İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Youtube Yeni Güncelleme - Doğrulama Rozeti Almak Zorlaştı - bannygo.com

Youtube Yeni Güncelleme - Doğrulama Rozeti Almak Zorlaştı

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
602508 kişi okudu
5 1

Perşembe günü, YouTube, destek web sayfasını, Youtuber’ların kanallarını doğrulama şeklini değiştiren ilgili ayrıntıları içerecek şekilde yeniden güncelledi.

Bununla birlikte, YouTube, artık 100.000 aboneye sahip olmanın doğrulanmak için yeterli olmayacağını ve doğrulanan bazı kanalların bu kurala uymaması halinde doğrulanma rozetlerini kaybedeceğini söyledi. Yayıncılar tabii ki değişiklikten memnun değillerdi ve kibar bir şekilde bunu ifade ettiler. YouTube’da zaten değişikliğinin bir kısmını yeniden düzenlemeye başladı.

Youtube Kanal Gereksinimleri

Youtube yapılan güncellemenin kötü olduğunun farkında

Dünyanın en büyük medya yayın şirketi Youtube, Cuma günkü YouTube blogunda yayınlanan bir yayında, güncellenmiş doğrulama sürecine büyük ölçüde olumsuz yanıt geldiğini kabul ederek, 'Bu programda iyileştirmeler yaparken, işareti tamamen kaçırdık.' Dedi.

Bunun ışığında, şirket zaten doğrulanmış rozeti içeren kanalların onları tutmasına izin vereceğini belirterek yeni planını güncelliyor. Buna ek olarak, YouTube, onaylama için başvuruları gelecek ayın sonuna kadar yeniden açacağını ve uygun hesapların doğrulanmış bir rozet için başvuru yapma olanağına yeniden sahip olacağını belirtti.

Şirket, 100.000 abone sınırını aşmanın hala bir hesabın doğrulama için başvuruda bulunabilmesi için yeterli olduğunu belirtti.

Bununla birlikte, doğrulanma rozeti uygulandığında, YouTube ayrıca, hesabın orijinal olup olmadığını (dokümantasyon veya diğer ayrıntılarla kanıtlanması gerekebilecek bir şey) ve diğer bazı kriterleri de dikkate alacak.

Youtube Kanal Gereksinimleri

'Tamamlandı' ifadesiyle birlikte YouTube, doğrulama rozeti alan kanalın halka açık bir açıklamaya sahip olması gerektiğini, simge ve içerik gibi şeylerle kanalını tamamen doldurmamasını ve ayrıca platformda etkin olması gibi bazı kriterler istediğini de yeni güncelleme ile bildirmeyi planlıyor.

Bir hesabın bu gereksinimleri karşıladığını varsayarsak, doğrulanmış durumunu kolayca alır.

Doğrulama rozeti için yeni tasarım ve plan, bu son değişikliklerden dolayı şimdilik 2020 yılına kadar ertelendi.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder