

Üzerinde ne bir mayo, ne bir reklam sadece “F.k Off” yazılı bir tişört. Peki, Abdü bunu Kinsey gibi ticari bir amaç neticesinde mi yaptı yoksa sadece eğlenme adı altında bir eylem miydi?

Şunu açıklamakta fayda var. Bu sabah göz altına alınan Deli mi ne kanal sahibi Abdü ilk olarak Instagram hesabını kapattı.

İfadesinde, heyecanlandığını ve aniden sahaya atladığını söyleyen Abdü, arkadaşlarının kayıt yaptığını da bilmediğini öne sürdü!

Deli mi Ne - Polis

Yaşadığı en büyük sıkıntı sanırım bu değil, bende bu eylemin ne kadar takipçi getiriceğini merak ettiğimden eylem sırasında hızlıca Deli mi ne? Youtube kanalını ziyaret ettim. Yaklaşık 4 milyon 583 bin aboneye sahipti. Fakat belirli periyodlarda yenilediğimde takipçilerin hızlıca azaldığını gördüm. Ve bugün yaklaşık 100 binden fazla kişi Deli Mi Ne? Kanalını takipten çıkmış görünüyor.

Nasıl olabilirdi? Wolanski aynı eylem ile 232 binden 2 milyon takipçiye ulaşmıştı.

Galiba Abdü her şeyi doğru planlamış, bileti sahaya en yakın kısımdan almış, arkadaşlarını eylem öncesi kameraya çekmesi konusunda uyarmış ve güvenlik görevlilerinin en dalgın zamanında aniden sahaya atlamıştı. Fakat unuttuğu o büyük şey, Bu süper kupa finalinin İstanbul’un imajı için ne kadar önemli olduğuydu. Bunlar tabi sadece benim öngörülerim den fazlası değil.

Kesinlikle bilinmesi gerekir ki, biz hiçbir millete benzemeyiz. Türk milleti bir kişinin cezasını çok hızlı keser, hatırlayın İzlanda milli maçı öncesi, Emre Belözoğlu’na mikrofon yerine tuvalet fırçası uzatan muhabiri, Türkler, izlandaya kadar gitmiş yakalamış ve özür videosu çektirmişti. Yada Youtube üzerinde Türklere sallayan bir adam düşünün maksimum 2 gün içinde bulunur ve cezası kesilir. Vatanına böyle bağlı bir milletin duygularıyla oynarsan senin de cezanı polisten daha önce yine bu millet keser. Kaldı ki, böyle vatansever milletin birçok vatandaşı yine aynı şekilde duygu seline yakalanıyor. Yani büyük ihtimalle 3 gün sonra bir özür videosu çekersen kaybettiğin takipçileri fazlasıyla geri alabilirsin. İyi şanslar.

Bu arada kendisi hakkında atılan bir kaç tweet'i de eklemezsek eksik kalır.

Deli mi ne Twitter

Deli mi ne Twitter

Yorumlar (5 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Son durum nedir bilgi aktarın. ????????

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    banane bu heriften maç kaç kaç bitti yaw :D

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    çünkü burası türkiye burda prim yapılmaz

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    adam linç edildi resmen yav. sabahta twitter'da 10 milyon tl ceza verilsin diye destekleniyordu sanki adam vurdu

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Saçmalık, yani primden başka bir şey olarak görmüyorum

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla