İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Spotify, Podcast Show'ları Için Fragman Güncellemesi Getirdi! - bannygo.com

Spotify, Podcast Show'ları için Fragman Güncellemesi Getirdi!

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
550264 kişi okudu
5 1

Spotify, dün akşam Podcast Show sayfasını kullanıcıların en çok ilgilendikleri içeriği bulmasına yardımcı olacak yeni araçlarla yeniledi.

Spotify Podcast Show

Podcast Show sayfasında artık benzer içerikleri bulmayı kolaylaştıran yeni kategori etiketlerine de yer veriliyor. Böylece kullanıcılar artık içeriklerin tam olarak nasıl göründüklerini daha oynatmaya veya indirmeye karar vermeden önce de görebilecek.

Podcast'ler, yapısı gereği kullanıcılara sesli şovlar sunmak için platformun müzik içeriğine katılarak Spotify'da önemli bir öğe haline gelmişti.

Güncelleme sonrası kullanıcılar, Spotify'ın Podcast Show sayfalarında arama yapabilecek ve onlarca yeni şovlara kolayca ulaşabilecekler.

Şirket bu sayfalara yapılan tasarım güncellemesini bugün sabah saatlerinde duyurdu; değişiklikler bugünden itibaren birkaç saat içinde mobil uygulamalarda görünebilecek.

Bilinen en büyük değişiklik, dinleyicilerin ön izleme ile birkaç dakika süren gösteri fragmanlarını izleyebilmesidir. Şovun yüklenmiş bir fragman bölümü varsa fragmanlar tam olarak Podcast sayfasında görünür; kullanıcılar bu (belirgin şekilde vurgulananmış olacak) bölüm listesi sayfasının üstünde bulacaklardır.

Kullanıcılar, dinledikten sonra bile hala ilgilendiklerini varsayarak şovla tanışmadan önce gösterilen fragmanı dinlemek için ilgili bölüme dokunabilir. Buna ek olarak ve normal kullanıcıların zaten fark ettiği gibi, Podcast Show sayfası açıklamaları en üste taşıyan yeni bir tasarıma sahiptir ve bir şovun ne hakkında olduğunu öğrenmeyi de kolaylaştırır.

Son olarak, Show sayfasında açıklamanın altında listelenen yeni bir kategori bölümü de bulunur.

Kullanıcılar, şovun hangi kategorilere ait olduğunu görecek - 'Gerçek Suç', 'İlişkiler,' 'Seyahat' ve daha fazlası. Bu kategorilerden birine dokunduğunuzda aynı ses türünde olan diğer şovlar da çıkacaktır.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder