İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Epic Games Mobil Uygulaması Android'de Fortnite Yükleyicinin Yerini Aldı - bannygo.com

Epic Games Mobil Uygulaması Android'de Fortnite Yükleyicinin Yerini Aldı

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
591995 kişi okudu
5 1

Battle Royale oyunu olan Fortnite, sahip olduğunuz hemen hemen her platformda mevcuttur. PC, oyun konsolları ve mobil cihazlar. Bununla ilgili hiçbir şey değişmese de, Epic Games, bugün oyunun simgesinin Android'de görünüşünü değiştirecek küçük bir güncelleme yaptığını duyurdu. Bundan böyle Fortnite yükleyicisi, PC'de gördüklerinizi yansıtan Epic Games mobil uygulamasıyla değiştirelecek.

Fortnite

Epic Games, Android'deki Fortnite Mobile’ın Google Play Store’da kullanıma sunulmayacağını açıkladığında oldukça eleştirilmişti - bunun yerine, oyuncular Android cihazlarını kullanarak Fortnite web sitesini ziyaret etmeli ya da şirketin masaüstü web sitesinde bir QR kodu taramalıydı diğer türlü doğrudan fortnite indirmek mümkün değildi.

Ancak Epic Games, bugün, bir tweet'te, bununla ilgili hiçbir şey değişmese de Fortnite yükleyicisinin değiştirildiğini açıkladı.

Böylece Fortnite simgesini oyundan bir karakterle görmek yerine, Android oyuncuları artık Fortnite'ı Android'e yüklemek için kullanılacak olan Epic Games mobil uygulamasını doğrudan indirecekler.

PC'ye oyun yüklemek ile aynı

Bu, oyuncuların oyunu PC'ye yüklemelerine benzer. Oyunu Steam üzerinden yükletmek yerine, Epic Games, Epic Games Store adlı kendi mağazasını açmaya karar verdi; PC oyuncuları bunu indirmeli, bu da Fortnite'ın indirilmesini ve başlatılmasını mümkün kılan uygulama olacak.

Yeni Android indirme yöntemi Epic'in Epic Games Store'u bu yıl Android'e getireceği konusundaki sürecini hala takip ediyor. Fortnite'i kurmak için Android kullanıcılarının doğrudan Epic Games uygulamasını indirmesi kararı, bu yönde atılmış iyi bir adım gibi görünüyor.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder