İsteğiniz Yapılıyor.
Giriş Yap
Hakkımızda Künye Gizlilik Şartları Yardım İletişim

Sony, 2019'un Sonlarına Doğru Katlanabilir Bir Tablet Hazırlıyor Olabilir - bannygo.com

Sony, 2019'un Sonlarına Doğru Katlanabilir Bir Tablet Hazırlıyor Olabilir

Abone Ol Google News Logo
Özge Betik
633018 kişi okudu
5 5

Katlanabilir telefon piyasasına giren sadece Samsung ve Huawei değil. OPPO, Xiaomi ve hatta Microsoft da bu sektörün içinde Ancak yeni bir gelişme ile Sony pazara girdi ve katlanabilir tablet modeli ile artık pazardan belirli bir pay almayı hedefliyor.

Sony bu pazarda beklemediğimiz şirketlerden biri olabilir ancak şirket, “beklenmedik şeyler yapanlar ancak hayatta kalabilir” diyor. Şaşırtıcı bir şekilde, Sony'nin tam olarak bunu yaptığını söyleyebiliriz.

Sony Katlanabilir tablet

Daha da iyisi, diğerleri basit katlanabilir ekranları zorlukla yapabilirken, Katlanabilir Sony tabletleri yuvarlanabilir bir “Nautilus Design” olacak.

Sony, katlanabilir bir telefon alırken kesinlikle seçmek isteyeceğiniz son şirket olabilir. Kötü bir yanı olmayabilir ancak mobil piyasalar daha iyi günler gördü. Sony, bildiğiniz gibi, esnek ekranlar için kötü bir seçim olabilecek LCD ekranlarda uzmanlaşmıştır. Bu yüzden bu teknolojiye ayak uydurmaları biraz zor olabilir. Hatta belki de katlanabilir telefon kısmında sorun yaşamış olacak ki doğrudan katlanabilir tablet olayına yoğunlaşmışlar.

Twitter üzerinde @Samsung_News kullanıcı adına sahip Max J'yi yaptığı Samsung sızıntıları ile tanıyorduk tabi şimdi Sony sızıntısı yapması biraz şaşırtıcı oldu. Herhangi bir sızıntıda olduğu gibi, bu da fake olabilir.

Bilgiye göre, Sony telefon bir Qualcomm Snapdragon 855 üzerinde çalışacak. 3.230 mAh bataryaya ve 10x zoom kameraya sahip olacak, Sony telefonlarında bile bu kamera bulunmuyor. Bununla birlikte, en ilginç olanı, Samsung'un LG tarafından yapılanlar dışında üç yıl önce gösterdiklerinin aksine, yuvarlanabilir bir ekrana işaret eden “Nautilus Design” olarak üretilecek olması.

Daha da etkileyici olan Max J, Sony'nin Aralık 2020'nin sonlarında veya 2020'nin başlarında telefonu piyasaya sürebileceğini söylüyor. Eğer Sony bunu başarırsa (ki biraz mucizevi görünüyor), katlanabilir telefon dünyasına da çok hızlı geçiş yapabilir ve Pazar payları hızlı bir şekilde değişebilir. İlerleyen günlerde daha net görebileceğiz. Şimdilik takipte kalmaya devam edin.

Yorumlar (0 )
Ziyaretçi Resmi
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsunuz. Yorumu Gönder