İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Liverpool UEFA Süper Kupayı Kazandı! Ünlü Youtuber Deli Mi Ne? Sahaya Girdi - bannygo.com

Liverpool UEFA Süper Kupayı Kazandı! Ünlü Youtuber Deli Mi Ne? Sahaya Girdi

Abone Ol Google News Logo
Hamza Durmuş
619839 kişi okudu
5 1

UEFA Süper Kupası 2019 Final maçında karşı karşıya gelen Liverpool ve Chelsea takımları dün gece İstanbul Vodafone Park Stadyumunda kıyasıya bir mücadele gerçekleştirdi. Maçın Normal Süresi 1-1 berabere bitmesine karşın penaltı atışlarında Liverpool UEFA Süper Kupanın Sahibi oldu.

Liverpool 2005 senesinden sonra ikinci kez İstanbul'da bir kupa daha kazanmayı başardı, Dün gece İstanbul Beşiktaş Vodafone Park stadyumunda geçtiğimiz sezonu n Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Liverpool ve UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Chelsea kozlarını paylaştı. İlklerin yaşandığı dev maçta ilk gol Chelsea'den geldi, maçın 35.dakikasında Fransız forvet Oliver Giroud, takımını 1-0 öne geçirdi.

uefa süper kupa liverpool chelsea maçı

İlk yarı bittikten sonra maçın ikinci yarısında oyuna Roberto Firmino'nun dahil olması ile beraber 48.dakikada Liverpool beraberliği yakaladı. Fabinho'nun ceza sahasına şişirdiği topa hareketlenen Firmino topu yandaki arkadaşı Mane'ye bırakması ile gole kavuştu, Pozisyonda kaleci Kepa olağanüstü gayret sarf etse de topu ağlarında gördü. Maçın 75.dakikasında tekrar gole yaklaşan Liverpool pozisyondan sonuç alamadı, Henderson'un Köşe Vuruşunda penaltı noktasının önünde bulunan Wijnaldum topu Muhammed Salah'a bıraktı ve ardından gelen şut ile kaleci Kepa mutlak önledi top direğe çarparak oyun alanına tekrar yöneldi. Maçın normal süresi 1-1 bitti ve maç uzatmalara gitti.

uefa süper kupa liverpool

Uzatmalar

Maçın 95.dakikasında Liverpool Mane ile golü buldu, Firmino'nun verdiği pas ile ceza sahasına hareketlenen Mane topu ağlarla buluşturdu. Maçın 101.dakikasında Chelsea Penaltıdan eşitliği sağladı, Maçın hakemi Frappart, kaleci Adrian'ın ceza sahasında Abraham'a yaptığı müdahaleyi penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Jorginho, penaltıdan attığı golle takımını eşitliği sağladı.

uefa süper kupa liverpool chelsea penaltılar

Penaltılar

Liverpool'un penaltılardaki gollerini Firmino, Fabinho, Origi, Alexander-Arnold ve Salah kaydetti. 

Chelsea'nin penaltı atışlarını Jorginho, Barkley, Mount ve Emerson gole çevirdi. Chelsea adına Abraham penaltıyı kaçırdı. 

Liverpool, penaltılarda rakibini 5-4 Yendi ve UEFA Süper Kupa'yı müzesine götürdü.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big Virg ????

Liverpool Football Club (@liverpoolfc)'in paylaştığı bir gönderi (14 Ağu, 2019, 4:16ös PDT)

Liverpool-Chelsea Maçının Hakemi Stephanie Frappart Performansıyla Alkış Topladı

uefa süper kupa ststephanie frappart

Dünyadaki ilk kez bir erkek maçını yöneten hakem olarak tarihe geçen Frappart yardımcıları ile beraber Süper Kupa'da kusursuz bir yönetim sergiledi, verdikleri kararlar ile tam not almayı başardılar. Ayrıca Frappart UEFA'nın erkekler kategorisinde üst düzey maç yöneten ilk kadın hakem olma unvanını kazandı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? 1977 ???? 2001 ???? 2005 ???? 2019

433 (@433)'in paylaştığı bir gönderi (14 Ağu, 2019, 3:35ös PDT)

Ünlü Youtube Fenomeni Deli Mi Ne ? Süper Kupa Finalinde Sahaya Atladı

Vodafone Park’ın ev sahipliği yaptığı Süper Kupa maçının 14.dakikasında sahaya Deli Mi Ne? (Fester Abdü) girdi. Hakem oyunu durdururken, sahaya giren Youtuber güvenlik görevlileri tarafından dışarıya çıkarıldı.UEFA yeni aldığı kararla yayıncı kuruluş bu görüntüyü ekrana getirmedi.

Benzer bir olay Şampiyonlar Ligi finalinde de yaşanmıştı Kinsey Wolanski isimli bir Instagram modeli maç sırasında sahaya girmişti. Kinsey Wolanski’nin Instagram hesabı aynı gün içinde milyonlarca takipçi kazanmıştı.

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    kinsey wolanski yine ünlü youtuber vitalyzed tv nin sevgilisi ama bu yapılan olayın eğlenceyle ilgisi yoktur. tam anlamıyla ülkemizi zedelemeye yönelik bir harekettir.

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla