İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Natalia ‘Alinity’ Mogollon Cinsel İçerik Videosu Yüzünden Twitch'ten Banlandı - bannygo.com

Natalia ‘Alinity’ Mogollon Cinsel İçerik Videosu Yüzünden Twitch'ten Banlandı

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
517158 kişi okudu
5 1

Oyuncu (Gamer) ve Yayıncı ( Live Streamer) Natalia ‘Alinity’ Mogollon geçtiğimiz gün Twitch üzerinde cinsel bir hareketten banlandı! Yanlışlıkla yada kasti bir şekilde göğüsü görünen Alinity twitch tarafından banlandı.

Natalia ‘Alinity’ Mogollon

Popüler yayıncı, daha önce de evcil hayvanlarına kötü muamele etmekle suçlanmıştı! hatta canlı bir video sırasında evcil kedilerinden biri tarafından ısırıldığı zaman yaptığı hareket oldukça ilgi çekmişti.

Kedisini yayın esnasında omzundan fırlatan, bazı zamanlar votka içiren hatta köpeğini de yine yayınlarının belirli dönemlerinde tekmelediği gerekçeleri ile bir engelleme kampanyası başlatılmıştı.

Peki kısaca Alinity kimdir ve neden artık Twitch’te değil?

Natalia ‘Alinity’ Mogollon kimdir?

Natalia ‘Alinity’ Mogollon, Twitch üzerinde canlı yayınları ile tanınan bir oyuncudur. Burada, ‘Alinity’ adını kullanan ve başta World of Warcraft gibi oyunlar oynayan popüler yayıncı, benzer bir çok video da yayınlıyor.

Ocak 1988’de doğan ve 32 yaşında olan güzel yayıncı hayatını Kolombiya da yaşamış ancak şuan Kanada’da yaşıyor.

Tam zamanlı yayın yapmaya 2012 yılında başladı ve o zamandan beri yaklaşık 1 milyon abone biriktirdi.

Mogollon’un instagram’da 306.000 takipçisi, twitter’da 120.000 ve Youtube’da 149.000 abonesi bulunuyor.

Bu rakamlardan da anlayacağınız gibi Natalia ‘Alinity’ Mogollon sosyal medya üzerinde de oldukça fenomen bir isim.

Peki artık Alinity neden Twitch’te değil?

Güzel yayıncı, yine bir canlı akış esnasında izleyicilerine gösteri yaparken, yanlışlıkla bir saniyeliğine tüm izleyicilerin yüreğini hoplattı devamında Twitch tarafından hesabı ‘müstehcen’ ve ‘pornografik’ materyalleri yasaklayan şartlar ve koşullar ihlal edildiği gerekçesiyle askıya alında.

Olay tam olarak, dans ederken tişörtünden içeri bir yastık koymaya çalışırken yanlışlıkla üstünü yukarı kaldırdığında oldu.

Mogollon, başlangıçta kendini askıya almaya karar verdi, ‘Twitch ne karar verirse versin ben yine de bu hareketim için kendimi 3 gün boyunca askıya alacağım, bence bu adil!’ dedi.

Ancak kendi yasağının bitmesine rağmen hesabına hala ulaşamadığını ve alından ban yasağının yerinde olduğunu da yine diğer tweetlerinde belirtiyor.

Birkaç gün içinde Twitch platformuna dönmezse, farklı yayın akış platformları ile çalışmaya başlayabilir. Gelişmeleri takip edeceğiz.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder