İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Neden Yalnızım Dedirten, Duygusal Ve Romantik Aşk Filmleri [Özel Liste] - bannygo.com

Neden Yalnızım Dedirten, Duygusal ve Romantik Aşk Filmleri [Özel Liste]

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
673135 kişi okudu
5 15

En iyi aşk filmlerini ya da en iyi romantik filmleri bir arada görmek istiyorsanız bu liste sizin için cennet olacaktır. Çünkü bu aşk listesinde kötü bir film yok. Bazıları IMDb puanlarını baz alarak filmleri izlediğinden sadece yüksek IMDb oranına sahip filmleri de koymaya özen gösterdim.

Bu filmler sizde nasıl bir etki bırakacak?

Film seçme konusunda zorluk yaşayanlar için durumu biraz daha özetliyeyim.

Hani yağmurlu ama sıcak bir havada sevgilinizle bir araya gelirsiniz ve sıcak çikolata veya kahvenizi aldıktan sonra ne yapsak dedikten hemen sonra aklınıza aşk filmi ya da bir romantik film izleme hevesi gelir ya, hemen bu fikir gelmese de birkaç fikir sonrası bunu düşünmeniz normal ????

İşte battaniyelerin altına girip, duygusal bir ruh hali yaşamaya hazır olun, aşağıdaki filmlerden hangisini seçtiğiniz önem arz etmeden keyif alacaksınız ve iyi ki izlemişiz/izlemişim diyeceksiniz. Hadi başlayalım.

Sil Baştan (2004) | IMDb 8.3

Sil Baştan (2004) | IMDb 8.3

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

https://www.imdb.com/title/tt0338013/

İlişkileri kötüye giden bir çift olan Clementine ve Joel, tıbbi bir prosedür sonrası birbirleri arasında geçen tüm anıları silebilecektir. Bunu ilk yapan Clementine olmuştur. Büyük bir üzüntü yaşayan Joel daha fazla dayanamaz ve o da aynı işlemi yaptırmaya karar verir. Fakat Joel, onu ne kadar sevdiğini operasyon sırasında hatırlar ve işlemi yaptırmaktan vazgeçer. Ama her şey çok geç olmuş olabilir.

Aşk (2013) | IMDb 8.0

Aşk (2013) | IMDb 8.0

Her

http://www.imdb.com/title/tt1798709

Eşinden boşanıp yalnız yaşamaya karar veren Theodore Twombly, reklamlarda gördüğü bir sanal zekâ uygulamasını satın almaya karar verir. Uygulama Samantha isimli sanal bir kullanıcı oluşturur. Ve Theodore’a sorduğu sorularla onu oldukça şaşırtır. Peki bir bilgisayar yazılımına âşık olmak beraberinde neler getirir? İşte Samantha’ya karşı duygusal hisler besleyen Theodore’un hikayesi.

Saksı Olmanın Faydaları (2012) | IMDb 8.0

Saksı Olmanın Faydaları (2012) | IMDb 8.0

The Perks of Being a Wallflower

https://www.imdb.com/title/tt1659337/

Charlie, hayatında herzaman arkadaşları ve diğer kişiler tarafından küçük düşürülen bir gençtir. Hayatında belirli travmatik olaylara bağlı psikolojik sorunlarda oluşmuştur. Bu yüzden hayattan zevk alma seviyesi de yerlerdedir. Fakat bir gün en yakın arkadaşının intihar etme teşebbüsüyle karşı karşıya kalır, işte bu onun hayatını değiştirmesi için ona verilen ilk fırsattır. Okulda yeni tanıştığı, Sam ve Patrick ile iyi arkadaş olan Charlie’nin birden hayatı da değişecektir.

Not Defteri (2004) | IMDb 7.9

Not Defteri (2004) | IMDb 7.9

The Notebook

http://www.imdb.com/title/tt0332280

Allie, 1940’lı yıllarda bir sahil kasabasına tatil için gelen gen bir kızdır. Bu tatili sadece ailesi ile geçirmeyi planlayan Allie’nin karnavalda Noah ile tanışması herşeyi değiştirmiştir. Noah ilk gördüğü anda Allie’ye âşık olmuştur. Fakat II. Dünya Savaşı’na denk gelen askeri seferberlik sonrası Noah savaşa gitmek zorundadır. Bu yüzden aşkları yarım kalmış ve dramatik bir şekilde ayrılmak zorunda kalmışlardır. Fakat Noah herşeye rağmen çok sevdiği Allie’ye geri dönmek ister fakat o sırada Allie, gönüllü olarak görev yaptığı bir hastaneden Lon ile evlenmek üzeredir…

Zamanda Aşk (2013) | IMDb 7.8

Zamanda Aşk (2013) | IMDb 7.8

About Time

http://www.imdb.com/title/tt2194499

Doğum günüyle birlikte 21 yaşına giren Tim, ailesinin diğer erkek üyeleri gibi sahip olduğu gizli bir yeteneği keşfedecektir. Bu zamanda seyahat etme yeteneğidir. İlk başlarda nasıl kullanacağını anlamayan Tim, bir süre sonra Londra’da tanıştığı Mary’e aşık olur. Fakat hayatta istediği her şeyin yolunda gitmemesiyle Tim, bu gizli yeteneğini devreye sokacaktır. Ancak bir süre sonra hataların hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu anladığında durum çok kötü bir hal almış olabilir.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008) | IMDb 7.8

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008) | IMDb 7.8

The Curious Case of Benjamin Button

http://www.imdb.com/title/tt0421715

Katrina Kasırgası’nın New Orleans’ı yok etmek üzere olduğu bir günde ölmek üzere olan Daisy Williams hasta yatağında, kızından hayatının aşkı Benjamin’in günlüğünü okumasını ister. Böylece hikâye başlar. I. Dünya savaşı döneminde saatçi olan bir adam tren istasyonu için büyük bir saat siparişi alır. Ancak saatin takılması sırasında, savaşa gönderdiği oğlunun öldüğü haberi gelir. Bunun üzerine saatçi, üzüntüsünü gidermek için saati tersten çalışacak şekilde yeniden tamir eder. İşte o gün bir mucize olur. Çünkü tam o anda dünyaya gelen Benjamin Button isimli bir bebek, 80 yaşında bir adam olarak doğar. Fiziksel olarak bir bebektir. Fakat sahip olduğu şeker, kolestrol ve kemik erimesi gibi hastalıklarla dünyaya gelir. Zaman tren istasyonu gibi geriye aktıkça Benjamin de fiziksel olarak gençleşmeye başlar. Fakat yaşlı olarak dünyaya gelen Benjamin, bebek olarak dünyadan gidecektir.

Titanik (1997) | IMDb 7.7

Titanik (1997) | IMDb 7.7

Titanic

http://www.imdb.com/title/tt0120338

İnsanoğlunun teknolojik gelişmelere hayranlık duymasıyla üretilen ve dünya üzerinde asla batmayacağı garanti edilen Titanic adında ki transatlantik gemisi yola çıkmak üzeredir. Amerika’ya dönmek üzere olan genç ressam Jack’de bu gemiye biner. Gemide zengin ve üst düzey bir aile yapısından gelen Rose’a aşık olan Jack, sınıf farkına bakmaksızın onunla vakit geçirmeye başlar. Her şey harika giderken, 10 Nisan 1912 yılında Titanic’in büyük bir buz dağına çarpmasıyla herkesin hayatı başına yıkılır. Peki ya Rose ile Jack aşkları için neleri göze alabilirler?

Beni Unutma (2010) | IMDb 7.2

Beni Unutma (2010) | IMDb 7.2

Remember Me

http://www.imdb.com/title/tt1403981

Bu romantik drama türündeki film ile ağlamanız muhtemel. İşte hikâye.

Vurdum duymaz olarak yaşayan Tyler’ın (Robert Pattinson) kardeşi intihar ederek yaşamına son vermiştir, yine benzer bir şekilde ailesini kaybeden Ally’de (Emilie de Ravin) hayatı düzeltmeye çalışmaktadır. Bu duygusal eksikliklerinden birbirlerine aşık olan ikili, hayatın geri kalan kısmında ne isterlerse onu yapmak isterler fakat geçmişleri yeni bir sayfa açmalarına izin verme konusunda pek niyetli değildir.

Yorumlar (5 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Film listesini güncellenseniz harika bir liste olabilir. İsterseniz öneri de yapabilirim

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    bu liste değil not kağıdı olmuş 8 filmle liste mi olur yav

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Profil Resmi
    erkan - 5 yıl önce

    Benjamin button full tavsiyemdir, izleyin sadece sonunda ağlayabilirsiniz.

    0 Yanıtla
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Profil Resmi
    garfield01 - 5 yıl önce

    @erkan neden spoiler veriyosun arkadaşım ??

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Profil Resmi
    mia.khalifa - 5 yıl önce

    Film sayısı az fakat gerçekten seçilerek eklenmiş filmler var teşekkürler.

    0 Yanıtla
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla