İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

PUBG Mobile'ın 'The Walking Dead' Modu Artık Hazır - bannygo.com

PUBG Mobile'ın 'The Walking Dead' Modu Artık Hazır

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
591228 kişi okudu
5 1

Battle royale oyunu PlayerUnknown's Battlegrounds , 'The Walking Dead' içeriğinin PUBG Mobile'a gelmesiyle birlikte kendine has bir bağ kuruyor. Şirket ilk önce TWD karakterlerini ve ilgili donanımları savaş royale oyununa getirmeyi planladığını açıkladı; Oyuncular artık bu içeriğe bugünden itibaren erişebilir.

PUBG Mobile - The Walking Dead

PUBG Mobile, bildiğiniz üzere oyuncuların mobil cihazlarını kullanarak Battle Royale maçına katılmalarını sağlayan PUBG'nin mobil sürümüdür. 30 Eylül'de oyunun arkasında yer alan ekip, 1 Ekim'de verdiği yeni haberler ile The Walking Dead'den bazı karakterleri ve donanımları getirmeyi planladığını duyurdu.

Bununla birlikte, oyuncuların seçim yapabilecekleri bazı yeni kaplamalar da var: Rick Grimes, Negan, Daryl Dixon ve Michonne, ayrıca bazı ikonik silahlar ve nesneler, yani Negan'ın beyzbol sopası, Michonne katana ve Daryl'in motosikleti. Yeni oyun içi zorluklar, oyunculara bu eşyaları kazanma fırsatı sunuyor, ayrıca sabırsız olan oyuncular için TWD sürümü şuanda satın almaya hazır.

PUBG Mobile - The Walking Dead

Tam geçiş, 6 Ekim’de AMC’de yayınlanması planlanan The Walking Dead Sezon 10’un galasında olacaktı ancak yeni modun şuan yayınlanması ile birlikte neredeyse bir haftadan daha az bir süre de gelmiş oldu. Bu, PUBG’ye ve onun mobil varyasyonuna gelen ilk modifikasyon değil, daha önceki örnekler Godzilla: Canavarlar Kralı ve Resident Evil 2 ile ilgili olanları içeriyordu.

Bu yeni modlar, Battle Royal adasının Tilted Towers / Neo Tilted destinasyonunu geçici olarak devralmış olan Batman evreniyle ilgili Gotham zorlukları sunan rakip Fortnite ile de popülerliğini kanıtlamış oldu. Oyun ayrıca yakın zamanda IT 2 ve bazı Stranger Things portalları ve derileriyle ilgili kırmızı balonları da içerebilir.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder