İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Kaylen Ward, Avustralya Orman Yangınlarına Bağış Için Çıplak Fotoğraflar Gönderiyor - bannygo.com

Kaylen Ward, Avustralya Orman Yangınlarına Bağış için Çıplak Fotoğraflar Gönderiyor

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
555947 kişi okudu
5 1

Kaylen Ward adında bir Instagram modeli, Avustralya orman yangını kriz fonuna bağış karşılığında çıplak resimler göndererek yarım milyon dolardan fazla para topladı.

Kendini sosyal medyada "The Naked Philanthropist" olarak adlandıran Kaylen Ward'ın, hayranlardan çıplak dereceli (nude) bir fotoğraf karşılığında listede belirttiği herhangi bir hayır kurumu için 10 dolar bağış yapmasını istedikten sadece iki gün sonra 700.000 dolardan daha fazla para topladığı bildirildi.

Los Angeles'tan 20 yaşındaki model, orman yangınlarından çıkan korkunç görüntüleri gördüğünü ve fonların yeterince uluslararası ilgi aldığını düşündüğünü söylemişti.

Kaylen Ward

Kaylen Ward

Daha önce de benzer işi yapıyordu

Bayan Ward zaten çevrimiçi olarak çıplak fotoğraf satan bir işletmeye sahip ve yeteneklerini geçici olarak hayır kurumuna çevirmeye karar vermiş görünüyor.

Attığı tweet kısa zamanda püpüler oldu ve şimdi 71.2K retweet ve 166K beğenisi var.

Kaylen Ward

Yüzlerce kişi bağışta bulunduklarını kanıtlamak için onay makbuzlarını gönderdi ve Bayan Ward ayak uydurmaya çalıştı.

Kaylen Ward’ın yöntemini beğenmeyen kişiler The Naked Philanthropist kullanıcı adını Instagram’a şikâyet etti.

Instagram aldığı bildirimlerden güzel modelin hesabını devre dışı bıraktı ancak Kaylen, orijinalini eski haline getirmeye çalışırken yeni bir hesap daha açtı. Pazartesi günü yaptığı açıklamada, her iki Instagram hesabı da devre dışı bırakıldı.

Buna rağmen, Kaylen Ward bir gönderi de yarım milyon dolardan fazla para topladığını iddia ederek yaklaşık "500 bin dolar vurduk ve bu gerçekten harika ...... ...... ağlıyorum .... bu lanet olası çılgın bişey" diyerek düşüncelerini paylaştı.

Bağışçılardan doğrudan the NSW Rural Fire Service, Victorian Country Fire Service, Red Cross ve ülke genelindeki bazı koala hastanelerine para göndermeleri istendi.

Avustralya Yangınları

Avustralya Yangınları

Avustralya Yangınları

Avustralya hükümetinin, toplulukların ülkeyi tahrip eden ölümcül yangınlardan kurtulmasına yardımcı olmak için “ne gerekiyorsa” ödemeye istekli olduğu da söylenenler arasında.

Avustralya Yangınları

Başbakan Scott Morrison, hükümetin daha önce vaat edilen on milyonlarca dolara ek olarak toparlanma çabasına ilave iki milyar Avustralya doları (1 milyar £) daha taahhüt ettiğini söyledi.

Scott Morrison ayrıca “Yangınlar hala yanıyor. Ve gelecek aylarca da yanacaklar, ”dedi.

Avustralya Yangınları

“Bu yüzden bugün bunun iki milyar dolarlık ilk, ek bir yatırım olduğunu belirledim. Daha fazlasına ihtiyaç duyulursa ve maliyet daha yüksekse, daha fazlası da sağlanır.”

Morrison'un yangınların tahrip ettiği kasabaları ve altyapıyı yeniden inşa etmeye yönelik fonları açıklaması, New South Wales'in uzak bir bölümünde bir cesedin bulunmasıyla felaketin ölümünün artmasıyla birlikte geldi.

Avustralya Yangınları

Ölü cesedin, devletin güney kıyısındaki evde Yılbaşı Gecesi hareketli ekipmanında en son görülen 71 yaşındaki bir adam olduğuna inanılıyor.

Şimdiye kadar ülke çapında en az 25 kişi öldü ve 2000 ev alevler içinde kalarak yıkıldı.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder