İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Google'ın Gizli 'Friends' TV Sürprizlerinin 7 Tanesi Nasıl Bulunur? - bannygo.com

Google'ın Gizli 'Friends' TV Sürprizlerinin 7 Tanesi Nasıl Bulunur?

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
597057 kişi okudu
5 5

Sitcom Friends'in 25. yılını kutlamak için Google’ın, 22 Eylül 1994’te ilk kez öne çıkan sevilen NBC şovunu özleyenlere özel bir sürprizi var. Google, bir ay önce, Oz Büyücüsü filminin 80’inci yıldönümünü kutlamak için arama motorlarına sihirli bir çift yakut kırmızısı terlik gömmüştü ve şimdi de Friends şovunu kutlamak için ana sayfalarına yedi Paskalya yumurtası koydular.

İzleyicilerin Ross Geller (David Schwimmer), Rachel Green (Jennifer Aniston), Monica Geller (Courteney Cox), Chandler Bing (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) ve Phoebe Buffay (Lisa) ile tanıştığından bu yana 25 yıl geçtiğine inanmak gerçekten zor. Ancak TV ekranlarında sonsuza dek canlı kalacaklar, çünkü şovun 10 sezonunun her bölümü Netflix'te yayınlanabilecek.

Friends Gizli Süprizler Google

Google’ın gizli Friends magic sürprizlerini bulma eğlencesine katılmak için tek yapmanız gereken arama çubuğunda bir karakter ismi aramak ve yedinci Paskalya yumurtası için şovda ünlü olan herhangi bir favori alıntı veya terim girin. (İpucu: “We were on a break!”)

İşte Google’ın tüm sürprizlerini bulmanın sırrı….

1. 'Rachel Green' yazınız.

Rachel Green

Güzel ve komik Aniston'ın canlandırdığı, Rachel Green'den daha ikonik 90'lı TV karakterleri var. Ancak “Rachel” kendi saç kesimini yaratmasıyla ünlü oldu diyebiliriz. Google, bu yüzden 'Rachel Green' araması yapıldığında profil kısmında popüler olan saç makyajını gösteren bir emoji yerleştirdi ve eğer bu emojiye tıklarsanız, şovun devam ettiği yıllar boyunca Rachel Green'in sürekli değişen tüm saç stillerini içeren resimlerini görebilirsiniz.

2. 'Ross Geller' yazınız

Ross Geller

“Pivot!” Diye bağırmadan önce- Ross Geller'in adını Google arama çubuğunuza yazarsanız, ekranınızın sağ tarafında karakter biyografisinin altında bir kanepe emojisi göreceksiniz. Şubat 1999’da yayınlanan “The With the Cop” adlı Sezon 5 bölümünden eklenen, kanepeye tıklarsanız, neredeyse New York City dairelerinin koridorlarında gibi hissedebilirsiniz. Önce tüm ekran sağa kayar ve Geller'in ünlü hareketlerini haykırdığını duyabilirsiniz.

3. 'Joey Tribbiani' yazınız

Joey Tribbiani

Küçük bir Friends fanatiği bile, Joey'i yiyecekle, hatta büyük miktarda yiyecekle ilişkilendirmeyi bilir. Joey'nin adını ararsanız, karakter biyografisinin hemen yanında bir pizza dilimi emojisi görünecektir. Bu sucuklu pizzaya tıkladığınızda, sandviç, burger ve ekrana getirdiği en sevdiği yiyeceklerden birçoğu olarak “Joey yemek paylaşmaz!” diye bağırdığını duyarsınız.

4. 'Monica Geller' yazınız

Monica Geller

Monica Geller, gerçekten kusursuz bir şef, fakat dizinin en titiz karakteri olmasıyla ünlüydü. Eğer adını Google’da ararsanız, biyolojik adının altında bir kova sabun köpüğü görünür. Mor kepçeye tıkladığınızda bir sünger çıkar ve ekranınızı temizler.

5. 'Phoebe Buffay' yazınız

Phoebe Buffay

Phoebe Buffary, birçok nedenden dolayı sevilen bir karakterdi ve sayısız kariyere de ulaşmasıyla ünlüydü, ancak onun özgün şarkısı olan “Smelly Cat” i, onun şarkısı haline getirmesi onu ünlü yapan asıl olaydı. Eğer adını Google’da ararsanız, bir gitar emojisi açılır.

Üzerine tıkladığınızda Phoebe'nin Sezon 2'deki “The Bus with the Baby” adlı bölümün tüm şarkılarını söylediğini duymakla kalmayacaksınız ayrıca ekranınızda saçma sapan bir kedi emojisi de göreceksiniz.

6. 'Chandler Bing' yazınız

Chandler Bing

Bu Google sürprizi diğerlerinden daha fazla animasyon içeriyor olabilir mi? Bu karakterin adını yazın ve bir emoji onun biyografisi altında açılır. Sandalyeye tıklayın ve daha az bilinen, ancak eşit derecede sevilen bir ördek ile civciv karakteri ekranda ileri geri yürüyecek.

7. ‘Friends Glossary’ yazınız

Friends Glossary

Bu kelimeyi arama kısmına yazarsanız, Google, Friends hayranlarının bile bilmediği bazı kelimeleri alıntı yaparak cümlelerin anlamları ile birlikte size sunacaktır. Sitcom’dan gelen bu ünlü kelimelerin ve cümlelerin arkasındaki anlamları bile böylece görebilirsiniz. Eğer ‘Başka bir kelime’ yazan mavi butona tıklarsanız Google size farklı kelimeler ve anlamlarını getirmeye devam edecektir.

Yorumlar (2 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    En iyisi Ross Geller yazmak asjdhasd

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Profil Resmi
    erkan - 5 yıl önce

    Google'dan birkez daha hayran bırakan bir hareket :)

    0 Yanıtla
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla