İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Amerikalı Kadın Loto'dan Kazandığı 26 Milyon Doları Çamaşır Makinesinde Yıkamış - bannygo.com

Amerikalı Kadın Loto'dan kazandığı 26 Milyon Doları Çamaşır Makinesinde Yıkamış

Abone Ol Google News Logo
Ella Switiz
387154 kişi okudu
5 1

ABD’de yaşayan ve aldığı bilete 26 milyonluk büyük ikramiye vuran kadın bileti yanlışlıkla yıkadığını iddaa etti.

ABD lotoyu kazanan kadın bileti çamaşır makinesinde yıkadı

Amerikalı bir kadın, güzel bir güne uyanmıştı aynı zaman da şanslı olduğunu da hissetmişti. Tamam dedi bugün o gün, loto oynayacağım dedi. Öyle de oldu.. ancak eve gitti ve aldığı daha önceki biletlere hiç ikramiye çıkmamasıyla birlikte pantolonunu çok önemsemediği bilet ile birlikte makineye attı. Aradan günler, aylar geçti.. Eyalette kazanan bir türlü ortaya çıkmayınca kazanan bileti hangi mağazanın sattığını araştırdı, şaşırdı çünkü bileti satın aldığı mağazaydı..

Hızlıca mağazaya gitti ve durumu anlatıp kazananının kendisi olabileceğini söyledi.. kamera görüntülerine bakıldıktan sonra şok durumu yaşandı.. çünkü evet kadın bileti kazanan kişiydi.. Hemen Kaliforniya Loto Yetkililerine durumu bildirdi, ancak Eyalet yetkilileri biletin gerçek talihlisi olsa bile, ikramiyeyi almak için gereken sürenin dolduğunu dolayısıyla daha önce de yaşandığı gibi zamanında teslim alınmayan ödüllerin devlet okullarını desteklemek için eşit şekilde paylaştırılacağını söyledi.

Eğer piyango biletinin kadına ait olduğu daha önce doğrulanmış olsaydı ve geç kalmamış olsaydı evet yetkililer 19.7 milyon dolarlık nakit ödeme olarak ikramiyeyi vereceklerini söylediler.

Daha önce örneği yaşanmıştı

ABD’de yaşayan ve aldığı bilete 26 milyonluk büyük ikramiye vuran kadın bileti yanlışlıkla yıkadığını iddaa etti.

Dönem dönem insanların başına gelmesiyle birlikte artık bileti bulamasanız bile eğer biletin sahibi olduğunu kanıtlayacak yeteri kadar görüntü ve videonuz var ise yetkililer size bu ikramiyeyi veriyorlar.

Siz bu durumda ne yapardınız yorumlara bekliyorum yani bir düşünün..

Yıllardır oynadığınız loto sonunda size çıkıyor hem de ödül olağanca yüksek, 26 milyon dolar TL ye çevirildiğinde 216.962.200,00 Türk Lirası yapıyor ki bu da türkiye de multi milyoner olmak için oldukça fazla bir para... bir daha asla çalışmak zorunda kalmayacaksınız.. ancak bir gün önce bu bileti makineye atmışsınız ve bilet parçalanmış.. kahrolmanızı engellemek için araştırma yapıyorsunuz ve daha önce de bileti yıkayanlara bu paranın verildiğini öğreniyorsunuz ancak o da ne? İkramiyeyi almak için gereken süre çoktan dolmuş.. işte bu durum insanı yıkmak için yeterli.. siz ne yapardınız?

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder