İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

'Friends' Oyuncuları Özel Bir HBO Max Bölümü İçin Yeniden Birleşecek - bannygo.com

'Friends' Oyuncuları Özel Bir HBO Max Bölümü İçin Yeniden Birleşecek

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
535349 kişi okudu
5 1

Gerçekten oluyor! “ Friends ” kadrosu, HBO Max'e özel, adsız, özel bir senaryo için yeniden bir araya geliyor.

Friends HBO Max Özel

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer, Burbank'taki uzun süren diziyi kutlamak için Burbank'taki Warner Bros. Studio lotunda orijinal “ Friends ” sahnesine geri dönecekler.

Yakın kaynaklardan bazıları Variety'ye altı yıldızın bu özel bölüme katılmak için en az 2.5 milyon dolar alacağını söylüyor.

Yeniden bir araya gelme, WarnerMedia tarafından oluşturulan SVOD platformunun Warner Bros Television ile bir anlaşma üzerine mümkün oldu. Efsane dizinin Netflix üzerinde ki yayın haklarını engellemesinden sadece aylar sonra hatta geçen sonbahardan bu yana HBO Max özel girdapları hakkında spekülasyonlar üzerinden sıcak bir gelişme bile bekleniyordu.

Komedinin 10 sezonu da 2019'un sonunda Netflix'ten silinmişti, yani “Friends” şu ana kadar ABD'de 2020 yılında hiç yayınlanamadı - en azından HBO Max Mayıs ayında çekimlere yeniden başlayana kadar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s happening... @hbomax @jenniferaniston @lisakudrow @mleblanc @mattyperry4 @_schwim_

Courteney Cox (@courteneycoxofficial)'in paylaştığı bir gönderi (21 Şub, 2020, 2:00ös PST)

Tamamı birbirinden özel maceralarla dolu 236 “friends” bölümünün tamamı akış hizmetinin ilk çıkışında kullanıcılara sunulacak ve Aboneleri çekmeye çalışırken şüphesiz HBO Max'in cazibesinin yüksek profilli bir parçası olacaklar.

Her ne kadar sitcom seri finalini 15 yıl önce yayınlasa da, üçüncü taraf pazar araştırmacıları “Friends” in Netflix'in en çok izlenen şovlarından biri olduğunu söyledi. Ve daha önce de belirtildiği gibi, Warner Bros. Home Entertainment Variety'ye verdiği demeçte, Dizinin Netflix'ten ayrılacağı haberlerinin çıkmasından bu yana , “Friends” in fiziksel ve dijital sürümlerine ait satışlarının “kabaca üç katına çıktığını ” söyledi.

“Sanırım buna herkesin bir araya geldiği yer diyebilirsiniz - David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa ve Matthew ile bütün 'friends' kütüphanesinin yanında programlanacak bir HBO Max özel programı için tekrar bir araya geliyoruz” dedi.

Friends

HBO Max baş içerik sorumlusu ve TBS, TNT ve truTV başkanı Kevin Reilly yaptığı açıklamada. “Gelişimin ilk aşamalarında 'friends'in farkına vardım ve yıllar sonra dizide çalışma fırsatı buldum ve gelişen zevkleri değişen bir nesilden sonra yeniden izleyicilerin ve fanların olduğu neslin yakalandığını görmekten çok mutlu oldum. Friends ve izleyicilerin gerçek zamanlı olarak bir araya geldiği bir döneme giriyoruz ve bu birleşme özelliğinin orijinal ve yeni hayranları birleştirerek izleyici ruhunu yakalayacağını düşünüyoruz.”

Ben Winston, “Friends” özel yapımını Kevin Bright, Marta Kauffman ve David Crane ile birlikte yönetecek.

Warner Bros. Yazısız ve Alternatif Televizyon Fulwell 73 Productions programın arkasında Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry ve Schwimmer aynı zamanda Emma Conway ve James Longman'ın ortak yapımcılar olarak göründüğü de söylentiler arasında.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder