İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

İnternetten Para Kazanmayı Deneyin! İşte Size 3 Farklı Modern Fikir - bannygo.com

İnternetten Para Kazanmayı Deneyin! İşte Size 3 Farklı Modern Fikir

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
631537 kişi okudu
5 1

İnternette birçok yerde, ‘az sermaye ile iş fikirleri’, ‘internetten para kazanma fikirleri’, ‘pratik iş fikirleri’ vs adı altında oldukça saçma olan fikirlerin insanların önüne atılmasından sıkılmış olacağım ki bu türevde daha anlamlı ve birazda eğlenceli bir liste hazırlamak istedim.

İşte size düşük sermaye ile yapabileceğiniz pratik işlerde önerilen fakat yapılması pek te pratik olmayan JAMAİKA KÖFTECİSİ AÇMAK yerine daha anlamlı fikirler.

Youtuber olmak

Youtuber Olmak

Son zamanlarda çok tartışılsa da, gerek vergilerin ödenmemesi gerek çok hızlı yükseliş trendine dâhil olabilmeniz konularında size sağlayacağı pozitif etkiler ile internet ile uğraşan ve bu sektörde para kazanmayı planlayan bir kişinin kesinlikle aklının bir tarafında tutulması gereken iş fikirlerinden biridir.

Göründüğü kadar zor da değildir.

Artık hepimizin bir mail adresi olsa da olmayanlar için 1 dakika içinde şurdan alınabilir.

Sonrasında Youtube platformuna bu hesapla giriş yapılır. Evet artık para kazanmaya bir adım daha yakınsınız, şimdi yapmanız gereken tek şey ilgili olduğunuz bir konuda video çekmek.

Zengin Youtuber

Kafanız bu konuda biraz karışıksa size yardımcı olayım.

Youtube’da en popüler kanal türleri sırasıyla,

  • Yemek
  • Eğlence
  • Moda
  • Bilgi

Olduğundan yapmanız gereken bunların birine dahil olan yeteneğinizi keşfetmek. Örneğin yemek konusunda bir video çekmek istiyorsanız, ne kadar kaliteli bir çekim yaptığınız, ses kalitesi ve diğer şeyler önemli değildir. Sadece yemeğin ismini abartılı yazmak yeterlidir. Unutmayın! İnsanların videonuza tıklamasını istiyoruz, zaten yukarıda belirtiğim gibi bilgi videoları diğerlerine oranla az izlendiğinden insanların bilgi konusunda aç olmadıklarının farkına varın. Bu sebeple insanları şaşırtmayı deneyin.

Bir video attınız fakat az mı izleniyorsunuz? Sorun değil, işte size bir taktik.

Videonun başlığı üzerinden daha fazla izleyiciye ulaşabilirsiniz.

İçli Köfte nasıl yapılır? Videosu ortalama 20.000 izlenirken

Bu içli köfte tarifiyle herkes obez olacak (Şefler bile kıskanacak!) başlığı ile milyon kez izlenmeniz daha mümkün.

Son zamanlarda değişen insan zevkleri ile artık Nobel Ödülü alan Türk Bilim Adamı Prof. Dr. Aziz Sancar’ın instagram’da  127 bin takipçisi varken, geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı ile popülaritesini arttıran Reynmen’in yaklaşık 6 milyon takipçisi vardır. Yâda bir uçakta cinsel organını gösterdiği iddia edilen Kerimcan Durmaz’ın yaklaşık 3 milyon abonesi vardır.

Bu sebeple videolarınızı eğlenceli hale getirip çarpıcı bir başlıkla yükledikten sonra sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı unutmayın. Hatta arkadaşlarınızı da bu yönde zorlayabilirsiniz.

Bitcoin ve türevlerine yatırım yapmak

Bitcoin

Bitcoin yıllardır korkulan bir kripto para olarak görülüyor, en azından Türkiye’de yaşayan ve bilgi sahibi olmayan insanlar için.

Hepimizin ‘yahu eskiden şu bitcoin olayına girseydim şimdi zengindim’ diye sitem eden bir arkadaşı olmuştur.

Peki, gerçekten haklılar mı?

Evet bu aslında mümkün, ve bunun için çok uzak bir yıla gitmenize de gerek yok. Örneğin 2016 yılında yaklaşık 1000 TL Seviyesinde bulunan bu kripto paraya 5000 TL Yatırım yapsaydınız ve 2017 yılı içerisinde yükseliş göstermesiyle birlikte satsaydınız, yatırım tutarınız olan 5000 liranız yaklaşık 400.000 TL olacaktı. Şimdi bir çoğunuzun ‘yav nerden bileceksin artacağını, riskli bu işler’ dediğini duyar gibiyim. Evet aslına bakarsanız riskli bir yatırım aracı fakat doğru bir mentalite ile günlük al satlar yapılarak her gün çorba paranızı çıkarabilirsiniz.

Bitcoin Gelişimi

Çorba parası için mi uğraşacağım?

Öncelikle çorba parası için verdiğim örneğin sermayesinin 100TL olduğunu bi söyleyelim. Evet yanlış duymadınız. Sadece 100 TL yatırım ile paranızı her gün katlayabilirsiniz.

Para birimleri arasında oluşan farklılıklardan faydalanarak paranızı kolayca yükseltebilirsiniz.

Her para birimi yapısı gereği diğer para birimlerine karşılık değer tutar. Örneğin dolar yönünden Türk Lirası’nı inceleyecek olursak an itibari ile 1 Dolar 5,72 TL yapmaktadır. Kripto paralarda aynı bu yönde ve genelde dolar bazından hesaplanır.

Kripto paralar normal para birimlerine göre gün içinde çok fazla değer kaybeder ve değer kazanır.

İster inanın ister inanmayın fakat bitcoin her gün yaklaşık 5000 TL’lik bir hacim ile değer kazanıp değer kaybediyor. Ve bu rutin olarak bu şekilde ilerliyor. Bir mobil uygulama vasıtasıyla anlık olarak takip edebilir ve gün içinde en düşükten yakaladığınız bitcoin’i alabilir. Tekrar gün içinde burası yeter dediğiniz seviyeden satabilirsiniz. Alım satım işlemleri oldukça hızlıdır. 10 saniye de bu işlemleri yapmak mümkündür.

Peki, daha fazla parayı nasıl kazanabilirim?

Daha Fazla Para Kazanın

Yatırım bütçenizi ne kadar arttırırsanız o kadar fazla kazanabilirsiniz. 100 lira için verilen örnekte günlük 10 TL kazanılabiliyorken. 100.000TL para ile her gün bu rakam ortalama 1000 lira seviyesini bulabilir. Hatta gün içinde bir işlem limitiniz olmadığından daha fazla işlem yaparak daha fazla kazanabilirsiniz. Ancak bütçenizi artırırken riski de arttırdığınızı unutmayın. Ne yazık ki risk almadan para kazanmak günümüzde çokta kolay değil.

Online anket doldurmak

Anket Doldurarak Para Kazanmak

Bu taktik yıllardır kullanılıyor olsa da günümüzde hala popülerleşmemiştir. Çünkü insanlara doldurduğu anket başına para vereceğini söyleyen birçok site bulunmaktadır. Fakat bir çoğu bir süre sonra ilgili paraları ödemeden çiftlik bank olur. Olayı ismi gereği çok fazla anlatma gereği duymuyorum nihayetinde bir siteye üye olursunuz ve sizden belirli anketleri doldurmanız istenir.

Bunlar;

İnternet alışkanlıklarınızı ölçümleyen bir test olabilirken, araba alma konusunda ki ısrarınızı da ölçebilir. Bu sorulara doğru yanıt verdiğinizde çoğu anket şirketi verilerinizi ilgili araba şirketlerine, yada İnternet firmalarına satar ve bundan bir miktar para kazanır. Sonrasında bu paranın cüzi bir miktarını sizinle paylaşır. Tabi ki bilgilerinizi alan araç firmaları size internet üzerinde kendi reklamlarını gösterir. Yada yeni bir internet sağlayıcısı bulmak istediğinizi içeren bir anket doldurduysanız ve cevabınız olumlu yönde ise anket sonrası facebook’ta gezerken SuperOnline yada Türk Telekom reklamı görebilirsiniz.

Güvenilir bir site var mı?

İşte Bannygo Editörü olarak en sevdiğim şeylerden biri de bu yani bilgiyi paylaşmak. Birçok anket başına para ödeyen site denedim fakat hiçbirinden tabi ki para alamadım. Fakat yıllar önce bulduğum bir site de doldurduğum 10 anket üzerinden yaklaşık 100 TL para kazandım ve bunu sitenin yapısı gereği bir bitcoin hesabıma gönderdim. (Korkulacak bir şey yok bitcoin hesabı açmakta artık çok kolay 2 dakikanızı ayırın lütfen.) para hesabıma sorunsuz geçti. Böylece ikinci seçenekte yer alan bitcoin ile para kazanma konusunda da kendimi geliştirebildim.

Earn.com

İşte size herhangi bir referans linki olmadan paylaşacağım site. Bu arada firma ile aramızda hiçbir anlaşma yoktur. Bu sebeple ben sorunsuz paramı almış olsam da siz daha dikkatli olun.

Earn.com

Ayrıca aşağıdaki bir başka içeriğimizi de okuyarak daha fazla para kazanma konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder