İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

UBER Sürücüsü, 2 Genç Kızın Aracını Kaçırma Teşebbüsü Sırasında Hayatını Kaybetti - bannygo.com

UBER Sürücüsü, 2 Genç Kızın Aracını Kaçırma Teşebbüsü Sırasında Hayatını Kaybetti

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
404503 kişi okudu
5 1

İşte üzücü ve bir o kadar da sansasyonel bir haber daha, 2 genç kız bir uber sürücüsünün aracını kaçırmaya çalışıyor, şoförün karşı koymaya çalıştığı sırada araç birden hızlanıyor ve yaptıkları kaza sonucunda uber şoförü hayatını kaybediyor.

UBER Sürücüsü 2 Genç Kızın Aracını Kaçırma Teşebbüsü Sırasında Hayatını Kaybetti

İşte insan hayatı bu kadar ucuz mu diye sorgulanacak bir haber daha, bir anlığına yaşamanın ne kadar tatlı olduğunu hissettiğiniz o anlardan sizi koparan 2 genç kız peki ne uğruna? İşte detaylar..

Polislerin yaptığı açıklamaya göre, Salı günü Washington DC'de bir yemek dağıtım şoförünün arabasını çalma girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından 13 ve 15 yaşındaki iki kız cinayetle suçlanıyor.

66 yaşındaki Mohammad Anwar, iki genç kız arabasını çalmaya çalışırken, bölgenin Navy Yard mahallesindeki Nationals Park yakınında Uber Eats için teslimat yapıyordu.

The Washington Post'un haberine göre, Metropolitan Polis Departmanından Dedektif Chad Leo, Çarşamba günü mahkemede, kızların Anwar'ın arabasına şok tabancasıyla girdiklerini ve bir kavga çıktığını söyledi. Leo, kızlardan biri kontağı açıp vites değiştirmeye çalışırken, Anwar'ın açık sürücü kapısından dışarı takıldığını söyledi.

Araba birden bire caddede hızlandı ve park halindeki bir araca çarpıp devrilmeden birkaç dakika önce sağa doğru keskin bir dönüş yaptı.

Dedektif Chad Leo, olayın bir sonucu olarak, Mohammad Anwar’ın birden fazla kırık kemiği de dahil olmak üzere hayati tehlike oluşturan yaralar aldığını ifade etti. Ve olabildiğince hızlı bir şekilde yakınlardaki bir hastaneye nakledildi. Ancak bir süre sonra öldüğü ilan edildi.

Mohammad Anwar

Polisin Çarşamba günü yaptığı açıklamada, araba kaçırma sırasında kızların "kurbanı şok cihazıyla darp ettiklerini" belirledikleri bildirildi.

NBC Washington, bir görgü tanığının Ulusal Muhafız birliklerinin kızların enkazdan çıkmasına yardım ettiğini gösteren kazanın sonrasını kaydettiğini bildirdi.

Sosyal medyada dolaşan yen ve başka bir video, Anwar'ın araçtan dışarı sarktığı ve tekrar tekrar "Bu benim arabam" diyerek kazaya yol açan anları gösteriyor gibi görünüyor. Araba motoru aniden devir yapmaya başladığında, bir vatandaşın arabayı vururken "Durdur şunu!" diye bağırdığı da görülüyor.

Daha sonra araba yolda hızla ilerliyor ve videoda gürültülü bir çarpışma duyulmadan önce keskin bir sağa dönüyor. Videoyu kaydeden seyirci kazaya doğru ilerliyor. Video, arabadan çıkan kızları ve Anwar'ın kaldırımdaki cesedini gösteriyor.

Videoyu kimin kaydettiği hemen belli olmadı ve yetkililer videonun gerçekliğini doğrulamadı. MPD sözcüsü HuffPost'a departmanın "videodan haberdar" olduğunu söyledi.

Yetkililer kızların kimliklerini açıklamazken, 13 yaşındaki kızın Southeast DC'de ve 15 yaşındaki kızın Fort Washington, Maryland'de ikamet ettiğini söyledi.

Kızlar ağır cinayet ve silahlı araba kaçırmakla suçlanıyor. Post'un bildirdiğine göre, her biri Çarşamba günü ilk mahkemeye çıktıkları sırada suçlamalara "suçsuzluğun çocuk eşdeğeri" olarak görülmesini istediklerini ve tam cezaya "dahil olmadıklarını" iddia etti. Bir sonraki duruşmaları 31 Mart'ta yapılacak.

Anwar'ın ailesi yaptığı açıklamada, "Aile bu anlamsız suçtan mahvoldu" dedi. "Mohammad Anwar, burada ABD ve Pakistan'daki birçokları tarafından sevilen bir baba, büyükbaba, koca, erkek kardeş ve amcaydı. ... Ailesinin kaybı ölçülemez."

Pazar günü itibariyle, "ona geleneksel bir İslami cenaze töreni sağlamak ve ailesinin gelir kaybına yardımcı olmak" için bir GoFundMe kampanyası 385.000$'ın üzerinde bağış topladı. (An itibari ile 720.000$'ın üzerinde)

GoFundMe hesabı

Bir Uber sözcüsü yaptığı açıklamada, şirketin "bu trajik haberden mahvolduğunu ve kalplerinin bu zor zamanda Muhammed'in ailesinin yanında olduğunu" söyledi.

Sözcü , WTOP'a "Şüphelilerin tutuklanmasına müteşekkiriz ve Büyükşehir Polis Departmanına bu soruşturmadaki titizliği için teşekkür ederiz" dedi.

WUSA'nın bildirdiğine göre , gıda dağıtım sürücüleri DC'de, özellikle Anwar'ın öldürüldüğü Navy Yard mahallesinde araba hırsızları tarafından giderek daha fazla hedefleniyor. Polis, bölgedeki araba kaçırma olaylarının geçen yılın bu zamanına göre üç katına çıktığını söyledi.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder