İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Nintendo Switch Lite Bu Yıl Satışa Sunulacak, ( Çok Daha Ucuz ) - bannygo.com

Nintendo Switch Lite Bu Yıl Satışa Sunulacak, ( Çok Daha Ucuz )

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
632615 kişi okudu
5 1

Şimdilik, çeşitli bilgiler, Nintendo'nun daha ucuz ve el tipi bir Nintendo Switch'i piyasaya sunma niyetinin gizli olduğunu iddia ediyor. Fakat bugün, şirket Nintendo Switch Lite hakkında bir açıklama yaparak ücret konusunda ki sızıntıların doğru olduğunu söyledi.

Nintendo Switch Lite

Bu indirime konu olan cihaz standart Switch'in daha küçük bir versiyonu olan Lite modelidir. Ve sonuç olarak şu an sahip olduğumuz konsoldan daha ucuzdur.

Taşınabilir en küçük Switch Modeli

Switch Lite, Normal Switch gibi herhangi bir farklı interal donanıma sahip olmamasına rağmen, standart Switch'ten çok farklı şekilde çalışmaktadır. Switch Lite tamamen taşınabilir olacak şekilde üretilmiştir, yani TV'ye bağlanamaz. Zaten tahmin etmiş olabileceğiniz gibi, taşınabilirliğe odaklanma, bir iskelesi olmadan gönderildiği anlamına da gelir.

Nintendo Switch Lite

Switch Lite'da ayrıca bir kickstand bulunmadığından masa modunda da kullanılamaz.

Sadece el modunda kullanılması gerektiğinden, kontrol üniteleri cihazın içine yerleştirilmiştir ve çıkarılamazlar. Nintendo, Switch Lite'ın aynı zamanda taşınabilirliğe yardımcı olmasını sağlayan standart Switch'ten daha küçük bir yapıya sahip olduğunu söylüyor.

Bu yeni konsolla ekran boyutu ayrıca standart Switch'teki 6,2 inç'ten 5,5 inç'e düşürüldü. Pil ömrü Nintendo Switch Lite için oyuna göre değişmekle birlikte 3-7 saat sürebilir

Switch Lite için PES 2019 gibi oyunlarda pil ömrünün şarj edilmeden 4 saat kadar sürebileceği iddia edildi. Bu tahmin Switch için 3 saattir. İki konsol arasındaki farklar hakkında Nintendo'nun web sitesi üzerinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Fiyatı Standart Modele Göre 100 Dolar Daha Ucuz

Nintendo Switch Lite 20 Eylül'de başlayacak ve üç farklı renkte sunulacak: sarı, gri ve turkuaz. Tatil alışveriş sezonunun başlangıcı için tam zamanında burada olacak ve 199,99 dolar'dan (bu standart Switch modeline göre 100 dolar daha ucuz) satışa sunulacak. Konsolun üçüncü yılına ilerlerken Switch satışlarını artırmak için pek çok şey yapabilir. Yakında Lite sürümün ne kadar iyi olduğunu göreceğiz. Sizde bu sırada yorumlar bölümüne giderek yeni Switch Lite hakkında ne düşündüğünüzü bize iletebilirsiniz.

Ne zaman satın alabilirim?

Switch Lite Modeli'nin 20 Eylül 2019 tarihinde satışa sunulması planlanıyor. Daha fazla bilgi için resmi web sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder