İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Pokemon GO Şimdi 3.000 Pokemon'a Kadar Kaydetmenize İzin Veriyor - bannygo.com

Pokemon GO Şimdi 3.000 Pokemon'a Kadar Kaydetmenize İzin Veriyor

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
579234 kişi okudu
5 1

“Gotta hepsini yakala” her zaman Pokemon franchise sloganı olmuştur, ancak gerçeklerin söylendiği gibi, oyunlar toplama ve rekabet ile ilgili olduğu kadar organizasyon ve yönetimle de ilgili olmuştur.

Pokemon GO

Hepsini yakalamanızı söyleyen bir oyun için, depoda ne kadar Pokemon alabileceğiniz konusunda oldukça zor bir kapağınız olması neredeyse ironik. Bu sınırlama Pokemon GO'da daha da keskin, ancak neyse ki, Pokecoin'e sahipseniz, Pokemon ve Item kapasitelerinin genişletilmesiyle ilgili bu son duyuru ile kapasite yıldan yıla genişliyor.

Ana hat Pokemon oyunlarının aksine, Pokemon GO sadece nesiller için değil, aynı zamanda daha gevşek bir toplama teknisyenine de sahiptir. Oyuncuların ilk 300 Pokemon slotuna ve 350 Items sırt çantası kapasitesine kısa sürede ulaşması olağandışı değil.

Tabii ki, depolama alanınızı genişletmek için bir şeyler satın alabilirsiniz, ancak bunun da bir sınırı var.

Neyse ki, geliştiriciler Niantic Labs bu limitleri zaman zaman arttırıyor. Geçen yılın bu zamanlarında, Niantic Labs, maksimum Pokemon deposunu 1.500'den 2.000'e çıkardı ve sadece bu Temmuz ayında yeniden güncelleyerek 2.500'e çıkardı.

Pokemon GO

Böylece eğitmenlerin ve koleksiyonerlerin bundan böyle 3.000’e kadar Pokemon saklayabileceklerini ve çantalarını 2500 öğeye uyacak şekilde genişletebileceklerini duyuruyor. Keşke gerçek dünyada  da böyle bir çanta olsaydı.

Tabii ki, bunların hiçbiri bedava gelmiyor. Her bir genişleme, 50 slot için 200 Pokecoin'e mal oluyor, Bu Pokecoin'ler sırayla ödüller ve ikramiyeler yoluyla oyunda edinilebilir. Ya da eğer böyle bir şeyi daha hızlı istiyorsanız gerçek parayla da satın alınabilirsiniz.

Pokemon GO Generation V türlerini kabul etmek için genişlediğinden, duyuru zamanlaması daha mükemmel olamazdı. Artık haberlerde büyük sıçramalar yapmasa da Pokemon GO, eşzamanlı oyuncuların sürekli akışını ve daha da önemlisi, Niantic’in de dahil olmak üzere tüm AR mobil oyunlarının üstüne koyan karlarını koruyor.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder