İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Grand Theft Auto 5 Bugün Ücretsiz Olarak Epic Games Store'da - bannygo.com

Grand Theft Auto 5 Bugün Ücretsiz Olarak Epic Games Store'da

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
510774 kişi okudu
5 1

Rockstar Games'in Grand Theft Auto 5 serisi Perşembe sabahı Epic Games Store'da ücretsiz olarak satışa sunuldu. Platformda haftalık olarak ücretsiz oyunlar mevcuttur; Geçen haftanın ücretsiz oyunu Death Coming adlı bağımsız bir oyundu.

Rockstar Games'in Grand Theft Auto 5

Dün itibariyle, Epic Games GTA 5'in Windows PC sürümünü, 21 Mayıs'a kadar ücretsiz bir indirme olarak açtı.

Oyunun Perşembe günü yayınlanan haberler, Çarşamba gecesi Epic Games Store'un Twitter hesabından erken bir tweet ile sızdırıldı .

Aslında oyunun Perşembe günü ücretsiz olacağı Çarşamba gecesi Epic Games Store’un Twitter hesabından sızdırıldı.

Bakıldığında GTA 5, 2013 yılında piyasaya sürülmesine rağmen, hala popüler bir başlık olmaya devam ediyor. Geçen yıl, Grand Theft Auto Online'daki rol oynama sunucuları Twitch'te popülerlik kazandı. Altı buçuk yaşındaki oyunun satışları bu yüzden hala yüksek kalmaya devam ediyor - aslında 2019, şimdiye kadarki en iyi yıllarından biriydi . Geçen ay, GTA Online'ın etkisi oyun sunucularının sınırlarının çok ötesine yayıldı: Yeşil ve mor uzaylılar arasındaki oyun içi savaş YouTube ve TikTok'u ele geçirdi.

GTA 5'i ücretsiz olarak kampanya süresinde indiren oyuncular 21 Mayıs'tan sonra da ücretsiz olarak hesabında tutabilir (ve oynayabilir).

Oyunu Epic Games Store kütüphanesine eklemenin tek şartı, kullanıcıların hesaplarında iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirebilmesidir.

Epic Games, bu programı 28 Nisan'da uygulamaya başladı. 21 Mayıs'ta, oyuncuların güvenlik özelliğini etkinleştirmeleri artık gerekmeyecek.

Epic Games, 2019 yılından beri platformunda ücretsiz oyunlar sunuyor. Bu yılın başında, 2020 boyunca haftalık olarak yapmaya devam edeceğini de duyurdu.

Rockstar Games'in Grand Theft Auto 5

Epic Games için yoğun bir hafta oldu. Çarşamba günü, şirket oyun motoru Unreal Engine 5'in bir sonraki sürümünü duyurdu. Bu duyurunun bir kısmı, PlayStation 5'te çalışan bir motor demosuydu. Ayrıca, Battle Royale Fortnite'ın lansman sırasında Xbox Series X ve PS5'e geleceğini ve geliştiricilere yeni araçlara erişim sağlayan Epic Online Services'ı sergileyeceğini de açıkladı.

Güncelleme: Grand Theft Auto 5 Premium Edition resmi olarak bu haftanın Epic Games Store'daki ücretsiz oyunu - ancak aslında çoğu insan için mevcut değil, çünkü oyuna olan ilgi mağazaya bir trafik seli gönderdi gibi görünüyor , ve bu da sorunlara neden oluyor.

Epic Games Twitter'da “Kullanıcıların şu anda yavaş yükleme süreleri, 500 hata veya başlatıcı çöküyor gibi hatalar alabileceğini biliyoruz ve ölçeklemek için aktif olarak çalışıyoruz” dedi.

Bilgisayarları açmamasına rağmen oyuna sahip olan birkaç arkadaşım var ve içerisinde GTA5 olan hesabını ücretsiz şekilde vermek istiyor. Yaklaşık 25-30 kadar GTA 5 oyununa sahip ücretsiz hesap verebilirim. Yorumlara Email adresinizi yazıp bu youtube hesabımıza abone olursanız size içinde GTA 5 olan bir hesap göndermeyi deneyebilirim. Teşekkürler. Youtube Hesabı

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder