İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Korganspor 1 Çuval Fındığa Bir Sağ Bek Ve Bir Kaleci Transfer Etti - bannygo.com

Korganspor 1 Çuval Fındığa Bir Sağ Bek ve Bir Kaleci Transfer Etti

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
597447 kişi okudu
5 1

Ordu'da akıl almaz bir transfere imza atıldı, 2 futbolcu aylık 60 kiloluk 1 çuval fındığa transfer oldu!

Dün gece Ordu ilinde şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş bir transfere imza atıldı. Ordu Amatör Lig içerisinde mücadelesini sürdüren Korganspor, bir sağ bek bir de kaleci transfer etti.

Aylık 1 çuval fındık

Fakat transferi ilginç kılan olay, hiçbir şekilde para kullanılmadı, evet! Korganspor bu transfer için ne Türk lirası ne dolar ne de farklı bir para ödedi. Tarafların karşılıklı anlaşması üzerine transfer aylık 60 kiloluk 1 çuval fındığa yapıldı.

Yapılan açıklamalarda, kulübün bir fındık geliri olmadığından bu açığı genel olarak halkın ve esnafın karşılayacağı belirtildi.

Korganspor Transfer

  • Böylece Samsun ASP Spor’dan Mustafa Partal takımda Sağ Bek rolünü bundan sonra üstlenecek.
  • Yine Merzifonspor’lu kale bekçisi Burak Karabayrak’ta yine bir çuval fındık karşılığında Korganspor’da oynamayı kabul etti.

Mustafa Partal yaptığı açıklamalarda şöyle söyledi;

“Samsun ASP’den geldim, Fındıkla transfer olmak biraz enterasan, daha önce İngiltere’de etle transfer olanı gördük ama biz Orduluyuz, bizde de fındıkla olur.”

Merzifonspor’lu kaleci Burak Karabayrak ise konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı;

“Aylık 1 çuval fındığa transfer oldum. Fındık benim için çok önemliydi ayrıca bizim içinde. Burada sezon boyunca elimden geleni yapacağıma inanıyorum.”

Kulüp yönetimi de yapılan transferden oldukça memnun görünüyor.

“Öncelikle fındık bizim yöremizin en değerli mahsulü o yüzden bu sefer biraz farklılık katalım hem fındığında adını çıkaralım istedik ve fındık üzerinden transfer yapmaya karar verdik. Tabii bizim fındık gelirimiz yok, halk tarafından yardımlar oluyor, işte esnaflarımız yardım ediyor. Bizde bunu değerlendirelim dedik. Hem fındığı paraya çevirelim hem de futbol için farklı bir transfer edelim. Bu şekilde böyle böyle bir şeye karar verdik.”

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder