İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

İzlerken Akıl Sağlığınızdan Şüphe Ettirecek En Çok İzlenen 10 Bilim Kurgu Filmi - bannygo.com

İzlerken Akıl Sağlığınızdan Şüphe Ettirecek En Çok İzlenen 10 Bilim Kurgu Filmi

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
628169 kişi okudu
5 1

Bir çok filmi izledin ve artık sıkıldın mı? Yaratıcı ve ufkunu genişletecek filmler mi arıyorsun işte sana en çok izlenen ve senaryosunu yazanların bile kafasını karıştıran güzel filmler.

Suç Zamanı (Los cronocrímenes) 2007 | IMDb 7.2

Suç Zamanı (Los cronocrímenes) 2007 | IMDb 7.2

Bir adam evinin bahçesinde otururken maskeli bir adam görür, onu takip etmek büyük bir hata ve bitmek bilmeyen bir paradoksu başlatacak olay örgüsüne yol açacaktır. Yanlışlıkla bir zaman makinesine girer ve zamanda yaklaşık bir saat geri gider. Bu ilk geri gidiş öngörülemeyen sonuçlara yol açan felaketlerin ilki olacak.

https://www.imdb.com/title/tt0480669/

Paralel Evren (Coherence) 2013 | IMDb 7.2

Paralel Evren (Coherence) 2013 | IMDb 7.2

Bir Kuyruklu yıldız o gece bir kasabanın üzerinden geçecektir, aile dostları ile toplanıp akşam yemeği planı yapan bir grup insan bu sırada bir ses duyarlar ve birden garip şeyler olmaya başlar. Evden çıkmaları büyük bir paradoks yaratacak olup sonu gelmez bir karmaşaya sebebiyet verecektir. Peki ya kim nereye aittir?

https://www.imdb.com/title/tt2866360/

Şeytan Üçgeni (Triangle) 2009 | IMDb 6.9

Şeytan Üçgeni (Triangle) 2009 | IMDb 6.9

Bir grup arkadaş yat gezisine çıkmaya karar verir ve açık denizde eğlenirken fırtına çıkmasıyla neye uğradıklarını şaşırırlar. Yat’ın dev bir dalga ile devrilmesinden sonra sıra dışı olaylar olmaya başlar. Bir sebepten öldüğünüzde sizden 2 tane daha yeniden doğduğunu düşünün. Ve bunlar her doğumda daha da şiddete yönelimlidir. Belki de kaçmaktansa en iyisi teknede kalmaktır?

https://www.imdb.com/title/tt1187064/

Deja Vu 2006 | IMDb 7.1

Deja vu 2006 | imdb 7.1

New Orleans’ta bir feribotun bombalanmasından sonra, bir ATF ajanı bombacıyı bulmak için deneysel gözetim (geçmiş zamana yolculuk) teknolojisini kullanmak ister. Bu benzersiz bir soruşturma olacaktır, ancak bir şekilde zaten ölecek olan bir kurbana takıntılı hale gelmeye başlar.

https://www.imdb.com/title/tt0453467/

13.Kat (The Thirteenth Floor) 1999 | IMDb 7.1

The Thirteenth Floor

1937 yılında bir sanal gerçeklik programı (simülasyonu) çalıştıran bilgisayar bilimcisi, meslektaşı ve akıl hocası öldükten sonra polisin gözünde birincil şüpheli haline gelir. Peki ya katil şuan ki zamandan değilse bu onu suçlu yapar mı? Yada hangi zamanın gerçek olduğunu nasıl anlarsınız? Aklınızı karıştıracağı ve soluklanmadan izleyeceğiniz bir film olacağı kesin.

https://www.imdb.com/title/tt0139809/

Limit Yok (Limitless) 2011 | IMDb 7.4

Limit Yok (Limitless) 2011 | IMDb 7.4

Bradley Cooper başrol oynarsa film zaten sıra dışı bir hal alır dediğinizi duyar gibiyim. Filmin konusu şöyle: Fakirlik içinde kötü bir hayat süren Adam, yazar olmasına rağmen aylarca bir satır bile yazamamıştır. Hava almak için dışarı çıktığında eski karısının kardeşi ile yolda karşılaşır. Zaten hayatım daha ne kadar kötü olabilir diye düşünerek ondan bir hap alır. Ama bu hap beyin yeteneklerinin yüzde yüzünü kullanmanıza izin veriyorsa hayatınız artık çok kolay olur. Birden finansal bir sihirbaz haline gelen Adam oldukça zengin olmaya başlamıştır. Ama zenginlik tehlikelerle dolu bir hayatı da beraberinde getirecektir.

https://www.imdb.com/title/tt1219289/

Ben Kimim? (Who Am I - Kein System ist sicher) 2017 | IMDb 7.6

Ben Kimim? (Who Am I - Kein System ist sicher) 2017 | IMDb 7.6

Benjamin, pizza kuryesi olarak çalışan genç bir alman yazılımcısıdır. O kadar yalnızdır ki kimse ile irtibat kurmadığından daha da kötü bir yaşam sürmektedir. Sonunda fark edilmek için bir hacker grubuna katılır. İşte olaylar tam olarak burada başlar ve polis ile hacker grubu arasında karmaşık bir kedi köpek kovalamacası başlar.

https://www.imdb.com/title/tt3042408/

Kelebek Etkisi (The Butterfly Effect) 2004 | IMDB 7.7

Kelebek Etkisi (The Butterfly Effect) 2004 | IMDB 7.7

Evan Treborn, hayatında ki önemli olayları anlık kesintiler olarak kullandığında ve bir resme odaklandığında o anılara gidebilme yeteneğini keşfeder. Büyüdükçe bu anıları hatırlamanın farklı yollarını bulsa da geçmişini değiştirmek her defasında onu farklı bir çıkmaza sokacaktır. Bu doğaüstü gücü nasıl kontrol edebilir?

https://www.imdb.com/title/tt0289879/

Makinist (The Machinist) 2004 | IMDb 7.7

Makinist (The Machinist) 2004 | IMDb 7.7

Kaç gün uyumadan duracağınızı merak ettiniz mi? Bu maksimum 3 veya 5 gündür daha fazla uyumayanlar yavaşça sağlıklarını kaybederler. Peki ya bir yıl boyunca uyumayan bu makinist adam bir deli midir? Yavaş yavaş akıl sağlığından şüphe etmeye başlayan sanayi işçisi sonunda uyumanın bir yolunu bulabilecek midir?

https://www.imdb.com/title/tt0361862/

Dünyalı (The Man from Earth) 2007 | IMDb 7.9

Dünyalı (The Man from Earth) 2007 | IMDb 7.9

Profesör John Oldman bir veda partisi için bilgin meslektaşlarını toplamıştır. Fakat uzun ve yabancı bir geçmişi olduğunu söyledikten sonra arkadaşlarının bakış açısı değişecektir. O bir İsa mı dır? Yoksa ilk taş adam mı? Dinazorlar çağında bile var olmuş olabilir? Düşük bütçeli olmasına ve olayların sadece evin içinde geçmesine rağmen sıkılmadan izleyeceğiniz bir film.

https://www.imdb.com/title/tt0756683/

Yorumlar (2 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Dünyalı sadece bir odada geçmesine rağmen sonunda ki finali ile kendisine hayran bırakıyor. :)

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    hepsini izledim, favorilerim kelebek etkisi, who am i, limit yok ve suç zamanı güzel filmlerdi. Buradaki hiç bir filmde sıkılmazsınız zevkle izlersiniz.

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla