İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Duolingo XP Ramp Up Mücadelesi Ile Hızlıca XP Kazanın - bannygo.com

Duolingo XP Ramp Up Mücadelesi ile Hızlıca XP Kazanın

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
497207 kişi okudu
5 1

Duolingo XP Ramp Up Mücadelesi, son zamanlarda Duolingo'nun son güncellemesiyle normal 10 XP yerine sadece 2 dakikada 40 XP kazanma fırsatı olarak ortaya çıkan yeni bir şey. Duolingo'daki Lig sekmesinde yalnızca belirli saatlerde kullanılabilir.

Duolingo Xp Ramp Up Challenge'ı Nerede Bulabilirim?

Duolingo'nun lig sekmesinde (kalkan gibi görünen) ortaya çıkan küçük mor bir yıldırım ikonudur. Ancak o hafta herhangi bir dersi tamamlamadıysanız, aşağıda gösterilen ekranı göreceksiniz ve ligde rekabet edebilmek için en az bir dersi tamamlamanız gerekiyor.

Duolingo XP Ramp Up

Duolingo Ramp Up Mücadelesi İlk Versiyon

En az bir dersi tamamladığınızda, sekmenin sağ alt köşesinde mor bir balon görünecektir. İlk başta, bu balon bir şimşekti ve şuna benziyordu.

Duolingo XP Ramp Up

Mor şimşeklere tıkladıktan sonra, bir mücadeleyi tamamlayarak sadece 2 dakikada 40 XP'ye kadar kazanma şansınız var.

Duolingo XP Ramp Up

Ancak, bugün uygulamamı kontrol ettiğimde XP Ramp Up Challenge farklı görünüyordu! Yukarıda bahsettiğim sürüm hala uygulamanızda gördüğünüz olabilir, bu yüzden ekledim. Ancak, şimdi benim uygulamam da gördüğüm şey işte buna benziyor;

Duolingo Xp Ramp Up Challenge Yeni Versiyon

Duolingo XP Ramp Up Challenge'ın daha yeni sürümü biraz daha karmaşık görünüyor. Mor Şimşek simgesi yerine, böyle bir şey görebilirsiniz:

Duolingo XP Ramp Up

Bu daha yeni sürümle, 40 XP dersine gitmek için zamanlanmış dersleri tamamlıyorsunuz (ilk başta son sürümde olduğu gibi 40 XP dersini tamamlamak yerine).

Meydan okumayı ilk kez yaptığınızda, bunu “ücretsiz” olarak yapabilirsiniz, bu da temel olarak Duolingo Plus'a yükseltmeniz veya mücevherlerinizi kullanmanız gerekmediği anlamına gelir.

Duolingo XP Ramp Up

İlk meydan okumada, onu tamamlamak için 5 dakikanız var ve sonunda 10 XP kazanıyorsunuz (kulağa az geliyor, ama bana güvenin bu meydan okumanın sonrasında çok daha fazla xp kazanıyorsunuz ve gerçekten buna değer!)

Duolingo XP Ramp Up

Pro İpucu: Duolingo XP Ramp UP Mücadelesi'nin bu versiyonuna en az 300 ila 400 değerli taşla gitmenizi tavsiye ederim, çünkü ilkinden sonraki her mücadelenin devam etmesinin maliyeti 50 mücevherdir.

Duolingo XP Ramp Up

Daha fazla Xp, Daha Az Zaman ve artan zorluk

Yarışmanın ilk bölümünden sonra, her ders size daha fazla deneyim kazandıracak. Zorlukları tamamlamanız gereken süre kısalır ve derste ele alacağınız materyal gittikçe zorlaşır.

Örneğin, bir meydan okumayı İtalyanca olarak tamamladım ve hayvanların adlarını uygulamaya başladım, sonra çoğullara ilerledim, sonra son birkaç zorlukta çoğul iyelik zamirlerine ilerledi (Bu arada İtalyanca zor ama süper eğlenceli)

Ya hata yaparsan?

Daha önce de bahsettiğim gibi, meydan okuma sırasında XP'ye her çıktığınızda, derste biraz daha az zaman alırsınız. Ancak, ilk kez zaman biterse, bitirmek için ekstra bir uzatma teklifi alabilirsiniz.

Duolingo XP Ramp Up

Cevapları yanlış yaptığınızda, zaman çerçevesinde tüm materyali bitirebildiğiniz sürece istediğiniz kadar hata yapabileceğinizi düşünüyorum. Tekrar zamanım tükenirse, meydan okumaya devam etmek için birkaç mücevher daha ödemek zorunda kalacağımı hayal ediyorum, bu yüzden hızlı olun!

40 XP Sınırsız Ders

Bu nedenle, size her seferinde sadece birkaç DP kazandığınız tüm dersleri tamamlamaya değip değmeyeceğini merak ediyor olabilirsiniz, ancak işte bu zorluğun en iyi yanı! 40 XP dersine girdikten sonra, istediğiniz kadarını tamamlayabilirsiniz (taşlar bitene veya elbette zaman bitene kadar!)

Duolingo XP Ramp Up

XP Ramp Up Mücadelesini Yarıda Bırakmayın!

Şimdi 40 XP dersine katıldığınıza göre, 40 XP kazanmak için her dersi bitirmek için 1 dakikanız ve 45 saniyeniz var. Bunu istediğiniz kadar yapabilirsiniz! Ancak gidemezsiniz!

40 XP mücadelesine ulaştıktan sonra orada kalmalı ve mümkün olduğunca çok şey tamamlamalısınız, çünkü ayrılırsanız (oturumdan çıkarsanız) mücadeleyi sıfırdan başlatmanız gerekir! Yani 10 XP dersini tekrar tamamlamanız gerekecek ve geri kalan her şey onlar için daha fazla mücevher ödeyecek.

Duolingo XP Ramp Up

Bu, bir ton mücevherle mücadeleye girmenin bu kadar önemli olmasının bir başka nedenidir, çünkü o zaman 40 XP işaretine çarptığınızda bir TON XP kazanabilirsiniz!

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder