İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

TRIO, Hayallerinizin Üç Ekranlı Dizüstü Bilgisayarını Vaat Ediyor - bannygo.com

TRIO, Hayallerinizin Üç Ekranlı Dizüstü Bilgisayarını Vaat Ediyor

Abone Ol Google News Logo
Zafer Ogün Sefer
628970 kişi okudu
5 1

Razer, CES 2017'de Proje Valerie prototipini açıkladığında, insanlar bazı sebeplerden dalga geçmişlerdi. Fakat TRIO Projesi ile artık sahip olduğunuz laptop ekranı sayısını 3'e çıkarabilir ve çok daha rahat bir kullanım elde edebilirsiniz.

Masada çoklu monitör kurulumunun yapılması tamamen yeni olmamakla birlikte, üç ekranlı bir dizüstü bilgisayara sahip olmak çok saçma ve utangaç bir adım gibi görülüyordu.

Mobile Pixels TRIO Projesi

Elbette, aynı senaryolar yine geçerlidir, ancak bu tür bir cihazın sakıncası ve fiyatı neredeyse düşünülemez. Ayrıca herhangi bir dizüstü bilgisayarda bir veya iki ekranın saklanabilir olma fikrine Mobile Pixels şirketi TRIO adını vermiş.

Birbirinin aynı ve verimli çoklu monitör kurulumuna sahip olma yada bir dizüstü bilgisayara harici ekranlar eklemeyi ilk düşünen Mobile Pixels şirketi değil tabii ki.

Sonuçta bu ihtiyacı Masaüstü bilgisayarlarda harici monitörler ile kolayca çözebiliyoruz. Bununla birlikte, teknolojinin biraz hayal gücü ve cesaretle birleştiğinde ortaya çıkarabileceği güzel fikirlerden biri olduğunu da söyleyelim. Fikrin metalaştırılabileceği noktaya ulaşması da yaklaşık 3 yıl sürdü.

Mobile Pixels TRIO'yu gerçekten özel yapanın, montaj sistemi olduğunu söylüyor. TRIO, dizüstü bilgisayar ekranının arkasına manyetik olarak tutturulur ve özel bir klips sistemi ile yanlardan içeri ve dışarı kayan bir veya iki ekran eklemenizi sağlar. Teknoloji açısından, ekranlar güç ve veri bağlantısını kolaylaştırmak için de USB-C'yi kullanır.

Mobile Pixels TRIO Projesi

Kurulumun bir diğer benzersiz özelliği de ekranların birden fazla pozisyona sahip olabilmesidir. İki ekran bir üçgen oluşturmak için geri katlanabilir ve bu sayede herkese ekranların bir görüntüsünü verebilir. Yine dikey olarak sökülüp yana doğru da kurulabilir.

TRIO, her ikisi de 1080p çözünürlüğe sahip, normal 12,5 inç ve 14 inç Pro model olmak üzere iki farklı boyutta geliyor. Kickstarter üzerinde an itibari ile geçerli ve 24 gün daha sürmesini beklediğimiz indirim ile birlikte Tek bir TRIO 199 $ 'dan başlıyor, ancak ikili TRIO modelleri erken alım indirimi dahil 349 $'a geliyor.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder