İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Artık Google Voice'u IPhone'unuzdaki Siri Ile Kullanabilirsiniz - bannygo.com

Artık Google Voice'u iPhone'unuzdaki Siri ile Kullanabilirsiniz

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
594177 kişi okudu
5 1

Siri, iOS ile Google Voice arasında daha derin bir entegrasyonla birlikte, çağrıların ve metin mesajlarının Apple'ın asistanı aracılığıyla gönderilmesine izin veren yeni bir yetenek kazanıyor.

Siri ve Google Voice

Yeni özellik Google Voice’in en son güncellemesine sessizce eklenmiş durumda ve küçük bir kurulumdan sonra Siri’den Google Voice’u kullanmasını istemek, bir telefon çevirmesini istemek ya da iMessage üzerinden bir sms göndermesini istemek kadar kolay.

Gerçekten de eklemeniz gereken tek şey arama veya mesaj için Google Voice eklentisini kullanmaktır.

Varsayılan olarak, Siri'den birisine arama yapmasını isterseniz, asistan Apple'ın kendi çeviricisini kullanır. Bununla birlikte, “Hey Siri, Google Voice ile Annemi Ara” veya “Hey Siri, Google Voice ile Derya'ya bir mesaj gönder” derseniz, iOS bunları uygun şekilde yönlendirebilir.

Yeni işlevsellik ilk önce Venturebeat tarafından tespit edildi, Google, Apple'ın CallKit uygulamasını en son güncellemede Voice uygulamasına entegre ediyor gibi görünüyordu. Bu, App Store'da ücretsiz indirilen bir programdır ve Google Voice hesapları gibi ücretsizdir.

Siri ile Google Voice nasıl kurulur?

Tek bir Google Voice hesabınız varsa, hizmetin Siri ile çalışmasını sağlamak oldukça basit bir işlemdir. İlk önce iPhone veya iPad'inizdeki Ayarlar'a gidin. Ardından seçenekler listesinden Siri ve Ara'yı seçin.

Ses kontrolü istiyorsanız, '' Hey Siri'yi Dinle '' 'nin açık olması gerekir. Aksi takdirde, asistanı tetiklemek için iPhone X'deki veya daha yeni telefonlardaki güç düğmesine basılı tutmanız gerekir.

Siri ve Google Voice

Ardından, uygulamalar listesine doğru aşağı kaydırın. Google Voice, listenin en altına doğru olmalı ve altında "Siri ile kullan" seçeneği mevcut olmalıdır. Bunu açtıktan hemen sonra Google Voice'u asistanla birlikte kullanabilirsiniz.

Birden fazla Google Voice hesabınız varsa işler biraz daha karmaşık hale gelir: örneğin, aynı iPhone veya iPad'de kullandığınız bir çalışmanız veya kişisel bir çalışmanız varsa Siri ile çalışmasını sağlamak için önce giden aramalar ve mesajlar için varsayılan bir hesap oluşturmanız gerekir.

Bunun için, Google Voice uygulamasına gidin ve Menü için sol üst köşedeki düğmeye dokunun; sonra Ayarlar'ı seçin. Birden fazla hesabınız varsa, Aramalar başlığı altında, tercih ettiğiniz hesabı seçebileceğiniz bir Varsayılan seçenek olmalıdır.

Google Voice'u Siri ile Kullanma

Bu adımları geçtikten sonra, Google Voice'u Siri ile kullanmaya başlamak için gerekli başka bir kurulum yapılmamalıdır. Söylediğimiz gibi, Siri'nin iOS varsayılanları yerine bu servisi kullanması için sözlü komutunuza “Google Voice ile” (veya bu etkiye sahip kelimeler) eklemeniz gerekir.

Ne yazık ki, Siri, Google Voice ile birlikte olsa da bu, iOS'un her özelliğini kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor. Örneğin, bir iPhone'a giden aramaları yapmak için varsayılan olarak Google Voice hizmetini ayarlayamazsınız. Ancak yakın zamanda birçok farklı uygulama içinde kullanılabilir olması planlanıyor.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder