İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

CSGO Hilecilerinden Bıktıysanız Faceit Çözüm Olabilir - bannygo.com

CSGO Hilecilerinden Bıktıysanız Faceit Çözüm Olabilir

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
590188 kişi okudu
5 1

Counter Strike GO olarak bilinen popüler FPS oyunu, son zamanlarda oyuncularını gerçekten çıldırtan bir seviyeye ulaşmayı başardı.

CSGO oyna

CSGO bildiğiniz üzere Türkiye’de oldukça yaygın bir online silah oyunu, belki farklı tabirleri de vardır ancak bu şimdilik yeterli. Çünkü burada anlatmaya çalışacağım şey başka bir noktada yer alıyor.

Uzun yıllardır CSGO oynayan biri olarak oyunun verdiği keyifin tamamen bağımlılık yaptığına hemfikirim. Yani bağımlılık yapan şeyler listesi oluştursak sigaradan sonra gelecek olan şeyin CSGO olduğuna eminim.

Yakın zamanda Youtube üzerinde CSGO günlükleri adı altında Faceit 1 Level to FPL gibi bir seriye başlamayı planlıyoruz. Gelecek videoları kaçırmamak adına youtube kanalımıza da şimdiden abone olabilirsin.

Peki, bize ne anlatmak istiyorsun?

Bu oyunu oynayan sağlam bir tayfa olduğunu düşünürsek ne kadar çok hile olduğundan bahsetmek ve buna karşı neler yapabileceğimiz hakkında konuşmak istiyorum.

Öncelikle oyunun bir önceki büyük güncellemesinden önce CSGO ücretliydi ve sadece parayı verip indirenler oynayabiliyordu böylece hile gelme olasılığı oldukça düşüktü. Ancak Valve burada ilginç bir karara imza atarak oyunu herkese açık yaptı, böylece artık elini kolunu sallayan herkes oyunu indirebiliyor ve 1 saat içinde yıllarını bu oyuna vermiş kişilere rakip olabiliyor.

Tabi ki level farkları var, doğrudan Silver vs Global maçları oluşmuyor ancak oyuna yeni başlayan ve rankı olmayan bir adam hile kullanarak 10 maç sonunda kartal, güzide yada supreme olarak oyuna başlayabiliyor. Böylece oyuna uzun dönem emek vermiş biriyle maç atıyor ve rakipleri haksız rekabet ile çılgına çevirmeyi başarıyor.

CSGO hile

Supreme rütbesine kadar oynamış biri olarak, oyunu birçok kez bıraktım ve yeniden başladım dediğim gibi sonuçta bağımlılık yapıyor. Ve bazı karaktersiz, yüzsüz veletlerle birlikte orta yaşlarda bulunan şeref yoksunu insanların açtıkları hilelerle oyundan alınan zevkler tamamen düşüyor. Hatta bu kişilerin oyun içerisinde yaptığı inanılmaz vuruşları sonrası “ez” “kolaydı” “smurfüm ben” “hile yok yetenek bu” şeklinde açıklamalarıyla sinir seviyenizin arttığını görebilir ve hatta “cry”, “ağla”, “hadi evinize” şeklinde yazılarıyla oyunu bırakma noktasına kadar gelebilirsiniz. Ancak durun size bir çözümüm olabilir.

Hilesiz yada yok denecek kadar az hile ile ESEA veya Faceit Oynamak

Evet, bunu tabii ki daha önce bu platformları bilmeyen kişilere öğretmek için anlatım seviyemi min düzeyde tutacağım.

Biz ilk olarak Faceit platformunu ele alalım.

Faceit yine CSGO üzerinden oynayabildiğiniz gibi diğer binlerce popüler oyunu da oynayabileceğiniz bir oyun platformu.

Nasıl çalışıyor?

Maçları CSGO üzerinde aratmak yerine faceit üzerinde aratıyorsunuz ve sadece faceit oynayan oyuncularla eşleşiyorsunuz. Bir maç bulunduğunda size özel sunucu ip’si iletiliyor ve sizde bunu console tarafına yapıştırarak server’a giriş yapıyorsunuz. Milyonlarca abonesi olduğu için maçların bulunması yaklaşık 25sn sürüyor.

Böylece zaten hilesiz oynamak isteyen kişilerle eşleşeceğiniz için hile riski neredeyse sıfır diyebiliriz.

Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun?

Uzun dönem Faceit tecrübem olduğu için ilk olarak şunu belirtelim Faceit, serverlarını kullanabilmek için faceit’in kendi geliştirdiği anti-cheat sistemini indirip, bilgisayarınıza kurduktan sonra sürekli açık halde tutmalısınız, korkmayın PC’ye zarar veren ya da yoran bir uygulama değil, ancak sürekli bilgisayarınızı arka planda denetleyerek hile olup olmadığını kontrol ediyor. Bu sistem o kadar gelişmiş bir hile denetleme prosedürü içeriyor ki, profesyonel turnuvalarda da aynı anti-cheat programı kullanılıyor. Düşünün yani 100.000$ ödül veren bir turnuva bile bu hile koruma programını kullanıyor. Bu yüzden bunu aşmak neredeyse imkansız diyebiliriz.

Faceit hakkında başka ne söyleyebilirsin?

Hilesiz oynamak isteyenlerin yanı sıra profesyonel kariyer yapmak isteyenlerde burada oynadıkları için tabii ki normal seviyelerin üzerinde üzerin de bir oyun dönüyor. İnsanlar oyunu ciddiye alarak troll atmadan oynamaya çalışıyor. İstisnalar mevcut.

Bu kişiler arasında bu kadar hard gaming dönerken siz birden ayak uyduramıyor olabilirsiniz. Bu yüzden karşınıza çıkan kişi tek attığında hemen ağlamayın çünkü kendinizi en iyi bu ortamda geliştirebilirsiniz.

Ülkemizin bilinen Türk oyuncularından XANTARES ve Woxic yine bu platformdan kendini geliştirmiş olup yurtdışında ülkemizi temsil etmektedir. Hatta hala FPL yani Faceit Pro League’de kendilerini günlük olarak geliştiriyorlar. Sizde bu seviyeye geldiğinizde insanlardan çeşitli davetler alabilir yada ödüllü turnuvalara katılabilirsiniz.

Nasıl Faceit indirebilirim?

Faceit’in Client versiyonunu indirmek yerine web (browser) üzerinden de oynayabileceğinizi hatırlatayım. Ancak pc’ye indirmek hız açısından daha iyi oluyor.

İlk olarak oyunun anasayfasına buradan git.

Faceit Anasayfa

Client'i gösterilen yerden indirin

Faceit İndirin

Bilgisayarınıza kurun

Faceit Yükleme

Gösterildiği yerden maç aramayı başlatın

Faceit Oyun ara

işte hepsi bu kadar artık sende hilesiz ve profesyonel bir oyun oynama keyfi yaşayabilirsin.

Herhangi bir sorun olursa lütfen yorumlarda belirtmeyi unutma :)

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder