İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Kızları Nasıl Etkileyebilirsin? - 100% Çalışan Teknikler - bannygo.com

Kızları Nasıl Etkileyebilirsin? - 100% Çalışan Teknikler

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
632912 kişi okudu
5 1

Yalnızlıktan sıkıldıysanız ve kızlar nasıl tavlanır gerçekten öğrenmek istiyorsanız işte size altın değerinde ve herkesin bilmediği bazı teknikler.

Öncelikle burada yer alan bilgiler normalin çok dışında olduğundan size farklı ve anlamsız gelebilir fakat bu bilgilerin birebir yapılması halinde bakın %99 demiyorum %100 işe yarayan bir tekniğiniz olacak.

Kız Tavlama Teknikleri

Öncelikle doğru bildiğiniz yanlışları bi sıralayalım.

  • Kızlar ilgi gösteren erkeklerden hoşlanır
  • Eğlendikleri ortamda uzun süre kalırlar
  • İltifat aldıklarında size bağlanırlar
  • Onları sürekli hediyeler ile mutlu edebiliriz
  • Çiçek her zaman işe yarar
  • Kızlar komik erkeklerden hoşlanır
  • Ben farklıyım imajı yaratmak

Eğer şimdiye kadar yukarıda yer alan tekniklerden birini bile uyguladıysan işe yaramadığını fark etmişsindir.

Ama bunların hepsi kızları mutlu edecek şeyler, neden işe yaramasın?

Doğru, bu listelediğim şeylerin hepsi bir kızın mutlu olmasını sağlayacak teknikler ancak mutlu kızlar bir süre sonra sıkılır ve bu her zaman böyle olmuştur. Bu konuda ki fikirlerini değiştireceğim. Ama önce bazı konuları açıklamama izin ver.

Öncelikle bu kız tavlama olayı kendi başına bir sanattır. Çünkü kızlar, erkekler gibi düşünüp hareket etmezler. Kendi başlarına yapısal farklılıkları vardır. Çoğu erkek kızlardan basit şeyler bekler ve sıradan düşünür, ancak kızlar karmaşık yapıları bir arada tutabilirler. Örneğin yolda yürürken baktığın bir dönercinin yanında ki kızları tarar ve hangi açıyla hangisine baktığını anlayıp “kim o sarışın” diyebilir ve aniden dona kalabilirsin. Tamam bunlar basit bilgiler biraz daha karmaşık yapıya hızlıca geçelim.

Hadi başlayalım gerçekten bir kızı nasıl tavlayabilirsin

Onlar ne istediklerini bilmezler, Sen Alfa Ol!

Alfa erkek

Yaşantının her noktasında onlara göre bir hayat yaşamayı seçmiş olabilirsin, yani bir kızla buluşmaya giderken bunu giysem beni fakir olarak görebilir ya da bu saati takarsam kesin zengin görünürüm şeklinde. Ancak bu kızların yapacağı bir eylemdir. Sen her zaman kendin olmalısın. Eğer bir işle uğraşıyorken sana sürekli benimle konuş imajı yaratıyor ve baskı yapıyorsa kibar bir dille “Canım, şu an çok önemli bir iş üzerinde çalışıyorum. Seni sonra ararım.” Deyip bir daha yazdıklarına odaklanma! bu onlarda ters bir etki yaratır ve sizi kafalarında alfa erkek modeline sokarlar.

Evet Alfa Erkek modeli! bu çok önemli bir kelime sakın unutma.

Kızlar her zaman ama her zaman alfa erkeğe ilgi duyarlar.

Örneğin bir karaoke bar’a gittin ve birçok kişi sahneye çıkıp iyi veya kötü şarkı söylemeye başladı. Ancak mekânın sahibi geldi sahneye çıktı herkese iyi geceler dileyip tek bir şarkı söyledi. Birden tüm kızları etkiledi. Emin ol sesi bile önemli değil. Çünkü o mekânın sahibi ve oradaki erkeklerin hepsinden daha üstün. Ya da olayı biraz daha karmaşıklaştıralım. Mekânın sahibi çıkıp bir şarkı söyledi sonra arkada duran gitarı aldı ama çalamadı. Tam o anda ayağa kalkıp kimseden izin almadan sahneye çıktın ve gitarı alıp mükemmel bir şarkı söyledin. İşte artık o mekânın sahibinden daha alfasın evet mekân sana ait değil ama sen artık o mekânda gitarla şarkı söyleyebilen tek kişi rolündesin ve kızların ilgisini çektin.

Kızlar bu alfa erkek rolünü hayatlarının içinde her yerde ararlar.

Örneğin bir dans kursuna yazılırsan, kurstaki çoğu kişinin en yakışıklı erkeğe değil de kurs hocasına âşık olduğunu görebilirsin. Çünkü o alfadır. Ya da sokakta yürürken sevgilisiyle tartışan bir genç gördün. Sonra kalabalıktan biri çıkıp, kızcağıza yardım ederek kızın sevgilisini uzaklaştırdı. İşte o yine alfadır. Herkesin ilgisini çeker alkış bile alabilir.

Yapman gereken bulunduğun noktada alfa olmak.

Ancak her zaman bulunduğun yer alfa olmana müsait olmayabilir. Böyle durumlarda alfa karaktere bürünmelisin. Diyelim ki bir ortamda değil de sosyal medya üzerinden kız tavlamaya çalışıyorsun. Pek tavsiye etmesem de hadi diyelim yapıyorsun.  Şimdi ilk maddeyi unutmadan konuşmalarını aşağıda ki şekilde gerçekleştirmeye çalış.

Onu görmezden gel

Onu görmezden gel

Bak bu söylediği tecrübeyle sabittir, güven bana.

Onun söylediği yada senden istediği çoğu şeyi görmezden gelmeyi dene, böylece onun her istediğini yapan o ezik tayfadan kendini ayırmış olacaksın.

Kızlar daha öncede söylediğim gibi sürekli alfa erkeği ararlar. Sen onlara muhtaç değilmişsin gibi takıl. Onunla çıksan da çıkmasan da hayatında pek bir şey değişmeyecek gibi davran. Onun istediği gibi onunla konuşma arzundan vazgeç çünkü bu seni ikinci seviye bir beta erkeği yapar. Bir şey yazarken düşünüp ben bunu yazarsam acaba ne düşünür hayır şöyle yazmalıyım vs. şeklinde düşünceler seni standart bir erkek yapar. Ne düşünüyorsan ne söylemek istiyorsan o anda hissettiğin şeklinde söyle. Emin ol, ilk planda bunu yadırgasalar bile aslında hoşlarına gidiyor. Ne yapıyorsan yap onları hayatının merkez noktası haline getirme, odaklarında yer almasınlar. Örneğin akşama halı saha maçı için arkadaşlarına söz verdiysen ve kız arkadaşın hayır gitmeni istemiyorum dese bile umursama. Evet! Günümüzde böyle saçma şeylere takılan çok kişi var. Bu kişiler evlenmeden evlilik hayatı yaşıyorlar.

Neden böyle davrandıklarını bile anlamıyorum. Hayır oraya gidemezsin, akşam şu saatten önce evde olacaksın. Arkadaşlarınla bu gece dışarı çıkamazsın. Falanca kızla artık görüşmeni istemiyorum. O elbiseyi yada eteği bundan sonra giymeyeceksin Vb.

Yahu sen o kızın sahibi değilsin, babası da değilsin sen o kızla zaten o şekilde davranırken ilgilenmişsin bu seni onun üstünde baskın bir erkek yapmaz. Bu yüzden aynısını sende onlara verme. Eğer sana bazı konular üzerinde baskı kurmaya çalışıyorsa “Hayır, ben bunu yapacağım. Kusura bakma” de ve geç.

Asla kendi şifreni verme.

Asla kendi şifreni verme.

Bu bir sosyal medya hesabının şifresi değil sakin ol. Bu çok daha büyük bir şifre bunu verirsen o kızı kaybedeceksin.

Bu senin aklının şifresi

Evet, kızlar senden sürekli bazı konulara açıklık getirmeni isterler yada herhangi bir olay sonrası seni sorguya çekmeye çalışırlar “neden böyle yaptın” , “o gece neden oradaydın” , “Onunla neden görüştün” vb. Kendini ona inandırmak zorunda değilsin hatta onu ikna etmek zorunda bile değilsin. Çünkü bunu yaparsan durumu kurtarmış olsan bile uzun vadede yapacağın hareketler tahmin edilebilir olur ve artık senin neyi neden yaptığını bildiği için onda haz uyandırmazsın.

Bunun yerine sadece konuyu değiştirmeyi ya da olayı dalgaya almaya çalış

Nereye gidelim? Ne Yiyelim? Ne Yapalım sorularında baskın ol

Nereye gidelim? Ne Yiyelim? Ne Yapalım sorularında baskın ol

Kızlar sürekli nereye gidelim ne yapalım şeklinde sorular sorabilir ve sen bunlara “Bilmem sen ne düşünüyorsun nereye gidelim?” şeklinde bir cevap verirsen artık senden etkilenmezler. Çünkü baskın özelliğini kaybedersin. Ne demiştik her zaman baskın ol bu konuların her birinde her zaman bir planın olsun. Karşındaki kızın yada kadının sadece seni izlemesine izin ver. Emin ol bu yaptığın onda bencillik olarak algılanmayacak çünkü kadınlar bu tarz konularda çoğu zaman tembeldir ve etkilenmek isterler.

O an düşündüğünü ona söyleme

Nereye gidelim? Şeklinde bir soruya harika bir yer biliyorum bana izin ver, hadi gel şeklinde bir cevap verdin. Ve onda ilk etkiyi yani merak duygusunu oluşturdun. Sana her fırsatta “Ya nereye gidiyoruz?”, “Ayaklarım yoruldu ama”, “Artık söyleyecek misin?” şeklinde baskılar yapabilir. Sen sadece geldik sayılır inan seveceksin de ve ona hiçbir bilgi verme. O merak duygusu emin ol hoşlarına gidiyor.

İşte sana bazı güzel ve etkili bilgiler vermiş oldum. Eğer yeteri kadar beğeni ve yorum alırsa bu konuyla alakalı çok daha geniş bir içerik hazırlayacağım. Unutma kadınları en iyi kadınlar anlatır o yüzden bana güven.

Yorumlar (7 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 7 ay önce

    Aşırı kötü ondan tamamıyla ayrıldım

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 2 yıl önce

    z kuşağı bebelerine uygun yazılmış bir yazı

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 3 yıl önce

    EL SETTAR C.C zikredeceksin kendini gizle zira beni bilse hiç hanım bana bakmaz.

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 3 yıl önce

    lan bi git kızlar etrafımda durmadı bi siteyi okumadan önce yorumları okuyun berbatmış artık hiç kimse benimle konuşmuyor adisiniz siz sitenizden para kazanmaya çalışıyorsunnuz

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 4 yıl önce

    Avı avdan öğrenemezsin........

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla