İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

OnePlus 8 Normalden Bir Ay Önce Piyasaya Sürülecek - bannygo.com

OnePlus 8 Normalden Bir Ay Önce Piyasaya Sürülecek

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
544038 kişi okudu
5 1

Corona Virüsü hiç şüphesiz internet dünyasını çalkalayan başlıca haberlerden biri ancak diğer ürün duyurularını da göz ardı etmemek lazım. Bunların başında OnePlus 8’in erken piyasa tarihi önemli olabilir.

OnePlus 8

İnternetteki olayların belirli bir düzene ve sisteme bağlı olmadığını düşündüğümüzde OnePlus şuanki haberleri kendi lehine bir avantaj olarak görmüş ve ürünün piyasa tarihini geri çekerek internete yeni bir haber sunmaya çalışmış olabilir.

Geçtiğimiz yıllarda ilk amiral gemisini açıklayan OnePlus piyasa tarihlerini Mayıs ve Haziran olarak belirlemişti. Ancak bu yıl, programını gelecek küresel bir probleme karşı erkenden sunmak istiyor gibi görünüyor.

Çin'deki COVID-19 durumunun OnePlus'ın üretim hatlarını ve lojistiğini doğrudan ne kadar etkileyeceği henüz bilinmemekle birlikte, şirket daha da kötüleşmeden OnePlus 8'i kapıdan çıkarmak istemişte olabilir.

Kaynaklara göre, Nisan ayı piyasa çıkışı tüm dünyada aynı anda gerçekleşecek ve bu da çoğunlukla çevrimiçi bir ilişki olacağını gösteriyor.

Bu yıl yapılacak OnePlus 8 lansmanı, şirketin ne kadar değişmesi beklendiğinde önceki lansmanlardan çok daha iyi ve heyecan verici olabilir.

Resmi bilgilere dayanmasa da OnePlus 8, nihayet Toz geçirmezlik, Su geçirmezlik ve kablosuz şarj özelliği sunabilir. Geçmiş telefonlar için sürekli gizlenen ve yalanlanan bu tip haberler yeni telefonda her ne sebebse yalanlanmadı. Bu neticeden OnePlus 8’den bazı güzel yenilikler bekleyebiliriz.

Ayrıca şirketin OnePlus Lite serisi için bazı söylentiler var. Şirketin OnePlus X ile orta ve üst sınıfa hitap etmesi planlanırken OnePlus Lite modeli ile Galaxy S20 modeline doğrudan rakip olması bekleniyor.

OnePlus 8'i, özellikle OnePlus 8 Pro'yu, 90 ila 120 Hz'lik yüksek yenileme hızları da dahil olmak üzere bu yılki amiral gemileriyle aynı seviyeye getirmesi beklenen bazı yeni özellikler de var.

Tabii ki, tüm bu gelişmeler ve yeni özelliklerin tuzlu tarafı da olacak. Bu yüzden önümüzdeki 3 ay boyunca OnePlus serisini takip etmeli ve artan fiyat artışının düştüğü durumlarda seçimimizi yapmalıyız.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder