İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Facebook Gaming Mobil Platformu Sandığınızdan Daha Erken Geliyor - bannygo.com

Facebook Gaming Mobil Platformu Sandığınızdan Daha Erken Geliyor

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
528088 kişi okudu
5 1

Mobil oyun, bugün olduğu gibi milyar dolarlık endüstri haline gelmeden önce, Facebook daha sıradan ama aynı derecede bağımlılık yapan eğlencelerin peşindeydi. Bununla birlikte, uzun zaman önce bu yarışı kaybetti, ancak Facebook Gaming platform ile kayıp zamanı telafi etmeye çalışıyor.

Facebook Gaming

Aslında ciddi bir rakip olarak görülmek için hala uzun bir yol var, ancak Facebook Gaming mobil uygulaması pazartesi günü başlatıldığında yüksek bir trafik alabilir.

Bazı insanların hala Facebook Gaming'in gerçekte ne olduğu konusunda kafası karışık olabilir.

Uzun lafın kısası, aşağı yukarı her şey. Daha rahat oyunlar için bir platform, Facebook'un geçmişte uzmanlaştığı zaman ki gibi, ama aynı zamanda Amazon'un Twitch, Microsoft'un Mixer’i ve YouTube Oyun ile doğrudan rekabet eden oyun akışları için daha rahat bir platform.

Facebook Gaming

Görünüşe göre çoğu Facebook Oyun kullanıcısı platformun yeniden açılmasına daha fazla ilgi duyuyor ve Facebook Oyun, Twitch ile arasındaki farkı bununla birlikte daraltıyor olabilir.

Facebook Oyun uygulaması, özellikle bir bilgisayara bağlanması gereken ayrıntılı bir kurulum gerektirmeden mobil oyunların neredeyse kesintisiz akışına izin vermeyi planlıyor. Kullanıcılar daha sonra hemen Facebook arkadaşlarına canlı yayın akışı yapabilecek veya daha sonra görüntülemek üzere profiline de yükleyebilir. Böylece insanlar zaten Facebook'ta oldukları için, başka bir akış hizmetiyle ileri geri tuşuna basmak zorunda kalmadan dev bir ağa anında erişebilecekler.

Facebook, oyun oynamayı bir sonraki nakit ineği olarak görüyor, özellikle de COVID-19 salgını nedeniyle piyasanın halihazırda keyfini çıkardığı andan sonra. Facebook Oyun uygulaması, Twitch ve diğerleri üzerinde sağlam bir ayak bile kurabilmeden önce mobil pazarı potansiyel olarak köşeye sıkıştırmak için iki kazançlı pazarı (mobil oyun ve sosyal ağları) birleştirecek.

Başlangıçta bir Haziran lansmanı için tasarlanan Facebook Gaming’in Facebook'ta Android Oyun uygulamasını başlatmaya karar verdiği bildirildi.

Android ve ardından uygulama onaylandığında iOS'u da takip etmeyi planlayan Facebook, uygulamada en azından şimdilik hiçbir reklam olmayacağının sözünü veriyor, ancak izleyiciler yayıncıyı ödüllendirmek için paraya mal olan "yıldız" gönderebilecek ve Facebook bu işlemlerden bir miktar komisyon kesecek.

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar