İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Bunları Deneyin! 1 Haftada 3KG Yağ Yakın - Nasıl Yağ Yakılır [ Özel Limon Kürü ] - bannygo.com

Bunları Deneyin! 1 Haftada 3KG Yağ yakın - Nasıl Yağ Yakılır [ Özel Limon Kürü ]

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
639278 kişi okudu
4 4

Bu konuda, yağ yakmak için ne yapmalı, yağdan nasıl kilo verilir, vücutta yağ yakımı ne zaman başlar, evde hızlı yağ yakmak için hareketler, yağ yakmak için ne içmeli gibi sorularına ilişkin kısaca yağ yakma ve kilo verme konusunda biraz konuşacağız.

Uzun zamandır bu konu hakkında yazmayı planlıyordum fakat kısmet bugüneymiş. Evet, arkadaşlar öncelikle kendimden biraz bahsedeyim. Ben uzun zamandır sporla uğraşan ve günlük hayatında bunu bir hobi yerine amaç edinen bir kadınım.

Burada anlatacaklarım kesinlikle bir yerden alınma kopya içerik değildir, her biri denenmiş ve benim tarafımdan tecrübe edilmiş önemli bilgilerdir. Konunun sonunda emin olun bu yazdıklarımı yaparak kilo vereceksiniz. Bu yüzden bu içeriği arkadaşlarınızla da paylaşmanız, onlarında kilo vermesi açısından önemli olabilir. Tabi ki bana da yararı olacaktır. Neyse konuyu çok uzatmadan içeriğimize geçelim.

İlk olarak temel konuları belirli başlıklara ayırmak daha doğru olacaktır.

Bir amaç belirleyin

Diyet

Amaç belirlemek hedefinize bağlı kalma konusunda oldukça önemli, bu amaçlar kişiden kişiye farklı olabilir. Örneğin: Bu yaz için bir plaj vücudu hedefleyebilirsiniz. Yâda fazla kilolarınız ile uzun süreli vedalaşmak isteyebilirsiniz. Yâda belki de sadece sağlıklı beslenmek. Yapmanız gereken ilk şey amacınızı doğru belirlemek, zaten amacınız her ne olursa olsun bu yazı işinize çok yarayacaktır.

Hareketliliğinizi arttırın

Yağ yakma hareketleri

Kilo vermek isteyen insanların çoğu, sadece evde oturarak ufak tefek detokslar ve kürler ile bunu başarmayı umuyor. Hayır, arkadaşım, sadece o gizli formülden bir bardak içerek günde 3 kilo veremezsin. Yapman gereken şey, rutin hareketliliğini azıcıkta olsa arttırman! Peki bunu nasıl yapacaksın. İlk olarak amacın kilo vermek yâda yağ yakmak ise, önceliğin bir spor salonuna yazılmak olsun. Bu mahallende bulunan bir Fitness Salonu olabilirken Erkekler için öncelikli olarak Kick-box salonları da olabilir.

Evet, yanlış duymadınız. Hedefiniz,  kilo vermek ve yağ yakmak ise vaktinizin çoğunu fitness salonunda delice harcamanıza gerek yok. Burada amaç ne kadar hareket ettiğiniz bir dövüş sporu yaparken tüm vücudunuzu kullanırsınız. Bununla birlikte zaten yapmanız gereken cardio planı da bu sporun içinde oldukça yer alıyor. Tabi bu tarz sporlar hem çok yorucu hem de bazen cinsiyetinize uygun olmuyor.

Eğer bir ev kadını iseniz, kesinlikle bu yöntem sizin için işe yaramayacaktır. Çünkü ülkemizde ki ev kadınların neredeyse 95%’i böyle bir yöntem seçmiyor. Gerek eşlerinden gerek çocuk büyütme vb şeylerden. Bu yüzden size farklı bir yöntem sunacağım. Evinizde de bir cardio ortamını kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Evde kardiyo

Nasıl mı? İlk planda salonun kare halısı etrafında 30 tur dönmeyi deneyin ve bunu her 30 tur sonrası 1dk dinlendikten sonra 3 kez daha yapın yani totalde 120 kez dönüş yapın. Bu hareket sonrasında biraz şınav çekmeyi deneyin! Mesela 4 set olacak şekilde her sette 10 şınav çekmeyi deneyebilirsiniz. Daha fazlasını yapıyorsanız sorun değil size yararı olacaktır. Şınav setleriniz bittikten sonra Biraz mekik çekin ve birkaç karın egzersizi yapmayı deneyin.

İşte size evde yapabileceğiniz bazı karın egzersizleri

Bunları sadece bir kez uygulamanız kilo vereceğiniz anlamına gelmiyor tabi ki. Evet, belirli bir kalori yakacaksınız fakat en az haftada 3 gün birer gün arayla yapmanız ciddi şekilde kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Egzersizlerin amacı nedir? Yeterli olacaklar mı?

Öncelikle tabi ki sadece bu egzersizleri yapmak yeterli olmayacaktır. Bu ve benzeri egzersizleri yapmak vücutta belirli hormonları harekete geçirecek ve vücut enerji yakmak için ilk olarak daha önceden depoladığı o yağlara göz atacaktır. Bu yüzden ne kadar terlerseniz o kadar iyi diyebiliriz.

Sadece bu egzersizleri yapmak tabi ki yeterli değil. Bu yüzden beslenme programınızı da değiştirmekte fayda var. İşte size haftalık sağlıklı ve bol proteinli beslenme konusunda benim hazırladığım ucuz ve etkili bir diyet programı

Bannygo - Bol Proteinli Beslenme Programı

Bannygo Protein Odaklı Beslenme Programı

Bu programa baktıktan sonra bunun neresi ucuz diyebilirsiniz, fakat normal diyet listeleri ile karşılaştırıldığında oldukça ucuz olduğunu görebilirsiniz. Bu beslenme programının bir benzerini günlük hayatımda bende uyguluyorum. Bu programın ne kadar olduğunu merak edenler için haftalık 100TL ye kolayca bu listeye uyabilirsiniz. Haftalık 100 TL düşündüğünüz kadar pahalı bir şeyde değil. Eğer sigara içiyorsanız, ortalama bir paketin 16TL olduğunu düşünürsek günde bir paketten hafta 112TL yapar sadece sigarayı bırakarak bile bu programla daha sağlıklı bir hayata merhaba diyebilirsiniz. Sigara içmeyenler içinde, sağlığınızın her şeyden daha değerli olduğunu hatırlatmak istiyorum. Milyonlarca dolarınız olsa da bir kalp krizini, böbrek yetmezliğini, çeşitli akciğer hastalıklarını önleyemezsiniz. O yüzden en azından hafta 100 Lira kendinize ayırabileceğinizi düşünüyorum. Buna da fazla diyenler açık grevi yapabilir. Belki o zaman kilo verebilirsiniz. Bu beslenme programı içerisinde tavuk ve diğer çeşitli lifli yiyecekler özenle seçilmiş ve günlük almanız gereken besin değerleri doğrultusunda ayarlanmıştır. Ve oldukça doyurucudur. İlk 2 günden sonra artık açlık hissiyatı çekmeyeceksiniz. Hatta akşam yemeklerini yerken kendinizi tok bile hissedebilirsiniz.

Haftalık Belirli Detokslar ve Kürler uygulayın

Limon Kürü

Vücudunuzdaki ödemleri atmak için haftalık olarak düzenli şekilde farklı yâda aynı detox ve benzeri sebze kürlerini uygulayabilirsiniz. İddia ediyorum oldukça memnun kalacaksınız. Normal kilo vermenin aksine bazı kürler ile bir haftada 5 kiloya kadar ödem atabilir, şişkinliklerinizi azaltabilir ve gaz sorunlarınızdan kolayca kurtulabilirsiniz. Hatta kendinizi daha sağlıklı da hissedeceksiniz.

İşte size benim de test ettiğim bir Limon Kürü

Bu programı her hafta 1 gün uygulayabilirsiniz.

  • Bir cezveyi 2/3 olacak şekilde su ile doldurun içine 1 limonu, limon dilimleri olarak şekilde 5 eşit parçaya bölüp cezveye atın. Cezvedeki suyu fokurdayana kadar kaynatın. Arada karıştırmayı unutmayın.
  • Kaynayan Limonlu suyu, bir süzgeç yardımıyla 1lt’lik bir sürahiye yada cam şişeye doldurun.
  • İçine 2 adet çubuk tarçın atın.
  • Yaklaşık 5 tane karanfil atın.
  • Malzemeleri karıştırdıktan sonra 1 tatlı kaşığı toz zencefil ekleyin ve tekrar karıştırın.

Yukarıdaki tüm malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra ısıtılan limonlu su oda sıcaklığına gelene kadar bekleyin daha sonrasında dolaba atın ve soğumasını bekleyin. En az 1 gece boyunca dolapta kalmasına dikkat edin. Ertesi gün bu karışımdan yaklaşık 5 su bardağı çıktığını düşünürsek, 5 farklı öğünde birer bardak şeklinde tüketin.

Anlamayanlar için Her öğün örneğin Sabah – Öğleden önce – Öğlen – Akşam – Gece şeklinde birer bardak içebilirsiniz. Ertesi sabah kalktığınızda doğrudan bir tartıya koşturun göreceksiniz ki en az 1.5Kg vermişsiniz. Hatta bazı deney olarak kullandığım arkadaşlarımda kiloyla doğru orantılı olarak 3kg kadar ödem atıldığını gördüm. Ama kesinlikle ödem atacaksınız. Sonrasında bunu her hafta sonuna denk gelecek şekilde örneğin Cumartesi akşam hazırlayıp Pazar gün boyunca kullanabileceğiniz şekilde tüketebilirsiniz.

Evet, bu konumuzun da burada sonuna geldik, size bazı uygulayabileceğiniz basit egzersizler, protein destekli bir beslenme programı ve 1 günde en az 1.5kg verebileceğiniz ödem attıran limonlu kür tarifi verdim. Bunları uyguladığınız sürece haftalık en az 3kg verebileceğinizi düşünüyorum. 98kg bir arkadaşım ile 4 buçuk hafta boyunca uyguladık ve sonunda 83kg seviyesine indi. Ve tüm bunları yaparken ona verdiğim doyurucu beslenme programı ile hiç aç kalmadı ve kendini çok daha sağlıklı hissettiğini söyledi. Sizde burada yazan tavsiyeleri uygulayın ve sonuçları yorum kısmında benimle paylaşın.

Ayrıca konuyu beğenip arkadaşlarınızla paylaşmayı da unutmayın. Sağlıcakla kalın.

Yorumlar (4 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 3 yıl önce

    Benim bildiğim tek diyet sabah uykudan uyandığımızda sadece 2 saat birşey yememek kahvaltıdan yarim saat önce 1 subardagı limonlu ılık su içip kahvaltıyı doyunca yapıp tüm gün 3 litre su içip açlık hissi geldiğinde bir fincan orta şekerli Türk kahvesi içip akşam yemeğini saat 6 tı veya 7 de yapıp sonrası azını kapatım sadece sıvı tüketildiğini kilo kaybı gayet güzel oluyor yatmadan 4 saat sadece cay kahve su tüketilirse mideyi boş bir şekilde uyursanız sabah daha bir zinde olursunuz tamam haftada 1 kg ama sağlıklı verilmiş bir kg olur ha yanına sıpor da eklerseniz 2 kg olur ama sağlıklı 2 kg olur deneyin pişman olmazsınız sizi cook seviyorum ???? herhalinizle güzel siniz bunu hiç unutmayın ben Asya sevgiler güzellikler hep sizinle olsun ????????????

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Böyle cardio görülmedi (120 tekrar dönün) başım döner benim yaw

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Evde spor yapacak kadar vaktimiz olsa zaten yapacağım ablacım :D

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    Limon kürünü deneyip sonuçları buraya yazacağım.

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla