İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Doctor Strange 2 In The Multiverse Of Madness Muhteşem Geliyor! - bannygo.com

Doctor Strange 2 in the Multiverse of Madness Muhteşem Geliyor!

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
608147 kişi okudu
5 1

Doctor Strange hayranları için harika bir haber! Doctor Strange 2, bugün vizyon tarihini duyurdu. İşte yeni film ne zaman geliyor gibi önemli detaylar.

Eğer Doctor Strange serisini daha önce izlemediyseniz, bu makale içerisinde size spoiler niteliğinde olabilecek bazı bilgiler iletiyor olabiliriz. Dikkat etmenizde fayda var.

Avengers: Infinity War filminde geleceği gören ve birçok araştırma yapıp oldukça zaman arayan Benedict Cumberbatch namı değer Doctor Strange ortadan bir anda kaybolmuştu. Fakat Avengers: Endgame filmiyle geri dönen yüce büyücü yeniden bir solo film izlenimini vermiş oldu.

Doctor Strange 2

Marvel Studios twitter hesabından yapılan açıklama ile bu durum doğrulanmış oldu.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness Ne zaman vizyona giriyor?

Marvel, ilk olarak Temmuz 2019’da Comic-Con’da filmin 7 Mayıs 2021’de gösterime gireceğini açıkladı.

Yeni filmin kadrosunda kimler yer alacak?

Benedict Cumberbatch’in Doctor Strange olarak geri dönmesine sevinmekle birlikte, Comic-Con 2019’dan çıkan en büyük haberlerden biri de Elizabeth Olsen’in Scarlett Witch olarak filmde yer alacak olması.

Yine bir gizem olarak Elizabeth Olsen, Film yapımcısı Feige’in açıklamalarıyla, yaklaşmakta olan Disney ve TV dizisi olan WandaVision karakterinin merkezinde bir rol alabilir. Hatta Doctor Strange’in hayat kapısını da karartmaya yol açabilir.

Doctor Strange 2 - Elizabeth Olsen - Scarlett Witch

Bununla birlikte, Rachel McAdams, Christine Palmer karakterine yeniden hayat verecek. Benedict Wong’un da yine Wong karakteri için geri döndüğü düşünülüyor.

Doctor Strange 2 Wong - Benedict Wong

2016 filminin başında görev alan yönetmen Scott Derrickson, Doktorun ikinci gezisini de yeniden yönlendiren isim olacak.

Doktor Strange 2’deki kötü adam kim?

Bu noktada, emin değiliz. Fakat filmin ilk serisi Doctor Strange’in sonu kesinlikle Mordo’yu gelecekteki filmler için ana rakip olarak gösterdi. Film bittikten sonra krediler kısmında bir sahnede, Dünya'da “çok fazla büyücü” olduğunu iddia ederek Mistik Sanatların Efendisinin görünüşte doğal yasalara karışmak için çok daha amatör olduğunu ima etmişti.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness’in konusu nedir?

Henüz hiçbir detay paylaşılmadı, ancak filmin adından anlayacağımız üzere, Doctor Strange’in Elizabeth Olsen’in hayat verdiği Scarlet Witch ile birlikte çalışmasını gerektiren paralel dünyalar arasında bir yolculuğa çıkacağını düşünebiliriz. En azından böyle olması muhtemel.

Ayrıca Yönetmen Scott Derrickson devam filminde, şimdiye kadar ki en muhteşem Marvel filmini de izleyebileceğimizi açıkladı.

Doktor Strange 2 için bir fragman var mı?

Hayır, şu anda yayınlanan resmi bir fragman bulunmuyor.

Yorumlar (1 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Neden 2021 anlamıyorum ki çıkarın 2020 de izleyelim sanki 3 yıl çekimleri sürecek ya

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla