İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

YouTube Müzik Artık Tüm Android 10 Cihazlara Önceden Yüklenmiş Olarak Gelecek! - bannygo.com

YouTube Müzik Artık Tüm Android 10 Cihazlara Önceden Yüklenmiş Olarak Gelecek!

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
602851 kişi okudu
5 1

Google’ın Cuma günü yaptığı açıklamaya göre, platformun özel müzik hizmeti olan YouTube Music bundan sonra varsayılan olarak Android 10 cihazlara önceden yüklenecek.

Youtube Music, Google’da YouTube’un odağını belirlerken şirketin bu hizmetten daha ileri geçişini de vurgulayarak yakın zamanda Google Play Müzik’in yerini alacağı haberlerini de bildiriyor..

Youtube Music

Bununla birlikte; YouTube Müzik uygulaması, yüklü olmayanlar için Google Play Store'da hala indirilmek üzere bekliyor olacak.

Youtube Müzik Nedir?

YouTube Müzik, YouTube platformunda bulunan tamamıyla müziğe odaklanmış, kullanıcıların şarkılara, müzik videolarına göz atmalarını ve kendi telefonları veya uyumlu akıllı hoparlörleri gibi konularda müzik akışı yapmalarını sağlayan bir uygulamadır.

YouTube Müziğe, aylık 9,99 ABD Doları karşılığında Premium olarak sahip olabilir ve reklamsız şarkıların yanı sıra ekran dışı oynatımdan, çevrimdışı erişim sağlayan detaylı bir uygulamaya sahip olabilirsiniz.

Bugün yapılan bir duyuruda, Google, YouTube Müzik uygulamasını Android 10'dan başlayarak önceden yüklenmiş bir hizmet olarak tüm Android cihazlarla birleştireceğini açıkladı. Kullanıcılar, yeni Android 10 cihazlarını kurduklarında YouTube Müzik servisinin hazır olacağını göreceklerdir.

YouTube Müzik, ayrı ayrı şarkılara, albümlere ve çalma listelerine erişim sağlar. Platform, uygulanabilir olduğunda canlı performanslara erişim ve binlerce müzik videoları içeren detaylı bir kütüphane de sunar. Herkes artık YouTube Müzik uygulamasını Android ve iOS cihazlarına göre ilgili uygulama mağazalarından indirebilir; ayrıca music.youtube.com web sitesinden de erişilebilir.

Google, geçmişte Google Play Müzik hizmetini YouTube Müzik ile değiştireceğini ve platformun zaten geniş içerikli kitaplıklarına dokunan tek bir merkezi olan, ücretsiz ve birinci sınıf hizmet sunacağını açıkça belirtmişti.

Görünen o ki, şuan da bu yapılanma bir bakıma tamamlanmış gibi.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder