İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

VALORANT Beta Key, Kapalı Beta Ve Diğer Gelişmeler - bannygo.com

VALORANT Beta Key, Kapalı Beta ve Diğer Gelişmeler

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
523096 kişi okudu
5 1

Riot Games tarafından 7 Nisan’da kapalı beta olarak sunulan yeni fps mücadele oyunu VALORANT beta key düşürmek isteyen insanlar bunun nasıl olacağı konusunda şüpheli, peki gerçekten bu oyunu nasıl oynayabilirsiniz?

Valorant

Riot Games, yazın tüm kullanıcılara açmayı planladığı yeni oyunu VALORANT ile piyasayı yerinden oynatmaya hazırlanıyor. Ne yalan söyleyelim, hepimiz de bir o kadar heyecanlıyız.

Peki insanlar oyunu neden hızlıca oynamak istiyor?

Bunun birden fazla sebebi olabilir ancak en büyük sebeplerinden biri, yeni çıkan bir oyun olması ve bunda kendini geliştirmek istemek olabilir. Dolayısıyla oyun henüz herkese açık değilken bu oyuna sahip olmak ve kendini bir süre bu yönde geliştirdikten sonra yeni gelen kullanıcılara karşı üstün olmayı kim istemez ki?

Bir diğer sebebi de merak edip nasıl bir oyun diye oynama isteği olabilir, ancak bir çoğunluk diğer sebepten oyunun key’ini arıyor.

Valorant Kapalı Beta Oynamak İçin Ne Yapmalıyım?

Riot Games bu noktada biraz işimizi zorlaştırıyor, Twitch ile yaptığı anlaşma sonrasında keyleri elde etmek için şu adımları uygulamak gerekiyor.

  • Yeni bir Riot hesabı ve Twitch hesabı oluşturun (eğer zaten mevcut hesaplarınız varsa bu adımı geçebilirsiniz)
  • Riot hesabınızı ve Twitch hesabınızı birbiri ile ilişkilendirin.
  • Twitch üzerinde Valorant oyununa girin ve buradan ‘Drops Enabled’ yazılı bir yayını izlemeye başlayın.
  • Oyuna erişiminiz olduğunu belirten bir mail yada bildirim olup olmadığını belirli aralıklara kontrol edin.
  • Oyunun resmi istemcisini, resmi web sitesinden indirin ve kullanıcı adı, şifreniz ile giriş yapın işte hepsi bu kadar.

Bu keyleri, başkalarından satın almak kesinlikle yasak ve ban sebebi olarak açıklanıyor. Oyunu beta kapalı sürümünde oynamanın tek yolu şuan için bu.

Bana düşeceğini garanti ediyor musunuz?

Oyunun yetkililerinden Anna Donlon; “Ne yazıkki altyapımızı test edene kadar Valorant’ı herkesin oynamasına izin veremeyiz bu yüzden seçili bazı bölgelerde başlıyoruz.” Dedi.

Kapalı Beta Sürümü Benim Bölgeme Gelecek Mi?

Oyun yayınlandığı 7 Nisan’dan itibaren Kanada, Avrupa, Türkiye, ABD ve Rusya üzerinden oynanabilecek.

Zaten Oynuyorum, Ancak Valorant Puanları Nedir?

Oyuna zaten sahip iseniz oyun içinde yer alan Valorant Puanlarını çoktan farketmişsiniz demektir. Bunlar oyunun içindeki silahları, nesneleri ve karakterleri geliştirebilmek, süsleyebilmek adına kullanabileceğiniz oyun içi paralardır. Tabi ki bunları almak için gerçek para ödemeniz gerekiyor. Ancak Riot Games, bu puanlar için şunları söylüyor.

Evet bir mağazamız mevcut ve beta sürümünde yer alan nesneler için geliştirme imkanı sunuyoruz ancak ödediğiniz paralar oyun lansman sürümüne geçtiğinde silinmeyecek hatta her birinize aldığınız puanın 20% fazlasını vereceğiz. Dedi.

Dolayısıyla 8000 VP satın alan birisi oyun lansman sürecine girdiğinde 1600 puan daha fazla kazanacak ve 9600 puana sahip olacaktır.

Erken Başlayanlar Avantajlı Mı Oluyor?

Riot Games, bu konuya da oldukça değiniyor; Kendini geliştirmek ve oyuna hakimiyet kurmak açısından bir avantaj sağlanıyor olabilir ancak oyun lansman sürecinde tüm ranklar sıfırlanacak ve herkes yeniden aynı noktadan başlayacak dedi.

Diğer yönden yeni bir haber güncellemesi ile, Türkiye’nin ilk Valorant Takımı Thatoc Twitter üzerinden duyuruldu.

Daha önce LOL ve PUBG takımları ile ilgi çeken hatta kurulan kadın CS:GO takımı ile de daha fazla merak konusu olan Thatoc Esports, Riot Games tarafından piyasaya sürülmeye hazırlanılan Valorant Oyunu için de ilk adımı attı ve ülkenin ilk Valorant Espor Takımı oldular.

Çeşitli FPS oyunlarında mücadele eden Thatoc E-Spor Takımının kadrosu şu şekilde;

Thatoc E-Spor

Bakalım bu kadro yeni FPS oyununda ne kadar başarılı olabilecek. Hep birlikte gelişmeleri takip edeceğiz.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder