İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Yeni Apple Mac Pro Nihayet Resmi Bir Sipariş Tarihine Sahip! - bannygo.com

Yeni Apple Mac Pro Nihayet Resmi bir Sipariş Tarihine sahip!

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
577363 kişi okudu
5 1

Apple'ın uzun zamandır beklenen yeni Mac Pro'su - Pro Display XDR ile birlikte nihayet sipariş tarihini aldı!

Apple Mac Pro

Böylece, Cupertino şirketi cüzdanlarını açabilecek alıcıları sessizce bilgilendirmiş oldu. Apple’ın bu yılın başlarında duyurduğu yeni Mac Pro, bildiğiniz gibi tasarımda belirgin bir değişikliğe gitmiş ve tartışmalı “çöp tenekesi” estetiğine bürünmüştü.

Eski Mac Pro'nun silindiri yerine, 2019 Mac Pro tamamen daha tanıdık bir tasarım gibi duruyor. Dik bir alüminyum kulenin ön tarafına, küçük pervanelere benzeyen 3D oymalı hava delikleri (veya daha az yardımsever bir peynir rendesi gibi) ile delinmiştir.

Apple Mac Pro

MacOS kullanıcıları için en heyecan verici olanı ise, göz alıcı menfezin arkasında gizlenen donanımdı.

Apple'ın en güçlü bilgisayarı olarak nitelendirilen Mac Pro, şirketin 8 çekirdekten 28 çekirdekli Intel Xeon W işlemciye kadar olan tüm konfigürasyonlarla limitleri aşması olarak görünüyor. Ayrıca tüm bu güç On iki DIMM yuvasına yayılmış 1,5 TB DDR4 ECC bellek ile de eşleştirilebilir.

Grafik tarafında, Apple, sözde MPX Modüllerini tanıtarak iki tanesi yeni Mac Pro'nun içine sığacak AMD'nin Radeon Pro serisinden dört taneye kadar GPU sunacak. Aynı zamanda toplamda sekiz adet PCI Express genişletme yuvası ve Final Cut Pro X, QuickTime Player X'te ProRes ve ProRes RAW kodeklerini hızlandıran isteğe bağlı bir Afterburner kartı ve üçüncü taraf uygulamaları seçilebilecek.

Apple Mac Pro

Sonuç olarak, Apple devasa bir güç merkezi olmak için kendini ciddi anlamda şekillendiriyor bu yüzden geriye kalan tek soru Yeni Mac Pro’nun satış tarihi ile ilgiliydi.

Apple uzun bir süre geçmeden ürünü piyasaya sürmek için 2019 tarihli bir tarih vaat ediyor ve hatta bu hedefine de ulaşacak gibi görünüyor. İlgilenen müşterilere gönderilen ve teknoloji kanalı YouTuber Marques Brownlee tarafından tweetlenen bir e-postaya göre, yeni Mac Pro 10 Aralık'ta sipariş edilebilecek.

Yeni Mac Pro ilk olarak  5999$’dan satışa sunulacak ve ek seçeneklerin işaretini kullanarak daha fazla rakamlar üzerinden yukarı yönlü bir spiral olacak. Eğer bir de ekran istiyorsanız, Apple Pro Display XDR var.

Apple Mac Pro

Bu yalnızca yeni Mac Pro sahiplerine yönelik bir mesaj değildir, ancak ortak bir eşleşme olması muhtemeldir. 32 inç ölçülerinde 6016 x 3384 çözünürlükte çalışan tam Retina 6K ekran. Muhtemelen daha ilginç olanı, 1.000 adet sürekli, tam ekran parlaklığı, 1.600 adet tepe parlaklığı ve P3 geniş renk gamı ​​desteğine sahip XDR “Extreme Dynamic Range” desteği ile gelecek.

Gerçekten fiyat etiketi olduğu için video montajcıları ve grafik editörlerine uykusuz geceler vaat ediyor. Pro Display XDR, 10 Aralık'ta da 4.999 dolarlık sipariş için yükselişe geçecek. Standın onunla gitmesini istiyorsan, bu fazladan 999 dolara mal olacak. Biraz pahalı, evet! Ancak hem Mac Pro hem de ekran için gelecek hafta satın almak için pek çok kişinin sıraya gireceği aşikar.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder