İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Amazon Avuç İçi Ödeme Teknolojisi, Ödemelerin Geleceği Olabilir! - bannygo.com

Amazon Avuç İçi Ödeme Teknolojisi, Ödemelerin Geleceği Olabilir!

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
561613 kişi okudu
5 1

Plastik kartlar olarak anılan kredi kartları geçmiş zamanda kağıt parayı geçmişte bırakmaya çalıştı ancak Avuç içi ödeme ile Amazon şimdi daha fazlasını vermeye çalışıyor.

Amazon Avuç içi Ödeme

Bununla birlikte, tüm bu ödeme sistemlerinin ortak bir noktası vardır. Hepsi sizinle birlikte bir şey taşımanızı, hatta potansiyel olarak kaybedebileceğiniz bir şeyi taşımanızı gerektirir. Diğer yandan, eliniz her zaman yanınızdadır (umarım), bu yüzden Amazon'un şuanda insanların avuç içleri ile ödeme yapmasına izin verecek teknolojiye baktığı söyleniyor.

Vücudunuzun, umarım her zaman bağlı olan başka bir parçası olan parmak gibi bir şeye kıyasla avucunuzu tarayıcıya yerleştirmenin aslında sakıncalı olduğunu düşünebilirsiniz. Bununla birlikte, palm ven (avuç içi ) tanımanın parmak izlerinden daha güvenilir olabileceği ortaya çıktı.

Amazon Avuç içi Ödeme

El tarayıcıları gibi ödeme yöntemlerinin mobil cihazlara ve hatta bilgisayarlara kurulumu zor veya neredeyse imkânsızdır. Ancak Amazon'un şuan ki durumu sahip olduğu bütçe bu teknoloji için neredeyse mükemmel bir ortamdır.

Amazon'un özellikle Whole Foods'u satın almasıyla avuç içi tabanlı bir ödeme sistemini düşündüğünü az çok anlamıştık.

Ancak Wall Street Journal'dan yeni bir rapor Amazon'un büyük planının sadece bakkalla sınırlı olmadığını ortaya koyuyor.

E-ticaret devi, kahve dükkânlarına, fast-food’a ödeme hızının ve kolaylığının neredeyse kritik olduğu diğer yerlere de bir adım atmayı planlıyor.

Teknolojinin nasıl çalışacağı ve nasıl kurulacağı, planların ilk aşamalarında olduğu gibi bildirilmeye devam etmektedir. Olası bir senaryo, kullanıcıların kartlarını tarayıcılarda elleriyle ayarlayıp bağlamasını gerektirebilir, muhtemelen daha sonra ödeme için kullanılacak terminaller. Avuç içi damarı baskısından işlemlerin ne zaman ve nerede yapıldığına kadar tüm veriler Amazon Bulutu'nda saklanacak.

Amazon Avuç içi Ödeme

Bu ödeme sisteminin kullanıldığını varsayarsak, Amazon hem teknoloji hem de finans sektörlerindeki diğer oyunculara göre büyük bir avantaj elde edebilir.

Tabii ki, Apple Card'ın Goldman Sach'ın tüylerini karıştırdığı gibi finansal kurumları da yanlış bir şekilde etkileyebilir. Amazon'un önce yapacağı çok şey var (teknolojisinin güvenliğini kanıtlamak gibi) ve aynı derecede önemli olan, ikna edici düzenleyiciler ve yetkililer, daha sonra toplayacağı tüm verilerle adil bir şekilde oynayacaktır.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder