İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Türkiye A Milli Futbol Takımı EURO 2020 Hazırlıklarını Sürdürüyor - bannygo.com

Türkiye A Milli Futbol Takımı EURO 2020 Hazırlıklarını Sürdürüyor

Abone Ol Google News Logo
Burcu Başak
610937 kişi okudu
5 5

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş yaptığı açıklamalara göre Andorra ve Moldova maçlarına oldukça geniş bir kadro ile oynamayı düşünüyor. Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş oynayacak oldukları iki maçta da daha fazla futbolcudan yararlanıp kadro rotasyonuna gitmek istiyor. Özellikle kaleci, defans ve orta sahada futbolcudan yana sıkıntısı bulunmayan Şenol Güneş'in forvet için Cenk Tosun'un yanında onun kadar iyi bir alternatifi yok.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Andorra ve Moldova maçlarında kadro rotasyonuna gitmeyi düşündüğünü ifade etti. Tecrübeli teknik direktör daha fazla futbolcuya kendini kanıtlaması için süre verilmesi gerektiğini savundu.

şenol güneş milli takım

Şenol Hoca kaleci olarak ilk maçta Uğurcan Çakır,Moldova maçında ise bir başka kaleci Mert Günok'u birden kullanmak istediğini belirtti. Defans'ta yani bir diyişle savunma hattında ilk olarak Zeki, Kaan, Merih, Umut görünüyor. Fakat bu dörtlünün arasına Nazım Sangare ve Çağlar Söyüncü gibi isimlerinin dahil olma ihtimali bir hayli yüksek. Sağ Kanatta Cengiz Ünder'in yeri banko garanti. Milli takımın en iyi genç oyuncularından biri olan Cengiz'in hücüm hattında önemli bir role sahip olduğunu söylemek gerekiyor. Sol açık önde ise Hakan Çalhanoğlu ile Kenan Karaman rekabet içerisine girmiş durumda. Orta sahada Ozan, Dorukhan ve İrfan Can üçlüsü favori konumda.

a milli takım antremanı

Bu isimlerin bir diğer yanında Emre Belözoğlu ve Abdulkadir Parmak'ta girecek. En büyük soru işareti santrforda bölgesinde yaşanıyor. Burak Yılmaz'ın sakatlığında oynayacak olan Cenk Tosun şu anda rakipsiz bir konumda. Öte yandan milli takımın dünkü idmanında sakatlanan Yusuf Yazıcı da yer aldı.

milli takım oğuzhan koç konser

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve milli takım kafilesi dün Harbiye'de konser veren Oğuzhan Koç'un gösterisine gitti. Seyirciler milli takımımızın gelişi sırasında alkışlarla takımımıza destek verdi.

EURO 2020 Elemeleri

milli takım idman

EURO 2020 elemelerinde H Grubu'nda Türkiye 5. maçında Andorra ile karşılaşıyor.Aday kadrosu açıklanan milli takımda Okay ve Emre gibi isimlerin sakatlığı sürüyor. Aynı zamanda Roma'ya transfer olan Mert Çetin ve bir başka oyuncu Sivasspor'un yıldızı Emre Kılınç da kadroda çalışmaya devam ediyor.

Koşu ve sık antreman hareketleri ile başlayan antreman, pas çalışması ile devam etti. Antrenman, yarım sahada çift kale maçla sona erdi.

Cenk Tosun cengiz ünder

Aday Kadro Şu Şekilde Açıklandı

Kaleciler: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Mert Çetin (Roma), Umut Meraş (Le Havre )

Orta Saha: Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Cengiz Ünder (Roma), Efecan Karaca (Alanyaspor), Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Deniz Türüç (Fenerbahçe), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir ), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yunus Mallı (Wolfsburg), Yusuf Yazıcı (Lille), Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid), Güven Yalçın (Beşiktaş), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

Yorumlar (2 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder
Tüm Yorumlar
  • Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi - 5 yıl önce

    burak yılmaz zaten egolu herifin teki boşverin fransa maçında da ne yaptığını gördük hantal herif

    0
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla
  • Profil Resmi
    garfield01 - 5 yıl önce

    peki oynayacağımız ilk maç ne zaman ?

    0 Yanıtla
    Ziyaretçi Resmi
    Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Cevapla